- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
İnşallah yeni evinizde oğluna en güzelinden bi oda yaparsınTeşekkür ederim güzel yorumunuz için.
O insanlar eşimin tarafındada var benim tarafımda da. Oğluma bile bazen haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Park istiyor dışarı çıkmak istiyor park yok zaten. sokak o kadar dar ve araba çok geçiyor çıkrmak istemiyorum ☹ Oda istiyor fazla oda yok.
Ayyy inşallahİnşallah yeni evinizde oğluna en güzelinden bi oda yaparsın
Arabayı satmak istemiyor, borca girmek istemiyor (faizler çok yüksek haklı), e evide havuzlu istiyorAyyy inşallah
Ama eşime hiç güvenemiyorum
Ablacım senin işinde zor paran var işte burada yorma bizleri zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Yok havuzlu evmişte havuzsuz evmiş. İnsanlar bi göz odalı ev almak için neler yapıo sen burada son model arabam var die belirtiyorsun arabam var de geç bana biraz gösteriş amaçlı geldi bu gönderi.Arabayı satmam diyor öyle olunca 400 lira kalıyor elde. Havuzsuz normal daire buluyorum 500 bin burda onlara o parayı vermem diyor. , havuzlu ev buluyorum 600 700 civarı, arabayı satmam o kadar kredi çekmem diyor
Yooo burda gösteriş yapmam bana nasıl bir fayda sağlar iyi misinizAblacım senin işinde zor paran var işte burada yorma bizleri zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Yok havuzlu evmişte havuzsuz evmiş. İnsanlar bi göz odalı ev almak için neler yapıo sen burada son model arabam var die belirtiyorsun arabam var de geç bana biraz gösteriş amaçlı geldi bu gönderi.
Ama son model arabaları varmış 300bine sence onu satıp ucuz arabaya binerlermi. Bütün havaları söner böyle yaparlarsaUltra lüx villa almıcaksanız elinizde 700 bin varsa Allah aşkına neyi düşünüp tartışıyosunuz? Çok da güzel bi ev alır üstüne tekrar araba bile alırsınız yani. İş kurup riske girmeyin
Valla şahsen bı göz odalı kendi evim olsun okadar isterdim ki ama maalesef :)Ablacım senin işinde zor paran var işte burada yorma bizleri zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Yok havuzlu evmişte havuzsuz evmiş. İnsanlar bi göz odalı ev almak için neler yapıo sen burada son model arabam var die belirtiyorsun arabam var de geç bana biraz gösteriş amaçlı geldi bu gönderi.
Attan inip eşeğe binmem evetAma son model arabaları varmış 300bine sence onu satıp ucuz arabaya binerlermi. Bütün havaları söner böyle yaparlarsa
Bende ama işte eşime söz geçiremiyorumValla şahsen bı göz odalı kendi evim olsun okadar isterdim ki ama maalesef :)
O zaman daha çok para biriktirin havuzlu billanız ve son model arabanızla mutlu havalı bir hayat yaşayınAttan inip eşeğe binmem evet
Elalem ne der sonraAma son model arabaları varmış 300bine sence onu satıp ucuz arabaya binerlermi. Bütün havaları söner böyle yaparlarsa
Tek derdin bu olsun umarım en kisa zamanda hallolurBende ama işte eşime söz geçiremiyorum
Çok çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Ayrıca benim burda hava atmam mantıksız olur zaten nasıl öyle düşünebiliyorlar anlayamıyorum.Yahu 700 bin TL den bahsediyoruz, kaldi ki 300 bin tlsi arabanin satis fiyati. Konu sahibi sanki trilyonlarca paradan bahsediyormus gibi yok kadın hava atmak için konu açmış falan demeler nedir? Herkesin illaki kayinvalide, görümce ya da aldatan eş konusu mu açması gerekiyor?
Konu sahibinin derdi imkanı olmasına rağmen eşi yüzünden havasız, çocuk odası olmayan, çocuğunu sokağa bile çıkaramadığı bir evde yaşıyor olması... ayrıca bahsettiği rakamla havuzlu güzel bir ev alınması İstanbul için imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?