Arabayı satmam diyor öyle olunca 400 lira kalıyor elde. Havuzsuz normal daire buluyorum 500 bin burda onlara o parayı vermem diyor. , havuzlu ev buluyorum 600 700 civarı, arabayı satmam o kadar kredi çekmem diyorElinizde 700bin para varmış ne kredisi çekeceksiniz daha anlamadım. 500bine fıstık gibi daireler var ki konutun çok ucuz olduğu bir yerde yaşamıyorum.
Şu dönemde maaşı da iyiyken iş falan kurmasın ev alın bence. Gerekirse siz gidin beğenin kapora falan verin mecbur para boşa gidecek diye alır o zaman herhalde. Onun keyfini beklerseniz para durdukça pul olur hele ki tl'de
Evet rest çekmem gerekirken kendis alınganlık ediyor küsüyor bana. Bu arada arabamız 300 e yakın oldu satmam onu diyo . 400 civarında bulduğum evleride beğenmiyorBacım 700 binle cillop gibi bir ev alır üstüne 50-100 kredi çekip 2+1 alırsın da onun kirasını yersin. Bu neyin karar verememesi anlamadım. Sizin ciddi bir rest çekme zamanınız gelmiş. Yoksa kocanız bu kararsizlikla elinizdeki parayı hiç edecek
Evet rest çekmem gerekirken kendis alınganlık ediyor küsüyor bana. Bu arada arabamız 300 e yakın oldu satmam onu diyo . 400 civarında bulduğum evleride beğenmiyor
Havuzsuz normal daire beğenmeyip havasız evde oturmakArabayı satmam diyor öyle olunca 400 lira kalıyor elde. Havuzsuz normal daire buluyorum 500 bin burda onlara o parayı vermem diyor. , havuzlu ev buluyorum 600 700 civarı, arabayı satmam o kadar kredi çekmem diyor
Niye hava atmak istiyim burda iyi misiniz?Sanki hava atmak için konu açılmış...
Ah sizle mi konuştursam kiHavuzsuz normal daire beğenmeyip havasız evde oturmakValla o birikmişi euro dolar yapıp biriktirseydi bir değil iki daire alırdınız. Daha hala aptallığına doymamış galiba.
Oturduğunuz evide kiraya vereceksiniz anladığım kadarıyla oradan da bi geliriniz olur. 10 yıl vadeli çekseniz aylık 2000 bile ödemezsiniz ki zaten paranın değeri düşecek yıllar içinde. Bence bi bilenle konuşturun eşinizi. Belki ikna olur. Darlayın bol bol
AiLesi de çok gelmiyor inanın..Eşinizin o evden taşınasi yok.
Ailesinin yanından ayrılmak istemiyor olabilir.
Havasız küçük evde oturan insan havuzlu ev diye diretecegine, bütçesine uygun ferah bir ev alır, gerçekten taşınmak istiyorsa.
İstemiyorsa eşiniz gibi bahanelerin arkasina sığınır.
O insanlar her kimse onlara ne ?İnsanlarında dline düştük siz hala karar veremediniz mi senin eşin alamaz vs diye .
Arabayı satmam diyor öyle olunca 400 lira kalıyor elde. Havuzsuz normal daire buluyorum 500 bin burda onlara o parayı vermem diyor. , havuzlu ev buluyorum 600 700 civarı, arabayı satmam o kadar kredi çekmem diyor
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.O insanlar her kimse onlara ne ?
Neden yangına körükle gidiyorlar neden sizi eşinize karşı dolduruyorlar? Bence o insanlardan uzak durun.
Durumuda dert etme, paranız var ve neyseki kocanız parayı har çur etmiyormuş elbet ev alacaksınızdır. Kocanız "hadi hadi" den anlıyorsa biraz daha ısrarcı olun ve ev bakmaya beraber gidin.
Havuz benim için sıkıntı değil. Havuzsuz eve 550 bin verilmezmiş öyle diyorhavuz mu?
oturacak ev bulamamış havuz mu istiyorsunuz
tuhaf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?