görüşmeye çağıran dahi yok ki başvurduğum yerlerden gerçekten çok zor işimizBen aynı sehirde ararken bulamıyorum. Görüşmeye gitmeden nasil iş bulunur ki
Görüşmeye cagirsalar da bir şey çıkmıyor issiz o kadaaar bol ki. Nerden başvuru yapiyorsunuz?görüşmeye çağıran dahi yok ki başvurduğum yerlerden gerçekten çok zor işimiz
izmir'de yapıyordum. şu an istanbul'a yapıyorum ikisinden de bir şey çıkmadı henüz.torpilsiz tanıdıksız olmuyor galiba.Görüşmeye cagirsalar da bir şey çıkmıyor issiz o kadaaar bol ki. Nerden başvuru yapiyorsunuz?
Kesinlikle olmuyor. Hangi portal üzerinden yaptığınızı sordum aslındaizmir'de yapıyordum. şu an istanbul'a yapıyorum ikisinden de bir şey çıkmadı henüz.torpilsiz tanıdıksız olmuyor galiba.
haha yanlış anlamışım. nerede görürsem ilan kariyer, işkur, linkedin vs.Kesinlikle olmuyor. Hangi portal üzerinden yaptığınızı sordum aslında
Bende linkedin e bir baktım bir şey çıkmadı bıraktım. Kariyerde vasat iskur zaten vasat. Bilmiyorum artık firma önüne gidince de kabul etmiyorlar görüşme. Bazi firmalarda iskur destekli olup destek bitince seni paketleyip gonderiyor. İlk 3-4 ay ssk da yok. Of ofhaha yanlış anlamışım. nerede görürsem ilan kariyer, işkur, linkedin vs.
aynen dediğiniz gibi oluyor. umarım iyi bir şeyler çıkar karşımıza çok sıkıldım artıkkBende linkedin e bir baktım bir şey çıkmadı bıraktım. Kariyerde vasat iskur zaten vasat. Bilmiyorum artık firma önüne gidince de kabul etmiyorlar görüşme. Bazi firmalarda iskur destekli olup destek bitince seni paketleyip gonderiyor. İlk 3-4 ay ssk da yok. Of of
Paradan ziyade okuduğum emeğe aciyorum aynı zamanda sıkıntıdan patliyorum. İyi dereceyle bitirdim okulu ama hiç artısı olmadı. Tecrübe ve yeni evlisinizden öteye gecemedim.aynen dediğiniz gibi oluyor. umarım iyi bir şeyler çıkar karşımıza çok sıkıldım artıkkpara olmayınca hiç bir şey olmuyor
evet emeğe daha yazık tabi. yeni evli olunca da mı sorun ediyorlar o zaman yandık iyice?Paradan ziyade okuduğum emeğe aciyorum aynı zamanda sıkıntıdan patliyorum. İyi dereceyle bitirdim okulu ama hiç artısı olmadı. Tecrübe ve yeni evlisinizden öteye gecemedim.
Para olsa tabii tadindan yenmezde isteee.
Çocuk düşünmüyorsunuz mu?evet emeğe daha yazık tabi. yeni evli olunca da mı sorun ediyorlar o zaman yandık iyice?
ben de diyordum en kötü evlenince şehir değiştiririm öyle bulurum. daha da zorlaşıyor desenize. gerçi öyle işverenden de hayır gelmez bence ya neyse. daha iyileri çıkar umarım.Çocuk düşünmüyorsunuz mu?
Biz devamlı çalışan arıyorduk ( çocuk yaparsınız siz şimdi)
Seks hayatım hakkında zabıt tutacağım sanki elaleme.
Bekar olunca aniden evlenilmiyor, bir çocuk sahibi sanki aniden hamile kalamaz gibi tuhaf tuhaf muhabbetler. Gerilirsem geriyorum yapacak bir şey yok el pence divanda duramam.
Ben düşünmüyorum şuan bebek hepimize hayırlısı deyip çıkıyorum
Bazende erkek olsam aynı muammeleyi görmezdim yeni evli olmaları vs bir kriter değil bu kriterler bir bize diyorum.
Tanıdığı olan arkadaşlarım hep buldu. Ben ve benim gibi dayisizlar da ya issiz ya kendi işini yapmıyor. Berbat bir zamana denk geldik.ben de diyordum en kötü evlenince şehir değiştiririm öyle bulurum. daha da zorlaşıyor desenize. gerçi öyle işverenden de hayır gelmez bence ya neyse. daha iyileri çıkar umarım.
aynı şekilde oldu benim de çok üzücü. hayırlısı olsun ne diyelim çok insan yaşıyor bunları ne yazık ki.Tanıdığı olan arkadaşlarım hep buldu. Ben ve benim gibi dayisizlar da ya issiz ya kendi işini yapmıyor. Berbat bir zamana denk geldik.
Tabiki öyle isverenden hayır gelmez, bakarsin cv ye uygunsa çağır değilse çağırma ne yoruyorsun insanı saçma salak konularla.
Bir dokun bin ah isit oldu yalniz
Kısmet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?