Seni okadar iyi anlıyorum ki, bende birzamanlar benzer şeyler yaşamıştım. Sakın o hocaya kızıpta herşeyden elini çekme, tam tersine daha çok çalış o sonuçlar açıklandığında karşısına dikilip 'bende bişi bilmiyordum ama bak neler yapmışım dimi' diye laf sok.
Ben lisedeyken aynı senn gibi dershaneye gidiyordum, çok sevdiğim bir kimya hocam vardı. Sınıfta herkese işte sen şu olursun, sen bu olursun falan diyo bende seviyorum ya böyle heycanla bekliyorum acaba nedicek bana diye. Baktım bunun söyliceği yok ben sordum 'hocam sizce ben ne olurum' dedim, 'valla canım senin bu ders bilginle çok zor ama kpss ye falan gir açıköğretimide bitirirsin sorun yapma, aslında güzel kızsın zengin bi koca bul boşveeer' demişti gülmelerini espriye vurmalarını tahmn edebilrsin. Nasıl üzülmüştüm anlatamam, bulunduğum sınıf çok çalışkan bir sınıftı ve o sınıfa göre ben vasat bir öğrenciydim bunu biliyordum ama neden yüzüme vurursunki
şimdi hatrladıkça gülüyorum ama ozamanlar bende senin gibi çok kafama takmıştım ve kazanamamıştım. Sonra o alaycı bakışlar falan, kendi kendime bir söz vermişim bir gaz vermişim, Şimdi Türkiye'nin sayılı teknik üniversitelerinden birinde mühendislik bölümünden mezun olacağım. O gerizekalı adam nerde ne yapıyor bilemiyorum ama o sınıfta okuyanların bir kısmının baya baya üstüne çıktım şimdiden

sen sen ol, elindeki gücü azmi bırakma sakın. Uzun oldu idare ediver
not: yukardaki yoruma katılıyorum ve zamanın da Albert Einstein'a gerizekalı demişlerdi adam neler yaptı. Herkesi memnun edemezsin canım ya, kimseye kulak asmadığın sürece başarılı olursun. Oyüzden sakın ama sakın düşünme böle şeyleri, sınavlarına odaklan.. Başarılaaarrr :)