• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icimi dökmek istedim sadece... nasil gecer ki bu aci ?

lmnt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
1.045
693
53
35
Bundan 4ay once ortak arkadaslarimiz bizi evlilik icin tanistirdi. Hersey guzel gidiyordu. Dun gece aramizda bir tartisma gecti ve sonunda dayanamayip ondan hoslandigimi soyledim dungece. Ama sevemiyormus kimseyi. Bundan 2 3yil once onu aldatip giden sevgilisinin yasinda hala... bu yuzden beni daha fazla uzmemek daha fazla umitlendirmemek icin hayatimdan cikip gitmeyi tercih etti... Ustelik yalvardim. Aradim ustuste acmadi... dun geceden beri uzun uzun mesajlar yazdim gonderdim yazmadi cevap. Aradim acmadi acmadi.... ama en sonunda mesaj atti bidaha gorusmeyelim konusmayalim lutfen zorlamayalim dedi.. dayanamadim sonkez icimdekileri yazdim son mesajim oldugunu soyledim ve sonunada bu sekilde kendi yalnizliginda bogul diye ekledim...
Oncesinde onu sevdigimi soylerken son mesajimda agir konustum belki ama cok kirildim. Numarami engelle dedim yazamiyim sana dedim. Engellemiyor.
Simdi size sorsam o beni arar mi bidaha hepiniz olumsuz yazcaksiniz biliyorum. Ama hic mi pisman olmaz? Ne biliyim hic mi dusunmez? Hic mi uzulmez? Hic mi gelmem aklina? Bu kadar mi ölmüs duygulari bu adamin? Bu kadar mi... :-/

ilk önce o aldatılma sorununu aşmalı bu konuda bir destek almış mı ? aranızda güven problemi olmaması için o kendini toparlasın canım sen de biraz sabırlı ol kolay değil yaşadığı .cesareti yok belli ki .

Anladığım kadarıyla, dün geceye kadar aranızda duygusal bir konuşma geçmemiş. Arkadaşça görüşmüşsünüz. Dün akşam sana karşı aynı duyguları hissetmediğini söyledi diye, neden yalvardın, uzun uzun mesajlar attın, neden beni engelle dedin, neden ağır konuştun anlamadım.

Hani pişman olacak ne var ortada? Sana karşı bir şey hissetmemiş, illa karşılık mı vermesi gerekiyor?

Eğer bu 4 aylık süreçte umut verdiyse, sanki ilişki olacak gibi davrandıysa bilemem, o zaman haklısın elbette kızmakta, kırılmakta ama arkadaşça görüştüyseniz, bu kadar duygusal davranmana gerek yok. Olmayabilir neticede.

Bazı insanlar sevmeyi bilmiyor sanırım bu adamda seni sadece üzecek görünen bu , olmuyorsa olmuyor ,kıymet bilen seni seven biriyle ol derim ben ,kendini amada naza çekmiş , nasıl katlanıyorsunuz böyle sorunlu ,defolu tiplere

evlilik için seninle tanıştı sen ondan hoşlandığını söyledin görüşmeyelim dedi öyle mi ?
bu adam evlilik için tanıştırıldığını biliyor mu ?

Bu şekilde tavır takınan erkeklerin bir kısmı , bir süre sonra arayan ve birden deli divane aşık bir erkek haline dönüşüyor bence..

ilk önce o aldatılma sorununu aşmalı bu konuda bir destek almış mı ? aranızda güven problemi olmaması için o kendini toparlasın canım sen de biraz sabırlı ol kolay değil yaşadığı .cesareti yok belli ki .
Cesareti yok evet korkuyorum dedi.. sanki yine aldatilcam o acilari tekrar yasicam sadece kisiler degisicek hep uzulen ben olucam gibi geliyor dedi. Psikolojik destek almak istemis ama sonrasinda askerlik olayi araya girince oylece kalmis. Aslinda sorun o kizda degil bence. Unutamasa bi sekilde cabalardi yapardi biseyler. Sadece o kiz yuzunden guveni bitmis herkese karsi... tum insanlara karsi kirici olabiliyor. Sana karsida kiriciyim dedi. Uzmek istemiyorum seni dedi....

canm smdi madem bu sahis gecmisin izini tamamen silememis o zaman sizinle 4 ay once neden arkadaslarini dinleyip gorusmus..

Belkide hoslanirim diye dusundu de acaba o elektrigimi yakalayamayip bunu bahene olarak size gosterdi..iletisimde olan sizsiniz onu taniyip duygularini siz daha iyi tartip tahminde bulunabilirsiniz. neyse Allah gonlune gore hayirlo olani nasip etsin canm umarm mutlu olacagin herkimse Rabbim biran evvel o insanla karsilasirtir.

Anladığım kadarıyla, dün geceye kadar aranızda duygusal bir konuşma geçmemiş. Arkadaşça görüşmüşsünüz. Dün akşam sana karşı aynı duyguları hissetmediğini söyledi diye, neden yalvardın, uzun uzun mesajlar attın, neden beni engelle dedin, neden ağır konuştun anlamadım.

