İçimi dökmek istedim sadece...

tugceeeee

****AŞIK****
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
1.546
1
116
Bursa
Yine yalnız kaldım.Ama ben böyle olsun istememiştim ki.Herkes yanımda olsun,bütün sevdiklerim yanımda olsun istemiştim.Onların yanımda varolduklarını bilerek bi güven içinde yaşamak istemiştim.Sevdiğim insan yanımda onu çok seviyorum ama o yokken saatler geçmek bilmiyor.Yapayanlız bomboş bir evde bir sese bir nefese muhtaç geçmiyor zaman.Yanlızlığın nesini sever insanlar anlayabilmiş değilim hiç.Bilmediğin bir yerde tanımadığın insanlar arasında yaşamak yaşamakmı ki?yolda gördüğün birine bir merhaba diyebilmek,nasılsın nerelerdesin gibi soruları yanıtlamak olmayınca gezmelerin bile tadı olmuyor ki!onu yap bunu yap yapılacak her şey,her iş bitiyor birgün.Sürekli oyalanacak şeyler bulamıyorsun.Ne yaparsan yap yalnızlıktan kurtulamıyorsun işte.Allahım ne olursun bana hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip et.Tüm vaktimi ona ayırayım tüm ilgim onun olsun.Yanlız bırakma beni tüm birikmiş sevgimle el bebek gül bebek büyüteyim onu.Gelen gidiyor evimden en fazla bir hafta kalabiliyor misafirlerim.Gittiklerinde daha da bi boşluğa düşüyorum.Bugün annemi yolcu ettim.Otobüs gidene kadar zor tuttum kendimi.Şimdi evimde onun nefesini arıyorum.Onu geçirince birde iş görüşmesine gittim o halde.Her zamanki sonuç biz sizi ararız.Çok moralim bozuk eşimi de üzmek istemiyorum.O da elinden gelen her şeyi yapıyor üzülmemem için ama boş işte.Kusura bakmayın kızlar sadece içimi dökmek ve rahatlamak istedim birileriyle derdimi paylaşabilmek istedim.İyiki sizler varsınız…:çok üzgünüm:

bende geçen hafta annemi yolcu ettim. öyle zor geliyorki insana ne olur sankı aynı şehirde otursak. birbirimize gitsek. akrabalarımda bana gelse. babam daha evimi görmedi. neysekı ben çalışıyorum allah bizlere kolaylık versin. sanada inş. en kısa zamanda bebiş diliyorum hayırlı ve sağlıklı

Canımsın yaa...
Ne diyebilirim ki.Bende yanlızlığı severim diyen insanlardanım.Ama bunun nedenini çok iyi biliyorum.Çünkü her zaman çevrem kalabalık hiç ciddi anlamda yanlız kalmadım ki.Kalsaydım belkide bende herşeyin özlemini çekerdim.Ama yinede olaya şu açıdan bakıyorum ki hep şanslı görümüşümdür.Sevdiğin insanla bir yuva kurmuşsun anlattığın kadarıylada gerçekten anlayışlı bir eşin var tek eksik evin neşesi diye düşündüğüm bir bebek.Onuda cani gönülden istiyorsun inşallah allah hayırlısıyla bu dilediğinide verir sana.Olumsuz değil olumlu yanlarını düşü bence canım...

canlarım benim çok sağolun desteğiniz için.Hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor işte.Hayat çok zor oluyor bazen

