• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icimi dökmek istedim sadece... nasil gecer ki bu aci ?

Bende 4 ay yazdım zaten, yıl değil.

Ya ne bileyim, görüştüğünüzde arkadaşça tavırların dışında fiziksel olarak ve sözleri ile sana yakın mı davranıyordu?
İltifatlar edip, kalbini mi kazanmaya çalışıyordu?
Gelecek planları var mıydı?
Ümit verdi mi?

Yoksa hep mesafeli ve arkadaşça mı davrandı?

Ama hani ümit vermiş bile olsa, kendinden emin olamadığından dürüst davranmaya çalışmış. Bence olumsuz düşünme. Takılalım, görüşelim deyip duygularından istifade de edebilirdi. Olmaz demiş, iyi demiş. Hiç takılma, önüne bak.
Evet en azindan kullanmaya kalkmadi tek tesellimde bu saniyorum. Cok tesekkur ediyorum yorumun icin....

Hep son mesaj son konuşma dersin ama gene ararsin .son mesajda kırdım dersin duzeltmek için tekrar ararsin.o açmadıkça mesajina cevap vermedkce öfkeni kurmak için daha da çok ararsin.velhaşl sen dayamayp gene ararsin.:)ne olacak bu halin

Biliyor. Bu konularin hepsini konustuk aramizda. Evlilik icin birikim yapmam gerekiyo dedi. Bunun icinde is degistircem oncelikli olarak dedi. Zamana biraktik gibi biseydi. Zamanla taniyalim dedik. Gecen hafta bulustuk en son hersey cok guzeldi. Ama dedigim gibi dun geceden sonra ben dayanamadim patladim artik. Ve sonuc boyle...
boşver o zaman
ilerde daha çok üzerdi belki de bu adam seni
şimdi daha az üzülüyosundur emin ol .

Çok çabuk bağlanmışsin bence
.. kendi düşen ağlamaz.. aynı hızla unutursun..:KK55:

Yahu bu erkeklerde de böyle aptallıklar olabiliyormuş "Onu sevmeyen,aldatan,terk eden" kızların yasını tutabiliyorlar ne alakaysa... Siz de hata yapmışsınız o kadar yazıp arama çabasına girmekle.Uzun bir süre birlikte olsanız daha sonra böyle fedakarlık yapsanız eyvallah ama yok olmaz böyle "Dank" diye

Yahu bu erkeklerde de böyle aptallıklar olabiliyormuş "Onu sevmeyen,aldatan,terk eden" kızların yasını tutabiliyorlar ne alakaysa... Siz de hata yapmışsınız o kadar yazıp arama çabasına girmekle.Uzun bir süre birlikte olsanız daha sonra böyle fedakarlık yapsanız eyvallah ama yok olmaz böyle "Dank" diye
Zaten hep kotu kizlar kazaniyo ya sonunda....

canm smdi madem bu sahis gecmisin izini tamamen silememis o zaman sizinle 4 ay once neden arkadaslarini dinleyip gorusmus..

Belkide hoslanirim diye dusundu de acaba o elektrigimi yakalayamayip bunu bahene olarak size gosterdi..iletisimde olan sizsiniz onu taniyip duygularini siz daha iyi tartip tahminde bulunabilirsiniz. neyse Allah gonlune gore hayirlo olani nasip etsin canm umarm mutlu olacagin herkimse Rabbim biran evvel o insanla karsilasirtir.
Iste benim kizdigimda o ya.. 4aydir anlayamamismi benden hoslanmadigini. Simdi ben diyincede kacti gitti iste...

Zaten hep kotu kizlar kazaniyo ya sonunda....
Mide meselesi bu o adam onu terk eden veya aldatan birini tekrar istiyorsa o onun bileceği iş.
"Beni beğeneni ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez" bu şarkı geldi aklıma
:KK48: o zaman bırak yalnızlığında kalsın :KK50:

Hep son mesaj son konuşma dersin ama gene ararsin .son mesajda kırdım dersin duzeltmek için tekrar ararsin.o açmadıkça mesajina cevap vermedkce öfkeni kurmak için daha da çok ararsin.velhaşl sen dayamayp gene ararsin.:)ne olacak bu halin
Evet hep son der yine ararim. Ama bende cok kirildim artik. Gercekten cok cabaladim guvensin bana istedim. Her seferinde kendimi uzun uzun anlattim ona. Ama yok zorla guzellik olmuyomus...

