- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
-
Aynen çok salak ve cahildir hastaneden randevu bile alamaz beceremez insanlarla doğru düzgün konuşamaz bile hastaneye bensiz gidemezdi giriş bile alamazdı pislikAçıkgöz geçiniyormuş ama salağın önde gideni. Şifresini değiştirmek, yeni mail açmak aklına bile gelmemiş ya da verilmiş sadakanız varmış, yaptıkları ayaklarına dolanıyor.
Öyle yapacağım o bit kadar beyniyle beni oyuna getireceğini sandı ama iyi ki avukatım çok iyidi de bana destek oldu cesaretlendirdi örnekler gösterdi şimdi o düşünsün herşeyini alıcam hakkımınDemek seni oyuna getirecekti ha vayy alçak, Allahın işi işte bak gerçeği görmene bir fırsat vermişki e devlet hesabı sendeymiş. Sırf bunu yapmaya çalıştığı için acımasıZ ol , söke söke sonuna kadar al tüm haklarını.
Mesajımı beğenmişsinizde ona şok oldum. Malum seri beğenmedim atıyoruz birbirimize
Pis donu onda kalsınOhhh böyle konuları okuyunca içime bir rahatlama geliyor. Donuna kadar alın elinden
Pis donu onda kalsın
Haklıyız hakkımızı Söke Söke alırız
CiddimisinMesajımı beğenmişsinizde ona şok oldum. Malum seri beğenmedim atıyoruz birbirimize
Ciddimisin
Yok ya beğendiğimde beğendim atarım, beğenmedim atmışsam demekki beğenmemişim.
Bunu beğendim
O değilde banlanmis arkadas ne oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?