Biz de eşimin mesleğinden ötürü gurbet gurbet geziyoruz. Ailemden, ve sevdiklerimden uzak kalıyorum çoğu zaman. ılk evlendiğimde eşim göreve giderdi saatlerce, ben evde yalnız kalırdım. Üstüne üstlük, mahrum bir yerdeydik, ışıklar sabah 06:00 gibi kesilir, 12 saat boyunca gelmezdi. Sularımız kesilirdi, 1 ay boyunca sular gelmezdi. Ben eşim olmadığı zamanlarda karanlıkta otururdum. Acıkırdım, bulaşıklar birikmesin, sular kesik diye yemek bile hazırlamaya cesaret edemezdim kendime. Sürekli uyurdum. Camın kenarına oturur, diğer evlerin ahırlarındaki koyunları gözetlerdim. Kışın kar yağardı, 24 saat elektriğin gelmediği olurdu, camın kenarına oturur, dışardaki karın yağışını seğrederdim. Yalnızlık zor olurdu. Evin içinde yüksek sesle şarkılar söylerdim. Çarşıymış, pazarmış nerdeee? En yakın çarşı bize 29 km uzaktaydı. Oraya da gidebilmek için oraya buraya telefon açıp, iznimizi onaylatmamız gerekirdi. Çok zor günler geçirdim be arkadaşım.. Eşim evde olmazdı, gürül gürül yağmur yağardı, bir bakardım, tavanlardan eşyalarımın üzerine şıpır şıpır sular akıyor! Oturur, hüngür hüngür ağlardım.. Çok yalnız hissederdim kendimi çok. Üstelik, bu saydığım şeyleri yaşarken de hamileydim :) Ne zaman yavrumu kucağıma aldım, o zaman yalnızlığım bitti. Sıkıntılarım bitti. Şimdilik çok şükür o dağın başından kurtulduk, 2 çocuk sahibiyim şimdi. Allah'ım sana hayırlısı ile eli ayağı düzgün, vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin.. Anlatmak istediğim, ben senden daha mahrum yerlerde kaldım. ıçini ferah tut. Allah her kuluna bir çıkış kapısı gösteriyor emin ol.

Biz de eşimin mesleğinden ötürü gurbet gurbet geziyoruz. Ailemden, ve sevdiklerimden uzak kalıyorum çoğu zaman. İlk evlendiğimde eşim göreve giderdi saatlerce, ben evde yalnız kalırdım. Üstüne üstlük, mahrum bir yerdeydik, ışıklar sabah 06:00 gibi kesilir, 12 saat boyunca gelmezdi. Sularımız kesilirdi, 1 ay boyunca sular gelmezdi. Ben eşim olmadığı zamanlarda karanlıkta otururdum. Acıkırdım, bulaşıklar birikmesin, sular kesik diye yemek bile hazırlamaya cesaret edemezdim kendime. Sürekli uyurdum. Camın kenarına oturur, diğer evlerin ahırlarındaki koyunları gözetlerdim. Kışın kar yağardı, 24 saat elektriğin gelmediği olurdu, camın kenarına oturur, dışardaki karın yağışını seğrederdim. Yalnızlık zor olurdu. Evin içinde yüksek sesle şarkılar söylerdim. Çarşıymış, pazarmış nerdeee? En yakın çarşı bize 29 km uzaktaydı. Oraya da gidebilmek için oraya buraya telefon açıp, iznimizi onaylatmamız gerekirdi. Çok zor günler geçirdim be arkadaşım.. Eşim evde olmazdı, gürül gürül yağmur yağardı, bir bakardım, tavanlardan eşyalarımın üzerine şıpır şıpır sular akıyor! Oturur, hüngür hüngür ağlardım.. Çok yalnız hissederdim kendimi çok. Üstelik, bu saydığım şeyleri yaşarken de hamileydim :) Ne zaman yavrumu kucağıma aldım, o zaman yalnızlığım bitti. Sıkıntılarım bitti. Şimdilik çok şükür o dağın başından kurtulduk, 2 çocuk sahibiyim şimdi. Allah'ım sana hayırlısı ile eli ayağı düzgün, vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin.. Anlatmak istediğim, ben senden daha mahrum yerlerde kaldım. İçini ferah tut. Allah her kuluna bir çıkış kapısı gösteriyor emin ol.

canım benim ya neler yaşamışsın öyle beni anlayan birilerinin olması ne güzel inşallah Rabbim banada nasip eder bir evlat o zaman bütün sıkıntılarımın biteceğine inanıyorum çok sağol arkadaşım desteğin için

arkadaşım bu durumu dibine kadar yaşamış biri olarak durumunu benden iyi kimse anlayamaz...
zamanla çocuğun olunca durumun değişecek ve kendine ait hayatın keyfini çıkaracaksın inşallah...
komşularımın kapılarındaki ayakkabılara bakıp üzülürdüm evliliğimin ilk yıllarında,senin gibi bende allahım bana bir kız çocuğu ver yalnızlığımı paylaşayım diye çok dua ettim...bazen teselliyi iskambil kağıtlarıyla fal açmakta aradım ,hemde onlarca kez,bazen fotoğraflarıma bakıp ağladım....ve insanların çok mesafeli olduğu bir yerde yaşadım tüm yalnızlığımı ,aylar olurdu ki kapıma ,bir sucu bir postacıdan başka kimse ayak basmazdı...çok ama çok zordu....
ben yine gurbetteyim ,yine çok zor ama şuan ilkokul ikiye geçmiş bir kızım var,onun okulu öğretmeni,arkadaşlarının aneneleri derken,iyi kötü bir çevre edindim....ama bu zamana kadar ne gözyaşları döktüm bir allah bir ben bilirim...
eğitminle ilgili bir uğraş bulursan veya bir kursa yazılırsan seni mutlaka teselli edecektir...
eşin sabahtan akşama kadar çalıştığı için pek empati yapamaz zorlama....
inşallah yalnızlığından kurtulursun,çünkü yalnızlık sadece allaha yakışıyor ve kul için çok ağır bir durum...

