Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan 4ay once ortak arkadaslarimiz bizi evlilik icin tanistirdi. Hersey guzel gidiyordu. Dun gece aramizda bir tartisma gecti ve sonunda dayanamayip ondan hoslandigimi soyledim dungece. Ama sevemiyormus kimseyi. Bundan 2 3yil once onu aldatip giden sevgilisinin yasinda hala... bu yuzden beni daha fazla uzmemek daha fazla umitlendirmemek icin hayatimdan cikip gitmeyi tercih etti... Ustelik yalvardim. Aradim ustuste acmadi... dun geceden beri uzun uzun mesajlar yazdim gonderdim yazmadi cevap. Aradim acmadi acmadi.... ama en sonunda mesaj atti bidaha gorusmeyelim konusmayalim lutfen zorlamayalim dedi.. dayanamadim sonkez icimdekileri yazdim son mesajim oldugunu soyledim ve sonunada bu sekilde kendi yalnizliginda bogul diye ekledim...
Oncesinde onu sevdigimi soylerken son mesajimda agir konustum belki ama cok kirildim. Numarami engelle dedim yazamiyim sana dedim. Engellemiyor.
Simdi size sorsam o beni arar mi bidaha hepiniz olumsuz yazcaksiniz biliyorum. Ama hic mi pisman olmaz? Ne biliyim hic mi dusunmez? Hic mi uzulmez? Hic mi gelmem aklina? Bu kadar mi ölmüs duygulari bu adamin? Bu kadar mi... :-/
Bundan 4ay once ortak arkadaslarimiz bizi evlilik icin tanistirdi. Hersey guzel gidiyordu. Dun gece aramizda bir tartisma gecti ve sonunda dayanamayip ondan hoslandigimi soyledim dungece. Ama sevemiyormus kimseyi. Bundan 2 3yil once onu aldatip giden sevgilisinin yasinda hala... bu yuzden beni daha fazla uzmemek daha fazla umitlendirmemek icin hayatimdan cikip gitmeyi tercih etti... Ustelik yalvardim. Aradim ustuste acmadi... dun geceden beri uzun uzun mesajlar yazdim gonderdim yazmadi cevap. Aradim acmadi acmadi.... ama en sonunda mesaj atti bidaha gorusmeyelim konusmayalim lutfen zorlamayalim dedi.. dayanamadim sonkez icimdekileri yazdim son mesajim oldugunu soyledim ve sonunada bu sekilde kendi yalnizliginda bogul diye ekledim...
Oncesinde onu sevdigimi soylerken son mesajimda agir konustum belki ama cok kirildim. Numarami engelle dedim yazamiyim sana dedim. Engellemiyor.
Simdi size sorsam o beni arar mi bidaha hepiniz olumsuz yazcaksiniz biliyorum. Ama hic mi pisman olmaz? Ne biliyim hic mi dusunmez? Hic mi uzulmez? Hic mi gelmem aklina? Bu kadar mi ölmüs duygulari bu adamin? Bu kadar mi... :-/
İste bazen biz kızlar kör oluyoruz. Duygular gururun mantığın önüne geçiyor. Ve peşi sıra hatalar. Ben de böyleyim aciz olduğum tek konu diyebilirim. Ama bir yerde gerçeği gormek lazim. Guzel bir yazi olmuş eline saglikKorkuyorum, cesaretim yok gibi lafların bahane olduğunu göremeyecek kadar kör olmuşsun sen.
Bir de yalvarmalar, üst üste mesaj atmalar, beni engelle de yazmayayım gibi aciz bir cümleyi kurmak vs. ne kadar itici ya. Bir düşünsene nasıl güçsüz, nasıl çocuksu bir izlenim verdiğini.
Biraz gurur lazım, biraz mantık lazım.
İstemiyorum sözünden anlamak lazım.
Sevesi olsa da sevmez artık.
O denli çirkin bir hale sokmuşsun olayı.
Adamcağız dürüstçe konuşup duyularını sömürmekten uzak durmuş.
Daha ne yapsın.