Mide meselesi bu o adam onu terk eden veya aldatan birini tekrar istiyorsa o onun bileceği iş.
"Beni beğeneni ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez" bu şarkı geldi aklıma
:KK48: o zaman bırak yalnızlığında kalsın :KK50:
Kalsin... bogulsun...

istedigin anlamda aramaz bosver... arasa bile senin istedigin sebebten dolayi degil... senin beklentilerine karsilik vermek için degil! aradiginda yine bir boslukta oldugu için, egosunu sisirmen için arayacaktir...
bak güzelim ben buraya bundan bir kaç yil önce sevdigim adamla gel gitler yasayan hikayemi yazdim...
bazi yorumlarimda öfkemi kustum, bazi yorumlarimda da geldigi için mutlulugumu ve heyecanimi paylastim...
sonuç mu? elde var kocaman bir 0! adam bosluga düstükçe geldi, bi taraflari kalktikça gitti!
beni sevdigini söyleyen o adam, bir süre sonra ben özlem'e hiç ümit verecek birsey yapmadim en basindan beri karsiydim tarzinda bik bik bik birseyler söyledi... araya bir kaç ay girer dayanamaz ben arardim, kavga eder görüsmeyi keserdim! bir kaç ay sonra o çikar gelirdi, yine beni üzerdi.. tekrar kavga ederdik ve yine görüsmeyi keserdim...
en sonunda artik bana selam bile vermeye tenezzül etmemeye basladi, ne kadar onur ve gurur kirici degil mi? o zamanlar bi önemi yok seviyorum diyordum... bugünlerde düsündükçe ben kendimi nasil bu kadar ezdirdim diyorum!
sen yapabiliyorsan vazgeç..! hiç bekleme, hiç üzme kendini! erkeklerin geneli böyle elimizden birsey gelmiyor!

Bundan 4ay once ortak arkadaslarimiz bizi evlilik icin tanistirdi. Hersey guzel gidiyordu. Dun gece aramizda bir tartisma gecti ve sonunda dayanamayip ondan hoslandigimi soyledim dungece. Ama sevemiyormus kimseyi. Bundan 2 3yil once onu aldatip giden sevgilisinin yasinda hala... bu yuzden beni daha fazla uzmemek daha fazla umitlendirmemek icin hayatimdan cikip gitmeyi tercih etti... Ustelik yalvardim. Aradim ustuste acmadi... dun geceden beri uzun uzun mesajlar yazdim gonderdim yazmadi cevap. Aradim acmadi acmadi.... ama en sonunda mesaj atti bidaha gorusmeyelim konusmayalim lutfen zorlamayalim dedi.. dayanamadim sonkez icimdekileri yazdim son mesajim oldugunu soyledim ve sonunada bu sekilde kendi yalnizliginda bogul diye ekledim...
Oncesinde onu sevdigimi soylerken son mesajimda agir konustum belki ama cok kirildim. Numarami engelle dedim yazamiyim sana dedim. Engellemiyor.
Simdi size sorsam o beni arar mi bidaha hepiniz olumsuz yazcaksiniz biliyorum. Ama hic mi pisman olmaz? Ne biliyim hic mi dusunmez? Hic mi uzulmez? Hic mi gelmem aklina? Bu kadar mi ölmüs duygulari bu adamin? Bu kadar mi... :-/

Kac yasinda bu adam?

Kadınların da erkeklerinde ara sıra ardına sığındığı bahaneler vardır. Bu aldatılma hikayesi de erkeklerin en çok kullandığı bahanedir. Ama bizim kızlar da her seferinde bunu yer.
Sizinle denemiş, olmamış... Bu çok korkunç bir şey değil. Bahaneye sığınmasa iyi olurmuş ama sizin kolay pes etmeyeceğinizi, istemiyorum ısınamadım dediği halde ısrar edeceğinizi ya da bekleyeceğinizi anlamış. Bu şekilde söylersem hem kırılmaz, hem de ısrar etmez diye düşünmüş muhtemelen.

Söz verilmemiş, bişey yaşanmamış. Bu derece dibe vurmak, yalvarma, beddua etmek falan abartılı tepkiler bence. Gereği yokmuş. Zaten muhtemelen yalnızlığında falan da boğulmayacak. Hazır olun bir kaç aya bir başkasıyla olduğunu duyarsınız. Tekrar yıkılmayın..

Bence bu arkadas seni gordugunde bisey hissetmemis ama denemis konusmus sanirim biseyler hissedememis zorlamaya gerek yok sende nasil boyle sevgi olustu sasirdim.. okadar aramissin donmemis ben olsam hic yazmazdim bu kadar da yapmayin kizlar ya

Back
X