Bundan 4ay once ortak arkadaslarimiz bizi evlilik icin tanistirdi. Hersey guzel gidiyordu. Dun gece aramizda bir tartisma gecti ve sonunda dayanamayip ondan hoslandigimi soyledim dungece. Ama sevemiyormus kimseyi. Bundan 2 3yil once onu aldatip giden sevgilisinin yasinda hala... bu yuzden beni daha fazla uzmemek daha fazla umitlendirmemek icin hayatimdan cikip gitmeyi tercih etti... Ustelik yalvardim. Aradim ustuste acmadi... dun geceden beri uzun uzun mesajlar yazdim gonderdim yazmadi cevap. Aradim acmadi acmadi.... ama en sonunda mesaj atti bidaha gorusmeyelim konusmayalim lutfen zorlamayalim dedi.. dayanamadim sonkez icimdekileri yazdim son mesajim oldugunu soyledim ve sonunada bu sekilde kendi yalnizliginda bogul diye ekledim...
Oncesinde onu sevdigimi soylerken son mesajimda agir konustum belki ama cok kirildim. Numarami engelle dedim yazamiyim sana dedim. Engellemiyor.
Simdi size sorsam o beni arar mi bidaha hepiniz olumsuz yazcaksiniz biliyorum. Ama hic mi pisman olmaz? Ne biliyim hic mi dusunmez? Hic mi uzulmez? Hic mi gelmem aklina? Bu kadar mi ölmüs duygulari bu adamin? Bu kadar mi... :-/
Oncesinde onu sevdigimi soylerken son mesajimda agir konustum belki ama cok kirildim. Numarami engelle dedim yazamiyim sana dedim. Engellemiyor.
Simdi size sorsam o beni arar mi bidaha hepiniz olumsuz yazcaksiniz biliyorum. Ama hic mi pisman olmaz? Ne biliyim hic mi dusunmez? Hic mi uzulmez? Hic mi gelmem aklina? Bu kadar mi ölmüs duygulari bu adamin? Bu kadar mi... :-/