• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icimi dökmek istedim

Erken gitsen bu sefer sabahtan gelsin diyecek. Yesin kocasıyla birbirini sanane yani. Çözüm belli hiç gitmemek..

Zamanla sizde öğreneceksiniz.direk sorun "anne ben sizin aranız iyi olsun diye kalkıp geliyorum.sende benden daha fazlasını istiyormussun.baska gelin olsa hayatta gelmez(beni diyebilirsiniz:-) )böyle yaparsan daha geç gelebilirim "deyin.cekinmeyin deyin bunu.saniyormusunuz ki daha erken gidip işini yapınca iyi olacaksınız.herhalukarda kotuyseniz bari yorulmayin.ayni şeyi eşinize de yapın.senin yaptığın bir Lütuf böyle bir sorumluluğun yok.lutgen biraz yumuşakça kendi derdinizi anlatin

Son olarak hamilelik bir hastalık değil evet ama kabul edelim ki günümüzde gerek hormonlu gıdalar gerek çevre bebeklere daha özenli olunmali.
valla tek nazlanabilceginiz dönem sonra zaten işiniz var
. Degerlendirin:halay:

Gerçekten iyilik yaranmiyor kızlar ben evlenmeden önce hep iyi kaynana gelin olalim isterdim ama karsindaki senin gibi düşünmüyor seni kullanmaya çalışıyor

Bence gitme yesinler birbirlerini. O zaman sana sarmaya vakti kalmaz.

Eşim olmasa arada ben zaten gitmicem çünkü gidiyorum sofra kuruyorum salata çay hazırlıyorum bulasimlari kaldırıp çayı oyle içiyorum mutfak da bisiy kalmıyor yani
Ben gelene kadar zaten yemek yapmıyor

Nankorler iste sen agzinla kus tutsanda yaranamazsin. Yaptigin işe kusur bulunur begenmez . En iyisi kimseye yaranmaya calismayacaksin yaranmadanda gectin bu benim gorevim deyip gene yapmayacaksin birak yapsin isini gucunu ozaman gorsun sen neler yapiyomussun. Iyice bu kaynanalardan sıtkım siyrildi hepsimi ayni model olur. Nankör

Kızla icimi rahatlattiniz çünkü hamileyim ve herseyi kaldiramiyorum esimde bunu n söyleyince suç bendemi diye dusundum

Kızla icimi rahatlattiniz çünkü hamileyim ve herseyi kaldiramiyorum esimde bunu n söyleyince suç bendemi diye dusundum
Suc nie sende olsunki sen ramazanlik gunde tatlari bozulmasin die gidiyosun kaynananda hamile halinle is yapmiyo die arkandan laf ediyo iste bi nankorluktur bu baska bisey degil. Ve kiskanclik cunku hamilesinya ilgi senin uzerinde ya artik sana ne kusur bulacagini sasirir.

Gelse içinizden gelsin şimdi gitmek . Ne vefasız insanlar var.

Eşinize , " erken git, bir şey lazım mi diye sor" diyor ya size , anasına deseymis , ; anne, zaten hamile , o saatte de hayli hayli yetişir herşey. Zaten her gece sizdeyiz, nedir derdin ?
..

Erkek çok er az maalesef.

Tamam , iyi hoş ortam bozulmasın , huzurları kaçmasın diye gidiyorsun.
Yazık değil mi sana tebrik ettim vallahi seni hem hergün git , hemde üstüne cabası erken gelmiyorsun bilmemne diye trip ye.
Yaranamazsın kuzum , hergün gitsen bile . Bak nasılda hazır bahaneler iş , yemek . Neden bu kadar fedakarlığı tek başına sırtlamayı düşünüyorsun ki hemde değmeyecek , hergün gittiğin halde teşekkür ederim Allah razı olsun bizim için hamile halinle kalkıp geliyorsun diyemeyecek insanların evine . Lütfen kendine bu eziyeti yapma , herkes kendi halletsin ailevi problemlerini. Sen aynı durumda olsaydın sence kaynanan aynı özvveriyi gösterirmiydi. ? Bence göstermezdi baksana yaptıklarına rağmen hep daha fazlasını isteyen kaynar kazan vakti gelmiş bir kaynana profilinde ...

Sirf eşim üzülmesin diye gidiyorum zaten aklı başında bir kadın olsa ramazani esiyle kus gezmez ve konuşma ya çalışırdı
Sen üzülceğine eşin üzülsün. Hem ne varki üzülcek? Ben gitmezdim. Ramazan boyu 1 kez gittim kayınvalideye, onlar da 1 kez bana geldiler. Ev içi kavgalarından bana ne?

Sancim var de yat ,o kaynana sana bayram temizligide yaptirir,
Belli ki esin anaci ,
Seni korumaktan aciz ,
Sen esim uzulmesin diyorsun,seni dusunen var mi,
Karnindaki evladini dusun,kendini dusun ,umursama bile

Canlarim saolun beni rahatlattiniz
Ben her gün 30 dk yuruyerek gidiyorum oraya birde havalar sıcak ben sıcakta nasıl cikip gitcem yazık degilmi hava serinleyince 4 bucuk gibi çıkıyorum işte ama iyilik bilmiyorsa bi insan naparsan yap olmuyor

Peki annesinin işleri mi önemli evladinin sağlığı mi sordun mu?

Kendi evinde bile yorma kendini o kadar.

Canlarim saolun beni rahatlattiniz
Ben her gün 30 dk yuruyerek gidiyorum oraya birde havalar sıcak ben sıcakta nasıl cikip gitcem yazık degilmi hava serinleyince 4 bucuk gibi çıkıyorum işte ama iyilik bilmiyorsa bi insan naparsan yap olmuyor

Arkadasim erken dogum riskin var ve hergün kv kp ile takısmasin diye git birde hizmet beklesinler bir de memnun olmasinlar ne ala memleket .Neden bebeginizi ve kendinizi düşünmüyorsunuz yoksa kv ye emanet mi dogdunuz ve doguruyorsunuz?bu can da meleginde sana emanet GİTME......

Sen esin uzulmesin diye sacma sapan bi sebepten hergun kosup kv nin evine gidiyorsun, ama esin annesine anne karim 6 aylik hamile, ancak o kadar yapabilir, yuk oluyosak gelmeyelim senin icin geliyoruz zaten diyemiyor? Bi de gelip sana anlatip seni uzuyor, talimat veriyor soyle yap boyle yap diye. Bence esini biraz uz.

he 30 dk yürüyosun bi de.
yukarda biri demiş bak, bu gidişle bayram temizliği de yaptırır sana. hiç acımaz.

Back
X