Hani pişman olacak ne var ortada? Sana karşı bir şey hissetmemiş, illa karşılık mı vermesi gerekiyor?

Eğer bu 4 aylık süreçte umut verdiyse, sanki ilişki olacak gibi davrandıysa bilemem, o zaman haklısın elbette kızmakta, kırılmakta ama arkadaşça görüştüyseniz, bu kadar duygusal davranmana gerek yok. Olmayabilir neticede.
4yil degil canim 4ay. aramizda duygusal konular gecti tabiki gecmezmi.. beni istemese gecen hafta bulusmak istermiydi. Niye u donusu yapti onu anlamadim..

Bazı insanlar sevmeyi bilmiyor sanırım bu adamda seni sadece üzecek görünen bu , olmuyorsa olmuyor ,kıymet bilen seni seven biriyle ol derim ben ,kendini amada naza çekmiş , nasıl katlanıyorsunuz böyle sorunlu ,defolu tiplere
Kendini baya naza cekti...

Cesareti yok evet korkuyorum dedi.. sanki yine aldatilcam o acilari tekrar yasicam sadece kisiler degisicek hep uzulen ben olucam gibi geliyor dedi. Psikolojik destek almak istemis ama sonrasinda askerlik olayi araya girince oylece kalmis. Aslinda sorun o kizda degil bence. Unutamasa bi sekilde cabalardi yapardi biseyler. Sadece o kiz yuzunden guveni bitmis herkese karsi... tum insanlara karsi kirici olabiliyor. Sana karsida kiriciyim dedi. Uzmek istemiyorum seni dedi....

uzman desteği alır inş da güven sorunu aşılır .şimdi o bunları demiş sen ısrarcı olma seni daha fazla kırmasına izin verme

evlilik için seninle tanıştı sen ondan hoşlandığını söyledin görüşmeyelim dedi öyle mi ?
bu adam evlilik için tanıştırıldığını biliyor mu ?
Biliyor. Bu konularin hepsini konustuk aramizda. Evlilik icin birikim yapmam gerekiyo dedi. Bunun icinde is degistircem oncelikli olarak dedi. Zamana biraktik gibi biseydi. Zamanla taniyalim dedik. Gecen hafta bulustuk en son hersey cok guzeldi. Ama dedigim gibi dun geceden sonra ben dayanamadim patladim artik. Ve sonuc boyle...

Ask zorlamakla olmaz... Denemis ama asik olmamis, sevememis... Sütten agzi yandigi icin yogurdu üfleyerek yiyor evet ama, emin olun asik olacagi kisi karsisina cikinca, korksada, aldatilma korkusu olsada, güvensizlik olsada bu riske girecektir ve bi iliski yasayacaktir... Kusura bakmayin ama maalesef herseyi göze alacagi kadin siz degilsiniz... Bu ne onun nede sizin sucunuz, olmuyorsa olmuyor...:KK14:

Bu şekilde tavır takınan erkeklerin bir kısmı , bir süre sonra arayan ve birden deli divane aşık bir erkek haline dönüşüyor bence..
Oyle mi dersin ? Gercekten döner mi ? Dun geceden beri aglamaktan suan gozlerimi zor aciyorum inan. Sunlari yazarken bile agliyorum. Canim cok yaniyo..

uzman desteği alır inş da güven sorunu aşılır .şimdi o bunları demiş sen ısrarcı olma seni daha fazla kırmasına izin verme
Gorusmeyelim dedi zaten. Ve gorusmuyoruzda artik. Bu saaten sonra zaten bisey yapamam ki ben :(

4yil degil canim 4ay. aramizda duygusal konular gecti tabiki gecmezmi.. beni istemese gecen hafta bulusmak istermiydi. Niye u donusu yapti onu anlamadim..

Bende 4 ay yazdım zaten, yıl değil.

Ya ne bileyim, görüştüğünüzde arkadaşça tavırların dışında fiziksel olarak ve sözleri ile sana yakın mı davranıyordu?
İltifatlar edip, kalbini mi kazanmaya çalışıyordu?
Gelecek planları var mıydı?
Ümit verdi mi?

Yoksa hep mesafeli ve arkadaşça mı davrandı?

Ama hani ümit vermiş bile olsa, kendinden emin olamadığından dürüst davranmaya çalışmış. Bence olumsuz düşünme. Takılalım, görüşelim deyip duygularından istifade de edebilirdi. Olmaz demiş, iyi demiş. Hiç takılma, önüne bak.

Ask zorlamakla olmaz... Denemis ama asik olmamis, sevememis... Sütten agzi yandigi icin yogurdu üfleyerek yiyor evet ama, emin olun asik olacagi kisi karsisina cikinca, korksada, aldatilma korkusu olsada, güvensizlik olsada bu riske girecektir ve bi iliski yasayacaktir... Kusura bakmayin ama maalesef herseyi göze alacagi kadin siz degilsiniz... Bu ne onun nede sizin sucunuz, olmuyorsa olmuyor...:KK14:
Aci ama en gerceklerde bu sanirim.... ve benm caim bu yuzden yaniyo aslinda...

Back
X