- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
İç dökmedir
Yazıp rahatlamak istedim
Çevremdeki insanlarla konuşabiliyorum fakat üzüntümü dile getiremiyorum
Geçen haftalarda 2+1 bir ev denk getirdik ev o kadar güzel ki ekimde teslim yol boyu ve en önemlisi annemin üst katı özellikle istemedik
Ev iş karşılığı alınmış fiyat uygun olunca eşim çok istedi almayı tamamen tesadüf
Kredimizi kapattık yeni kredi başvurusu yaptık herşey hazırlandı kredi kullandırım aşamasında tam tapu alınacak
Müteahhit ile iş karşılığı daireyi alan firma arasında mutabakat yapılması lazımmış tam iki haftadır bekliyoruz
Kızlar beklemekten çok çok yoruldum hergün haber gelecek mi diye
Olumlu veya olumsuz çözemediler daha çünkü müteahhit ile firma denk gelip konuşamadı firma yetkilileri sıkıntı yok daire sizin diyor ama tapu yok
Çok bunaldım çok çok bekle bekle
Birşeyi çok isteyince olmuyormuş bir kere daha anladım
Herşeyin hayırlısı
Okuduysanız teşekkür ederim
Yazıp rahatlamak istedim
Çevremdeki insanlarla konuşabiliyorum fakat üzüntümü dile getiremiyorum
Geçen haftalarda 2+1 bir ev denk getirdik ev o kadar güzel ki ekimde teslim yol boyu ve en önemlisi annemin üst katı özellikle istemedik
Ev iş karşılığı alınmış fiyat uygun olunca eşim çok istedi almayı tamamen tesadüf
Kredimizi kapattık yeni kredi başvurusu yaptık herşey hazırlandı kredi kullandırım aşamasında tam tapu alınacak
Müteahhit ile iş karşılığı daireyi alan firma arasında mutabakat yapılması lazımmış tam iki haftadır bekliyoruz
Kızlar beklemekten çok çok yoruldum hergün haber gelecek mi diye
Olumlu veya olumsuz çözemediler daha çünkü müteahhit ile firma denk gelip konuşamadı firma yetkilileri sıkıntı yok daire sizin diyor ama tapu yok
Çok bunaldım çok çok bekle bekle
Birşeyi çok isteyince olmuyormuş bir kere daha anladım
Herşeyin hayırlısı
Okuduysanız teşekkür ederim