- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.370
- 548
Artık dayanamıyorum. Buraya yazıp içimi dökmek istedim sadece. Anlatabileceğim pek kimsem yok. Bilirsiniz belki benim zor giden bie ilişkin vardı ben her zaman çok sevdim affettim hemen herşeyi. Ağzımı açsam azarlar oldu. Bişeylere sinirlendi benden çıkardı. Yaşadığı şeyler canını sıktı benden çıkardı. Ben ona hiç bir zaman kötülük yapmadım hep mutlu etmek için uğraştım. Hep o mutlu olsun istedim. Maddi manevi elimen ne geliyorsa yaptım. O değerini bilmedi. Ağladım aylarca ağladım hala ağlıyorum. Bir kere bile kıyamam sana diyip yaralarımı sarmadı. Hep kıydı hep kıydı. Ayrıldım değişecem dedi söz verdi tamam değişti de ama sonra herşey eski haline döndü. Bir sevgilim var güya beni seviyor ama ben yalnızım ben sevgisizim. Bir gün sen çok ağladın seni çok ağlattım çok canın acıdı bundan sonra her şey farklı olacak der diye bekledim. Bekliyorum. Ama ondan korkuyorum. Ondan çok korkuyorum. Her ağzımı açtığımda beni azarlar oldu. Her canım yandığında ağladığımda saçmalıyorsun dedi gitti. Hep ihmal etti. Belki ilerde beni döver de. Ona her attıım mesaj da sanki fazlalıkmışım gibi hissettim. Zorla kavgalarla benle ilgilen beni sev dedim. Artık bişey demeye gücüm yok. Neşem yok kalbimde sadece kırgınlıklar. Gözümde sadece yaş