içimi dökmek istedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi yukki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yukki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
324
350
103
32
merhabalar bu sıralar çok sıkıntı yapıyorum anlatıp rahatlamak istedim.
işsizim ne yazık ki, iş arıyorum ama deneyimsize pek iş yok bu memlekette neyse normalde kendi şehrimde arıyordum ama şimdi bir erkek arkadaşım var başka şehirde ve iyi bir işi var orada. biz ciddi düşünüyoruz fakat aradaki mesafe engel oluyor yani görüşmek buluşmak her şey zor. bir de maddi durumum da çok yok işten dolayı gidip gelemiyorum hep ayrıca o da çok çalışıyor o da yapamıyor.
ben o şehirde iş bakıyorum artık ama oradan da bir şey çıkmadı henüz uzaktan farklı şehirde iş aramak da zor. hem işsizlik psikolojisini çok ağır yaşıyorum hem bu mesele tüm gün evde oturup takıyorum kafaya ne olacak diye. işsizken evlenmek de istemiyorum maddi bağımsızlığım yok diye. :( belki tavsiyeleriniz olur diye yazdım çok içime dert oldu çünkü.

Ben aynı sehirde ararken bulamıyorum. Görüşmeye gitmeden nasil iş bulunur ki

Görüşmeye cagirsalar da bir şey çıkmıyor issiz o kadaaar bol ki. Nerden başvuru yapiyorsunuz?
izmir'de yapıyordum. şu an istanbul'a yapıyorum ikisinden de bir şey çıkmadı henüz.torpilsiz tanıdıksız olmuyor galiba.

izmir'de yapıyordum. şu an istanbul'a yapıyorum ikisinden de bir şey çıkmadı henüz.torpilsiz tanıdıksız olmuyor galiba.
Kesinlikle olmuyor. Hangi portal üzerinden yaptığınızı sordum aslında 😃

haha yanlış anlamışım. nerede görürsem ilan kariyer, işkur, linkedin vs.
Bende linkedin e bir baktım bir şey çıkmadı bıraktım. Kariyerde vasat iskur zaten vasat. Bilmiyorum artık firma önüne gidince de kabul etmiyorlar görüşme. Bazi firmalarda iskur destekli olup destek bitince seni paketleyip gonderiyor. İlk 3-4 ay ssk da yok. Of of:olamaz:

Bende linkedin e bir baktım bir şey çıkmadı bıraktım. Kariyerde vasat iskur zaten vasat. Bilmiyorum artık firma önüne gidince de kabul etmiyorlar görüşme. Bazi firmalarda iskur destekli olup destek bitince seni paketleyip gonderiyor. İlk 3-4 ay ssk da yok. Of of:olamaz:
aynen dediğiniz gibi oluyor. umarım iyi bir şeyler çıkar karşımıza çok sıkıldım artıkk :( para olmayınca hiç bir şey olmuyor

aynen dediğiniz gibi oluyor. umarım iyi bir şeyler çıkar karşımıza çok sıkıldım artıkk :KK43: para olmayınca hiç bir şey olmuyor
Paradan ziyade okuduğum emeğe aciyorum aynı zamanda sıkıntıdan patliyorum. İyi dereceyle bitirdim okulu ama hiç artısı olmadı. Tecrübe ve yeni evlisinizden öteye gecemedim.
Para olsa tabii tadindan yenmezde isteee.

Paradan ziyade okuduğum emeğe aciyorum aynı zamanda sıkıntıdan patliyorum. İyi dereceyle bitirdim okulu ama hiç artısı olmadı. Tecrübe ve yeni evlisinizden öteye gecemedim.
Para olsa tabii tadindan yenmezde isteee.
evet emeğe daha yazık tabi. yeni evli olunca da mı sorun ediyorlar o zaman yandık iyice?

evet emeğe daha yazık tabi. yeni evli olunca da mı sorun ediyorlar o zaman yandık iyice?
Çocuk düşünmüyorsunuz mu?
Biz devamlı çalışan arıyorduk ( çocuk yaparsınız siz şimdi):işsiz:
Seks hayatım hakkında zabıt tutacağım sanki elaleme.
Bekar olunca aniden evlenilmiyor, bir çocuk sahibi sanki aniden hamile kalamaz gibi tuhaf tuhaf muhabbetler. Gerilirsem geriyorum yapacak bir şey yok el pence divanda duramam.
Ben düşünmüyorum şuan bebek hepimize hayırlısı deyip çıkıyorum
Bazende erkek olsam aynı muammeleyi görmezdim yeni evli olmaları vs bir kriter değil bu kriterler bir bize diyorum.

Çocuk düşünmüyorsunuz mu?
Biz devamlı çalışan arıyorduk ( çocuk yaparsınız siz şimdi):işsiz:
Seks hayatım hakkında zabıt tutacağım sanki elaleme.
Bekar olunca aniden evlenilmiyor, bir çocuk sahibi sanki aniden hamile kalamaz gibi tuhaf tuhaf muhabbetler. Gerilirsem geriyorum yapacak bir şey yok el pence divanda duramam.
Ben düşünmüyorum şuan bebek hepimize hayırlısı deyip çıkıyorum
Bazende erkek olsam aynı muammeleyi görmezdim yeni evli olmaları vs bir kriter değil bu kriterler bir bize diyorum.
ben de diyordum en kötü evlenince şehir değiştiririm öyle bulurum. daha da zorlaşıyor desenize. gerçi öyle işverenden de hayır gelmez bence ya neyse. daha iyileri çıkar umarım.

ben de diyordum en kötü evlenince şehir değiştiririm öyle bulurum. daha da zorlaşıyor desenize. gerçi öyle işverenden de hayır gelmez bence ya neyse. daha iyileri çıkar umarım.
Tanıdığı olan arkadaşlarım hep buldu. Ben ve benim gibi dayisizlar da ya issiz ya kendi işini yapmıyor. Berbat bir zamana denk geldik.
Tabiki öyle isverenden hayır gelmez, bakarsin cv ye uygunsa çağır değilse çağırma ne yoruyorsun insanı saçma salak konularla.
Bir dokun bin ah isit oldu yalniz :KK53:
Kısmet ya

Tanıdığı olan arkadaşlarım hep buldu. Ben ve benim gibi dayisizlar da ya issiz ya kendi işini yapmıyor. Berbat bir zamana denk geldik.
Tabiki öyle isverenden hayır gelmez, bakarsin cv ye uygunsa çağır değilse çağırma ne yoruyorsun insanı saçma salak konularla.
Bir dokun bin ah isit oldu yalniz :KK53:
Kısmet ya
aynı şekilde oldu benim de çok üzücü. hayırlısı olsun ne diyelim çok insan yaşıyor bunları ne yazık ki.

Back
X