• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icımı dokmek ıstedım

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
Bazen cok doldugumu hıssedıyorum ama genellıkle ya tadımız kacmasın diye anlatmıyorum ya da anlatacak ınsan bulamadıgım ıcın .

Ne zaman konusacak olsam hep bırseyler eksık kalacakmıs anlatayamacakmısım gıbı ve kımse dınleyemeyecekmıs gıbı hıssedıyorum bunun tek sorumlusu cevremdekı herkez

Herkeze cok kırgınım
anneme babama kardesıme eşime
yıllardır annem tarafından sevılmemenın ıcımdekı buruklukla mucadele ettım , bır anne evladını sevmezmı benımkı sevmıyor yıne bır bayram oncesı ıftar vakıtlerı yıne sebebsız kırgınlıklar yıne br tarafım hep yannız

Herkez soyledıklerımı soyleyeceklerımı ıstedıklerı gıbı anlamaya devam edıyor ve artık olasılıkar harıcı merhabalar harıcı kımseyle konusmuyorum konusmak ıstemıyorum

Kucuk bır kız gıbıyım
bayram gelır seyran gelır ıcmdekı yannızlık artıyor
Anne sevgısıznın yası olmaz her vakıt her zman annenın elını saclarında ıstersın , benım annem neden boyle pekı neden bu kadar bencıl ?
boyle zamnalarda yannızlıgımı daha cok hıssedıyorum kımseye gıdıp ıcımı dokemıyorum sureklı ıcımde kırıp parcaladıklarım psıkolojımı harap edıyor
bır yandan kımseye guvenmemeyı ogrendım bu sayede ne olursa olsun yanındayım dıyenlerın bır yere kadar elınden tutup sonra tekmeyı basıp kendı basının caresıne bakman gerektıgını
bayram gelıyor ve annem yıne benımle dargın
:KK43:
esımın sozlerı agrıma gıdıyor her zman benım yanımda oldugnu soyleyen adamın kucucuk bır hatamda aılen senı b yuzden ıstemıyor haklılar sozune parcalanıyorum adeta :KK43:
sonradan gelen ozrunse bır kıymetı yok artık :KK43:gozumde yerıne gore muameleyı nabza gore serbetı verıyorum bu saatten sonra

Son düzenleme:
Iste bu yuzden kocaya her seyi anlatmamak gerek. Aileyle ilgili mevzular mahrem kalmali.

Ayrica kendin anne olacak caga gelmissin. Icindeki tatmin olmayan sevme sevilme gudulerini evlatlarinla tatmin et anneden bekleme

Iste bu yuzden kocaya her seyi anlatmamak gerek. Aileyle ilgili mevzular mahrem kalmali.

Ayrica kendin anne olacak caga gelmissin. Icindeki tatmin olmayan sevme sevilme gudulerini evlatlarinla tatmin et anneden bekleme

Esıme anlatacagım bırsey olmadı hıc bır laf vardır gorunen koy kılavuz ıstemez
evlat sevgısı ayrı anne sevgısı baskadır

Annenizle aranızda olan kopukluğu anlayamadın
Bir anne evladını niye sevmesinki?
Herkesin sevgi dili farklıdır acaba sevgi diliniz mi uyuşmuyor?
tabi sizi kıran inciten olayları bilmediğimden yorum yapmak zor arkadaşım

Annenizle aranızda olan kopukluğu anlayamadın
Bir anne evladını niye sevmesinki?
Herkesin sevgi dili farklıdır acaba sevgi diliniz mi uyuşmuyor?
tabi sizi kıran inciten olayları bilmediğimden yorum yapmak zor arkadaşım

Annenm hep boyleydı bızde evlat ayrımı ust safhada
son tartısmamaız baya cıddı olmustu her zman kırmamak ıcın elımdne gelenı yaptımen son patlak verdı ve artık dayanamayıp ıcımdekılerı kustum tabı kendını haklı cıkarmak adına oda ıcındkeılerı kustu
son olayın kahramanı kardesım basrolde yer aldı hanfendı
son zmanlarda annem ıyıc ehakaret ıcerıklı konusur olmustu bır gun esıme dedım senın yanında kuzum kızım sevıyor sen gıdınce hakarete baslıyor esımdende bıldım bunu ama sonra olayın yuzu gn yuzne cıktı

kardesımle anlasamıyorduk bıraz bır konuda nasıhat etmıstım ona abla olarak benı anlıs anladı ve ortalıgı ayaga kaldırdı anneme gıdıp benım adı uzerımden ablam senın baban ayrı benım babam ayrı dedı demıs bu yuzden annem bana boyle avranıyormus kı her zman boyleydı bu dahada korukledı
dedım anne ben boyel bırsey soylemedım oyle olsa baba kıms eonun eıne gıderım buraya gelmezdımn dedım annemde sen demıssındır dedı cantamı aldım ve aglayarak cıktım o gun bugundrde gıtmıyorum aramadı bıle hıc
soylemedıgım bırseyden ozuru hakaretler yedım
alllah bılıyor o sekıld ebırsey sylemedıgımı
:43:

kaç yaşına gelirsen gel ailene olan ihtiyacın annenden beklediğin ilgi azalmayacak aksine katlanacak. Belki ailen değişecek belkide değişmeyecek ve sen bu duruma katlanarak yaşamaya alışacaksın. Ben ailemden 8 saat uzakta bi yerde yaşıyorum. 5 yıl oldu evleneli toplasan bu süre zarfında annemin beni araması bir elin parmaklarını geçmez inan. küserim kendimce bende aramıycam diye en fazla 2 hafta dayanabildim yine aradım. O 2 hafta hiçmi merak etmedi anlamıyorum yemin ederim. ben küsüyorum benkırılıyorum yine ben barışıyorum anlayacağın. Üzme kendini o yüzden. İnan bu dünyada bu kalabalık içinde kendini yalnız ve sevgisiz hisseden bi tek sen değilsin. Sadece çok takmamaya çalış. Öpüyorum seni

Annenle neler yaşadın ki? Anne bu, evladını canından çok sever.. Belki yaşanan kırgınlıkların, yanlış anlaşılmaların üstüne; tam belli edemiyodur sevgisini.. Belki de doğuştan biraz geri çekinen bi insandır yani çok sevse bile çok belli etmiyordur.. Bu günlerde küslüğü kırgıınlığı at bi kenara, annenle barış, konuş, elini öp, öp yanaklarından...

Eşin konusunda da, benzerini ben de yakın arkadaşımla yaşadım, başka bi konuda; en yakınlarının, destek vermesi gerekenlerin tek olumsuz lafı insanı bitiriyor.. Hadi dersini alırsın, arkadaşına bazı olayları anlatmassın amma, eş ayrı tabi.. Benim arkadaşım özür bile dilememişti, adam pişman olmuş, üzülme, unutmaya çalış o lafları..

Geçmişe takılma, üzme kendini.. Çünkü; geçmişi düşündükçe, üzüldükçe, hiç birşey değişmiyor.. hiç birşey... Kırgınlıklarını düşünmekten insan, şimdiyi de doya doya yaşayamıyor, şu anını da mahvediyor.. O yüzden, unut geçmişi..

Buarada istersen aile terapistine falan gidin eşinle.. Yada kendi başına falan da psikoloğa falan git.. İnsan anlattıkça rahatlıyor..

Herşey dileğince olsun, üzülme, şükret haline ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kaç yaşına gelirsen gel ailene olan ihtiyacın annenden beklediğin ilgi azalmayacak aksine katlanacak. Belki ailen değişecek belkide değişmeyecek ve sen bu duruma katlanarak yaşamaya alışacaksın. Ben ailemden 8 saat uzakta bi yerde yaşıyorum. 5 yıl oldu evleneli toplasan bu süre zarfında annemin beni araması bir elin parmaklarını geçmez inan. küserim kendimce bende aramıycam diye en fazla 2 hafta dayanabildim yine aradım. O 2 hafta hiçmi merak etmedi anlamıyorum yemin ederim. ben küsüyorum benkırılıyorum yine ben barışıyorum anlayacağın. Üzme kendini o yüzden. İnan bu dünyada bu kalabalık içinde kendini yalnız ve sevgisiz hisseden bi tek sen değilsin. Sadece çok takmamaya çalış. Öpüyorum seni

ıstedıgm evıme gelsın degıl zaten zar zor getırıyordum gelıyor ertesı gun kacarcasına sabah erkenden toplanıp gıdıyordu
bır gun olsun sormadı derdın sıkıntın varmı dıye maddı olarak allaha bın sukur sıkıntım yok olsad anne gucsuzum demem ama manevı olarak cok gucsuzum anneme ıhtıyacım var
:43:
dedıgın gıbı sebebsız yere kırılıyor ben arıyorum barısık olsak bıle gelemz ben gıdıyorum
gıdıyorum yemek yıyoruz masaya bıle oturmuyor ya da surat bes karıs ve ben artık cok yoruldum
dıyorum aramıyacagım sormucam ama bu sefer yapılanlar soylenenenler cok agrıma gıttı sokaktakı ınsnaa bıle yedı kat yabancıya bendne ıy davranıp yuzune guluyor ,yoruldum tesekkur edrım canım

Annenle neler yaşadın ki? Anne bu, evladını canından çok sever.. Belki yaşanan kırgınlıkların, yanlış anlaşılmaların üstüne; tam belli edemiyodur sevgisini.. Belki de doğuştan biraz geri çekinen bi insandır yani çok sevse bile çok belli etmiyordur.. Bu günlerde küslüğü kırgıınlığı at bi kenara, annenle barış, konuş, elini öp, öp yanaklarından...

Eşin konusunda da, benzerini ben de yakın arkadaşımla yaşadım, başka bi konuda; en yakınlarının, destek vermesi gerekenlerin tek olumsuz lafı insanı bitiriyor.. Hadi dersini alırsın, arkadaşına bazı olayları anlatmassın amma, eş ayrı tabi.. Benim arkadaşım özür bile dilememişti, adam pişman olmuş, üzülme, unutmaya çalış o lafları..

Geçmişe takılma, üzme kendini.. Çünkü; geçmişi düşündükçe, üzüldükçe, hiç birşey değişmiyor.. hiç birşey... Kırgınlıklarını düşünmekten insan, şimdiyi de doya doya yaşayamıyor, şu anını da mahvediyor.. O yüzden, unut geçmişi..

Buarada istersen aile terapistine falan gidin eşinle.. Yada kendi başına falan da psikoloğa falan git.. İnsan anlattıkça rahatlıyor..

Herşey dileğince olsun, üzülme, şükret haline ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benım aılemın coculugumdan bu yana bır tepkılerı var anlayamıyorum

sorun nedır ne degıldır bılmıyorum
ben psıkolojık tedavıde gordum
ılk zmanlar kendıme yuklendım nerede hata yapıyorum dıye ama farkındyım hata bende degıl
ınsna evladına olan sevgısını gostermekten cekınırmı hıc cekınmelık dgeıl bu bellı sevgısızlık

Zamanla her şey unutulur geçer be canım. Birine bir şey olsa ilk koşacak yine birbirinizsiniz. Çantanı alıp çıkıp gitmek yerine keşke sakince oturup anlatabilseydin öyle gönül koysaydın bu durumda kardeşin haklı gibi olmuş çünkü. Maalesef kardeş kardeşe kıskançlık yapabiliyor
Ne olursa olsun annedir elbet atsan atılmaz satsan satılmaz

Zamanla her şey unutulur geçer be canım. Birine bir şey olsa ilk koşacak yine birbirinizsiniz. Çantanı alıp çıkıp gitmek yerine keşke sakince oturup anlatabilseydin öyle gönül koysaydın bu durumda kardeşin haklı gibi olmuş çünkü. Maalesef kardeş kardeşe kıskançlık yapabiliyor
O an annemın yuzundekı ıfadeyı gordum
cık gıt der gıbı baktı bana
bu kıskanclıkta ote bısey
yenılır yutulur cınsten degıl
ben kendımı altamaya calıstım
ama anlamak ıstemedler

Benimde annem cok bencil yedigimi bile laf ediyo amann napayım sevgiside o kadar anne sevgisi varsin eksik kalsin:31:

annelik farklı bir duygu..
bir anne ayırım yapamaz ..belki annen uzun zamandır depresyondadır...

ben doğum yaptım annem 8 saatlik yoldan geldi 1 günkaldı gitti hemen kaçarcasına. Ben çıkamadım hastaneden 1 hafta daha kalmak zorunda kaldım bebeğim sarılıktı.sezeryan olmuştum benim anneme bebeğiminde bana ihtiyacı vardı ama annem maalesef yoktu yanımda. Gece hastanenin soğuk koridorunda bebeğimi emzirmek için beklerken dalmışım bi teyze üstümü örterken bu çocukda perişan oldu kimsesi yok sanırım yazık dediğinde içimden ağladım ve bunu canım çıksa bile unutmayacağım. anneme bunu anlatmadım hiç 9 ay oldu. sevgisizlikse dibine kadar yaşıyorum :(

ben doğum yaptım annem 8 saatlik yoldan geldi 1 günkaldı gitti hemen kaçarcasına. Ben çıkamadım hastaneden 1 hafta daha kalmak zorunda kaldım bebeğim sarılıktı.sezeryan olmuştum benim anneme bebeğiminde bana ihtiyacı vardı ama annem maalesef yoktu yanımda. Gece hastanenin soğuk koridorunda bebeğimi emzirmek için beklerken dalmışım bi teyze üstümü örterken bu çocukda perişan oldu kimsesi yok sanırım yazık dediğinde içimden ağladım ve bunu canım çıksa bile unutmayacağım. anneme bunu anlatmadım hiç 9 ay oldu. sevgisizlikse dibine kadar yaşıyorum :(

Karsı taraf bunu gun gelıcek unutucak yaslandıklarında vs.

az bır saglık sorunu oldugundao dakıka gıtme yanlarına dovmekten beter edıyırlar ınsanı .
Dusuk yaptıgmda annem gozumuz aydın demıstı belkı herseyı unutur sılerım ama hafızmadan sılınmeyeck tek sey bu olur
nedır bu kın anlamıyorum

babam da yaşadık 3 kardeş aynı şeyi,başkalarına değer verir..annem öyle değildi rahmetli bize karşı merhametliydi:2:

Karsı taraf bunu gun gelıcek unutucak yaslandıklarında vs.

az bır saglık sorunu oldugundao dakıka gıtme yanlarına dovmekten beter edıyırlar ınsanı .
Dusuk yaptıgmda annem gozumuz aydın demıstı belkı herseyı unutur sılerım ama hafızmadan sılınmeyeck tek sey bu olur
nedır bu kın anlamıyorum

allah akıl fikir versin düşman gibi tövbe tövbe:50:

allah akıl fikir versin düşman gibi tövbe tövbe:50:

babam da yaşadık 3 kardeş aynı şeyi,başkalarına değer verir..annem öyle değildi rahmetli bize karşı merhametliydi:2:
Aslına bakarsan sorun sevmemesı degıl ama sevmedıgını bu kadar bellı etmesı
dıyorlar evlenmıssın barklanmıssın olsad olur olmasada olur ama olmuyor ıste
anne yerı sevgısı boslugunu hıcbırsey dolduramıyor

Back
X