bende yalnızlığı severim tek sabebi ise yyalnızken kimse bana zarar veremiyor kimse üzemiyor tek nedeni bu yalnızlığı sevmemin

Bende annemi yolcu ettim....gecen sene yolcu ettim...son yolcuguna ugurladim onu...Bir daha göremicem, sesini duyamicam...basim dertde oldugu vakit yetis diyemicem...hepimizin vademiz dolduguna gideceye yere gitti Annem......

Ne kadar sanlisinki yinede ayda bir defa bile yüzünü görebilecegin, canin istedigi zaman telefon actiginda sesini duyabilecegin, gidiyorum dediginde cantani toplayip gidebilecegim Annen daha hayatta....Rabbim basinizdan eksik etmesin....

Sevdiklerinle bir arada olmasan bile onlarin saglikli ve hayatta oldugnu bilmek bile yanliz olmadignin göstergesidir arkadasim....

Allah yardimcin olsun

Rabbim inş. en kısa zamanda yanlızlığına paylaşabileceğin,, bütün sevginle bir annelik yapabileceğin bir evlat nasip eder inş..:Saruboceq: :1hug:

ınsan ne kadar büyüse de hep çocuk kalmak, anne ve babasının dizlerinde şımarmak istiyor..
Ben de babasızım..
Anneme her baktığımda onsuzluk içimi sızım sızım sızlatıyor..
Hani üstadın bir sözü var ya; "sızıyı dindiren su, suyun sızladığını kimseler bilmez" diye işte öyle bir haletteyiz..
Yine şükrediyorum Peygamber sünneti üzerineyiz.. O da yetimdi, O da öksüzdü..
Sahibimiz Allah, kaçtıkça ona sığınıyoruz bu hasret girdaplarında..
Bir gün evet birgün ben yeniden babamın kızı olacağım, dizlerine oturup şımaracağım..
O gün için yaşıyorum..

arkadaşım bu durumu dibine kadar yaşamış biri olarak durumunu benden iyi kimse anlayamaz...
zamanla çocuğun olunca durumun değişecek ve kendine ait hayatın keyfini çıkaracaksın inşallah...
komşularımın kapılarındaki ayakkabılara bakıp üzülürdüm evliliğimin ilk yıllarında,senin gibi bende allahım bana bir kız çocuğu ver yalnızlığımı paylaşayım diye çok dua ettim...bazen teselliyi iskambil kağıtlarıyla fal açmakta aradım ,hemde onlarca kez,bazen fotoğraflarıma bakıp ağladım....ve insanların çok mesafeli olduğu bir yerde yaşadım tüm yalnızlığımı ,aylar olurdu ki kapıma ,bir sucu bir postacıdan başka kimse ayak basmazdı...çok ama çok zordu....
ben yine gurbetteyim ,yine çok zor ama şuan ilkokul ikiye geçmiş bir kızım var,onun okulu öğretmeni,arkadaşlarının aneneleri derken,iyi kötü bir çevre edindim....ama bu zamana kadar ne gözyaşları döktüm bir allah bir ben bilirim...
eğitminle ilgili bir uğraş bulursan veya bir kursa yazılırsan seni mutlaka teselli edecektir...
eşin sabahtan akşama kadar çalıştığı için pek empati yapamaz zorlama....
inşallah yalnızlığından kurtulursun,çünkü yalnızlık sadece allaha yakışıyor ve kul için çok ağır bir durum...

aynen beni anlatmışsın sanki canım benim kapımı çalan yok yanlış zillerden başka herkes yabancı.Apartmanda kim oturur bilmem.Tek sıkıntım eşim evde yokken başıma bişey gelse kapısını çalacağım kimsenin olmayışı.çok zor gurbet...