Ne guzel demissin.. erkeklerin geneli boyle ve ne yazikki buna musade eden biz kizlariz. Vazgecmek zor gibi, ama elimden baska bisey gelmez artik. Mecbur vazgecicem yani. Senin jikayenede ayrica uzuldum canim...istedigin anlamda aramaz bosver... arasa bile senin istedigin sebebten dolayi degil... senin beklentilerine karsilik vermek için degil! aradiginda yine bir boslukta oldugu için, egosunu sisirmen için arayacaktir...
bak güzelim ben buraya bundan bir kaç yil önce sevdigim adamla gel gitler yasayan hikayemi yazdim...
bazi yorumlarimda öfkemi kustum, bazi yorumlarimda da geldigi için mutlulugumu ve heyecanimi paylastim...
sonuç mu? elde var kocaman bir 0! adam bosluga düstükçe geldi, bi taraflari kalktikça gitti!
beni sevdigini söyleyen o adam, bir süre sonra ben özlem'e hiç ümit verecek birsey yapmadim en basindan beri karsiydim tarzinda bik bik bik birseyler söyledi... araya bir kaç ay girer dayanamaz ben arardim, kavga eder görüsmeyi keserdim! bir kaç ay sonra o çikar gelirdi, yine beni üzerdi.. tekrar kavga ederdik ve yine görüsmeyi keserdim...
en sonunda artik bana selam bile vermeye tenezzül etmemeye basladi, ne kadar onur ve gurur kirici degil mi? o zamanlar bi önemi yok seviyorum diyordum... bugünlerde düsündükçe ben kendimi nasil bu kadar ezdirdim diyorum!
sen yapabiliyorsan vazgeç..! hiç bekleme, hiç üzme kendini! erkeklerin geneli böyle elimizden birsey gelmiyor!
O 24 ben 23 canim...Kac yasinda bu adam?
Tabiki duyarim dogrudur. Ama Bi iliskiden once is kurma plani vardi. Bunun icin bile en az 2-3 yil beklemesi gerekiyodu...Kadınların da erkeklerinde ara sıra ardına sığındığı bahaneler vardır. Bu aldatılma hikayesi de erkeklerin en çok kullandığı bahanedir. Ama bizim kızlar da her seferinde bunu yer.
Sizinle denemiş, olmamış... Bu çok korkunç bir şey değil. Bahaneye sığınmasa iyi olurmuş ama sizin kolay pes etmeyeceğinizi, istemiyorum ısınamadım dediği halde ısrar edeceğinizi ya da bekleyeceğinizi anlamış. Bu şekilde söylersem hem kırılmaz, hem de ısrar etmez diye düşünmüş muhtemelen.
Söz verilmemiş, bişey yaşanmamış. Bu derece dibe vurmak, yalvarma, beddua etmek falan abartılı tepkiler bence. Gereği yokmuş. Zaten muhtemelen yalnızlığında falan da boğulmayacak. Hazır olun bir kaç aya bir başkasıyla olduğunu duyarsınız. Tekrar yıkılmayın..
Ya hissetmeyen adam niye saatlerce telefinda konussun, niye uyumak yerine benimle mesjlassin etsin.. veya niye hafta sonu tatilinde benimle gorusmek istesin arkadaslari ailesi dururken. Dersenizki cinsel anlamda tatmin icin. Kesinlikle oyle bi muhabbet dahi gecmedi aramizda. O kadar kotu bi cocuk deildi. Ego tatmini belki olabilir. Yetrrince oksadim egosunu ne yazikki..Bence bu arkadas seni gordugunde bisey hissetmemis ama denemis konusmus sanirim biseyler hissedememis zorlamaya gerek yok sende nasil boyle sevgi olustu sasirdim.. okadar aramissin donmemis ben olsam hic yazmazdim bu kadar da yapmayin kizlar ya
Umuyorum... :)yıllar yıllaaar geçer, süpermarkette denk gelirsin; senin yanında evladın ve eşin mutlu mesut doldurmuşssun sepetini..kasada sizin önünüzdeki adam tek bir diş fırçası, şampuan, bi kaç meyve almış..başını kaldırırsın istemsiz aaaaa o! ne kadar değişmiş, ne kadar bakımsız..yalnızlığına doyma der geçersin..pufkek yazdıydı dersin![]()
Zaten dun gorusmeyelim dedikten sonra benim yapacagim bisey kalmadi. Artik ne ararim ne sorarim. Evet beklicm ama hayatimda olmak isteyenlere sans vererek. Oda geldiginde pisman olur belki. . . Telefonunun markasini biliyorum onun. Engelleme ozelligi var. Yorum icin ayrica tesekkurler canim....:)yazabilir de senin yapacağın bişi kalmamış. uslu uslu bekleyeceksin.
engellemek falan kolay değil ya. benim telefonumda engelleme özelliği yok.
bekle istiyorsan, ama az bekle. beklerken dışarıya bakarak bekle. gelirse mutlu oluruz. gelme olasılığı yüksek. ama kovalamazsan.
Insallah canim insallah. O gunu bekliyorum zaten. Bu saaten sonra benim elimden bisey gelmez artik...Aslinda sana dürüst davranmis bu konuda sevinebilirsin senle oynayip ümitlendiripte bunlari söyleseydi daha kötü olurdu.
bence brz arama sen yazma bellki akli basina gelir yazar yada seni özledigini farkeder.