İçimi dökmek istiyorum

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.957
83
31
Önceki konumu nasıl alıntılayacağımı bilmiyorum sadece içimi dökmek için yazmak istiyorum lütfen kırıcı aşşağılayıcı yorumlar yazmayın.
Avukat tuttum, boşanma davasını açtık, avukatım çok iyi bir kadın bana, benim gibi olan birsürü davalarından bahsetti (ben tazminat falan istemiyorum dediğim için) akıl verdi bende “ne gerekiyorsa yapın o zaman“ diyip ona bıraktım. Bir yandan da para göz gibi görünmek istemediğim için tazminat falan istemiyordum. Ama iyi ki dinlemişim avukatımı meğer çok önceden tutmuş avukatını ( e devlet şifresi bende oradan baktım) bana yalvarmalarında hep yalan seziyordum şikayetimi almamı barışmamızı söylüyordu meğer tek derdi şikayetimi geri çektirip boşanma davası açarak beni suçlu duruma düşürmekmiş öğrenince bi sinir boşalması oldu bayadır ağlamıyordum gözlerim çeşme oldu aktı nasıl bir yaratık bu dedim nasıl böyle bir insanla senelerce aynı evde kaldım. Bu günde arabayı satılığa çıkarmış benim mailime mesaj geldi ( satış yaptığı siteyi benim mail kullanarak açmıştı daha önce) bu sefer şaşırmadım tabi ama sanırım haberi yok daha arabayı satamaz çünkü, arabaya avukatım tedbir koydurmuş. Madem o çirkinleşiyor böyle bende çirkinleşeceğim tazminat, benden alınan altınlarım, takılarım, oğlumun doğum hediyeleri hepsini isteyeceğim varsın para göz desinler bir kuruş bile olsa hakkımı alacağım o şrfsz den. İnsan demez mi ya beni geçtim zaten oğlumu kimseye muhtaç etmeyeyim diye nasıl bir karaktersizle evliymişim ben nasıl bir gözlerim kör olmuşta görememişim bu kadar alçak olduğunu. Lanet olsun onu tanıdığım güne

GÜNCELLEME

Mesaj atmalar başladı yalvarmalar ne istiyosan yapayımlar arabayı üstüne yapayım diyor e be adam ben yer miyim artık bunları beni kandıramayacağını anlamış olacak ki ne istiyosun demelere başladı ne kadar istiyormuşum anlaşmalı olsun diyor 150 bin diyince dumura uğradı istemeyeceğim sanıyor isteyeceğim 😅

Son düzenleme:
Açıkgöz geçiniyormuş ama salağın önde gideni. Şifresini değiştirmek, yeni mail açmak aklına bile gelmemiş ya da verilmiş sadakanız varmış, yaptıkları ayaklarına dolanıyor.
Aynen çok salak ve cahildir hastaneden randevu bile alamaz beceremez insanlarla doğru düzgün konuşamaz bile hastaneye bensiz gidemezdi giriş bile alamazdı pislik

Demek seni oyuna getirecekti ha vayy alçak, Allahın işi işte bak gerçeği görmene bir fırsat vermişki e devlet hesabı sendeymiş. Sırf bunu yapmaya çalıştığı için acımasıZ ol , söke söke sonuna kadar al tüm haklarını.
Öyle yapacağım o bit kadar beyniyle beni oyuna getireceğini sandı ama iyi ki avukatım çok iyidi de bana destek oldu cesaretlendirdi örnekler gösterdi şimdi o düşünsün herşeyini alıcam hakkımın

MAdem bunu gönderdin bende sana şunu göndereyim.
Screenshot_20200903-150335_Google.webp

:KK70:

Mesaj atmalar başladı yalvarmalar ne istiyosan yapayımlar arabayı üstüne yapayım diyor e be adam ben yer miyim artık bunları beni kandıramayacağını anlamış olacak ki ne istiyosun demelere başladı ne kadar istiyormuşum anlaşmalı olsun diyor 150 bin diyince dumura uğradı istemeyeceğim sanıyor isteyeceğim 😅

Sosyal becerisi olmayan erkek
İyiki hemen uyanmışsın acımayan erkeğe acımıyacaksın ,

Back
X