Yine yalnız kaldım.Ama ben böyle olsun istememiştim ki.Herkes yanımda olsun,bütün sevdiklerim yanımda olsun istemiştim.Onların yanımda varolduklarını bilerek bi güven içinde yaşamak istemiştim.Sevdiğim insan yanımda onu çok seviyorum ama o yokken saatler geçmek bilmiyor.Yapayanlız bomboş bir evde bir sese bir nefese muhtaç geçmiyor zaman.Yanlızlığın nesini sever insanlar anlayabilmiş değilim hiç.Bilmediğin bir yerde tanımadığın insanlar arasında yaşamak yaşamakmı ki?yolda gördüğün birine bir merhaba diyebilmek,nasılsın nerelerdesin gibi soruları yanıtlamak olmayınca gezmelerin bile tadı olmuyor ki!onu yap bunu yap yapılacak her şey,her iş bitiyor birgün.Sürekli oyalanacak şeyler bulamıyorsun.Ne yaparsan yap yalnızlıktan kurtulamıyorsun işte.Allahım ne olursun bana hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip et.Tüm vaktimi ona ayırayım tüm ilgim onun olsun.Yanlız bırakma beni tüm birikmiş sevgimle el bebek gül bebek büyüteyim onu.Gelen gidiyor evimden en fazla bir hafta kalabiliyor misafirlerim.Gittiklerinde daha da bi boşluğa düşüyorum.Bugün annemi yolcu ettim.Otobüs gidene kadar zor tuttum kendimi.Şimdi evimde onun nefesini arıyorum.Onu geçirince birde iş görüşmesine gittim o halde.Her zamanki sonuç biz sizi ararız.Çok moralim bozuk eşimi de üzmek istemiyorum.O da elinden gelen her şeyi yapıyor üzülmemem için ama boş işte.Kusura bakmayın kızlar sadece içimi dökmek ve rahatlamak istedim birileriyle derdimi paylaşabilmek istedim.İyiki sizler varsınız…:çok üzgünüm: