İçimi dökmek istiyorum

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
İç dökmedir
Yazıp rahatlamak istedim
Çevremdeki insanlarla konuşabiliyorum fakat üzüntümü dile getiremiyorum
Geçen haftalarda 2+1 bir ev denk getirdik ev o kadar güzel ki ekimde teslim yol boyu ve en önemlisi annemin üst katı özellikle istemedik
Ev iş karşılığı alınmış fiyat uygun olunca eşim çok istedi almayı tamamen tesadüf
Kredimizi kapattık yeni kredi başvurusu yaptık herşey hazırlandı kredi kullandırım aşamasında tam tapu alınacak
Müteahhit ile iş karşılığı daireyi alan firma arasında mutabakat yapılması lazımmış tam iki haftadır bekliyoruz
Kızlar beklemekten çok çok yoruldum hergün haber gelecek mi diye
Olumlu veya olumsuz çözemediler daha çünkü müteahhit ile firma denk gelip konuşamadı firma yetkilileri sıkıntı yok daire sizin diyor ama tapu yok
Çok bunaldım çok çok bekle bekle
Birşeyi çok isteyince olmuyormuş bir kere daha anladım
Herşeyin hayırlısı
Okuduysanız teşekkür ederim

Klişe olacak ama maddi şeyler için bu kadar üzmeyin kendinizi Allah sağlık versin de her şey hallolur.

Bir şey olmuyorsa daha güzeli olacağı için olmuyordur.
Kiralık ev ararken tam içime sinmiş bir daire bulmuştuk. Akşamına konuşup ertesi gün kiralamaya karar verdik. Tam kiralamak içim emlakçıyı aradığımızda yarım saat önce evin tutulduğunu öğrendik . Biraz üzüldüm ama Allah büyük dedim. Şimdi ki kiraladığımız ev o eve bin basar. Çok daha güzeli oldu ❤

Çok sevindim sizin adınıza
2 oğlum var alt katımda annem otursaydı onlar için çok iyi olacaktı
Annemle kv dönüşümlü bakıyor annem ede çok kolaylık olacaktı
İnanın tek ona üzülüyorum
Hayaller kurmuştum çocukları uyutup anneme 5 dk kahveye gidecektim
Yeni ev ararken tek korkum buydu alt katım sonuçta 2 erkek çocuk evde inanın ne kadar çabalarsanızda gürültüleri oluyor

Insallah nasıp olsun sıze o ev.
Allah gonlunuze gore versın

Insallah nasıp olsun sıze o ev.
Allah gonlunuze gore versın
Çok teşekkür ederim
Başkaları içi edilen dualar kabul olurmuş
Belki sizin söylediğiniz bu içten cümle kabul olacak
çok çok çok sağolun

Her şerde bir hayır vardır. Bekle bakalım, olacaksa Rabbim yardım eder. Gönlünü ferah tut.

Olacağın önüne geçilmez. İçinizi ferah tutun. Sizin için hayırlısı neyse o olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…