bende yalnızlığı severim tek sabebi ise yyalnızken kimse bana zarar veremiyor kimse üzemiyor tek nedeni bu yalnızlığı sevmemin

canım herşey gibi yanlızlık ta başta güzel geliyor ama tamamen yanlız kaldığında etrafında kimseyi göremeyince başlıyor zorluğu inşallah yanlızlığı sevmeyeceğin kadar yanlız bırakmaz hayat seni

Bende annemi yolcu ettim....gecen sene yolcu ettim...son yolcuguna ugurladim onu...Bir daha göremicem, sesini duyamicam...basim dertde oldugu vakit yetis diyemicem...hepimizin vademiz dolduguna gideceye yere gitti Annem......

Ne kadar sanlisinki yinede ayda bir defa bile yüzünü görebilecegin, canin istedigi zaman telefon actiginda sesini duyabilecegin, gidiyorum dediginde cantani toplayip gidebilecegim Annen daha hayatta....Rabbim basinizdan eksik etmesin....

Sevdiklerinle bir arada olmasan bile onlarin saglikli ve hayatta oldugnu bilmek bile yanliz olmadignin göstergesidir arkadasim....

Allah yardimcin olsun

Allah mekanını cennet etsin anneciğinin.Şimdi bile onun desteğini alamadan güç bulamıyorum kendimde,sesini duymadan güne başlayamıyorum.Allahım başımdan eksik etmesin dayanamam.Allah sabır versin ablacım sana:teselli:

Rabbim inş. en kısa zamanda yanlızlığına paylaşabileceğin,, bütün sevginle bir annelik yapabileceğin bir evlat nasip eder inş..:Saruboceq: :1hug:

amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayattaki tek isteğim bu dua edin sizde nolur bunu isteyen o kadar çok insan var ki :CüvCüv:

İnsan ne kadar büyüse de hep çocuk kalmak, anne ve babasının dizlerinde şımarmak istiyor..
Ben de babasızım..
Anneme her baktığımda onsuzluk içimi sızım sızım sızlatıyor..
Hani üstadın bir sözü var ya; "sızıyı dindiren su, suyun sızladığını kimseler bilmez" diye işte öyle bir haletteyiz..
Yine şükrediyorum Peygamber sünneti üzerineyiz.. O da yetimdi, O da öksüzdü..
Sahibimiz Allah, kaçtıkça ona sığınıyoruz bu hasret girdaplarında..
Bir gün evet birgün ben yeniden babamın kızı olacağım, dizlerine oturup şımaracağım..
O gün için yaşıyorum..

ne güzel yazmışsın canım.Allahım babacığının mekanını cennet etsin.Çok zor olmalı Allah sabır versin....

Tatlim benim icin bu kadar dolumuydu senin? Ah ah aslinda söylenecek hala o kadar cok seyler varki insan malesef icin dökmek istesede korkuyoru, nedenmi? Sahsen ben önceleride senin gibi cok dert yakan biriydim simdi ise hep icime döküyorum artik hayatim üzüntülerle, bosluklarla, hasretlerle, hayal kiriklari icinde gecmesini istemiyorum. Elimizden geleni yapalim, 3 günlük dünya icin kendimizi bu kadar yipratmiyalim, sana yazik, canina yazik seni seven esin en az senin kadar üzülüyordur daha yasin genc tugcecim allahin izniyle hersey vakti zamaninda olur. Suan yasadiklarin ve icinde bulundugum bu düsüncelerle bile rabbim seni siniyor bakalim ne yapacak diye. Sen üzülme kiyamam sana canimmmmmmmmm arkadasim, sen benim kirmizi rujlumsun zemuszemus Gurbette annesinden babasindan uzak tonlarca insan var, biz türkler ailemize cok bagliyiz biliyorum ama bide yabancilari¨düsün anam yas 18 olur olmaz apar topar sanki arkalarindan atlilar kosuyor hemencecik ailelerinden ayrilip ayri eve cikiyorlar. Beyinlerini öyle egitmisler kimseye bagli kalmadan özgürce yasamayi seviyorlar. Keske bizde birazcik onlar gibi genis olabilsek ama bizim tek düsüncemiz ailelerimiz, evlenip mutlu sekilde coluk cocugua kavusmamiz. Bunlarda olur insallah oacakta sen yeterki takma kafana moralini yüksek tut. Cocuk istiyorsan bunu yapmalisin :olmaz:

Back
X