Gün içinde ondan ilgi bekleme.
Kendine uğraşlar bul. Veya çalışıyorsan işinle daha çok ilgilen.
Kitap edin, boş vaktinde kaldığın sayfadan devam et.
Yani ona sitem etmeye vaktin olmasın :)
Sen "benimle ilgileeen" diye söyledikçe imalarda bulundukça o daha çok kaçar.
Emin ol farkedicektir eskisi kadar üstüne düşmediğini.
Sen gözüne sokmaya çalıştıkça o göremiyor olanı biteni.
O mesaj atarsa cevap at. Veya o konuşalım dediğinde yoğunmuş gibi davran.
Hep aynı şeyler ama işe yarıyor, daha dün denedim
lisede tanışıyoruz biz yani 6 yıllık tanışıklığımız var.ama flört durumunu sorarsan 5 aydır görüşüyoruz.haklısın söylenecek bir şey yok:) çünkü çozümü yok yani her yolu denedim.sevmiyosa adam gibi söyler oyalamaz beni.demekki mizacı bu diyorum ama ben bu şekilde götüremem sanırımonun çok fazla ilişkisi olmuş olabilir ama benim ilk.o bi çok şeyden bıkmış olabilir ama ben daha hevesimi alamadım yani.arkadaşlarımı kuzenlerimi görüyorum çok özeniyorum onlara hep mesajlasıyolar telefon ellerinde ne bileyim hep ilgililer.ilk başta bizde öyleydik ama değişti şimdi tamam benimki de kıskanç sahipleniyo felan ama ne bilim beni üzen artık ilgisizliği değil ona söylediğim halde çaba sarfetmemesi.
işin kötüsü blöf felan da yemiyo yani gururlu çocuk.of ya çaresizlik çok zor herşeyi yaptım konuştum ettim herşeyi yaptım ama ben bölye kafama takacaksam moralim bozulacaksa neden katlanayım ki...
İnsan özeniyor tabiki bir de erkeklerin geneli mesaj atmayı çok üstüste knuşmayı sevmiyor bazılarını da görüyorum ama çok hoşlanıyolar birbirleriyle msjlaşmaktan onlar istisna sanırım
Takma kafana eter'ın dediği gibi oyalancak meşgale bul kendine Ramazan da bitsin yoğunlukları azaldıkça eski ilgisi geri döner belki
bilmiyorum moralim bozuluyorilk ilişkim biraz daha heyecan biraz daha flört ne bileyim çok değil yani daha 5 ay oldu ama o 5 yıllık ilişki rutinine bindirdi.
Erkeeeeekleeeeeeerrrrrrrrr 5 ay bile uzundur ona
Bnmde 3 yıllık ilişkim var
ne msjlaşırız ne de çok konuşuruz
Sıkılıyormuş beyfendi bende oke diyorum ne diyim
İdare etmesini biliceksin tatlım
Görüşme için bigün ayarla özlediğini anladığında dönücektir eski haline
İlgi evet bekleriz canm ama mizaci buysa nereye kadar yapar bilmyorm bu de belli olmaz o ilgi gosteriyo diye ozendklerinin bakarsn arasi bozulur bakarsn sevgililerini aldatirlar o zaman onlari ovmene yanarsn skma canini bana kalrsa bu sebeble ayrilma olmz ama bu kaldiramayacgm bir durum diyosan baska
zaten insanlar birbirlerini ilişkinin ilk 3 ayından sonra tanımaya başlar..
bu hayatta ilişkilere dair en iyi bildiğim şey
bi insan birini çok seviyosa amelelik de yapsa holding de yönetse kafasını kaşıyacak vakti de olmasa bi şekilde vakit yaratabilir..
sevgi böyle bişeydir.
ama sizinkisi bence zaten çoktan bitmiş..
Yaa valla nebilim öyle soguk bı kiz da değilimde gayet neşeli bı ınsanım ki o da bu huyumu seviyo. Ama tek taraflı olmuyo bu sicaklik beni uzaklaşmakla suçluyor ama uzaklığımın sebebi kendi tavırları. Ve bunu da görmezden geliyo.soyleyince hemen örtüyor üstünü.
Senin yine 3yıllık mış.hani oturmuştuk bir çok şey:) nebilim sende hevesini almışsındır.ama benim için yeni daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?