İçimi Dökmeye İhtiyacım Var, Her Şey Birikti İçimde

Rica ederim :)
Emekler hiçbir zaman boşa gitmez, gerçekten. Çalışan çabalayan insan öyle ya da böyle karşılığını buluyor; anahtar nokta pes etmemek. Pozitif olmak ve şanslı olduğunu düşünmek de etkili oluyor gözlemlediğim kadarıyla.

Ben de 26 yaşındayım ve bu yaşta bu kaygıları yaşamak çok normal.. arkadaşlarımdan da görüyorum, çoğumuz için durum bu.. tam aile kurmaya heveslendiğimiz, doğru insanı aradığımız, iyi bir kariyer yapmak için uğraştığımız bir süreç.. bu günler bu sıkıntılar birgün geçecek ve en güzel yaşlarını depresif geçirdiğin için üzüleceksin.. ha sana diyorum ama şu an çok salak bi insan için aşk acısı çekip üzülüyorum o ayrı:) ama umutsuz değilim, sen de umutsuz olma.. ve kariyerinle ilgili çok küçük adımlar olduğunu düşündüğün dil öğrenme vs ileride çok işine yarayabilir, küçümseme kendini ve yaptıklarını

İyide konu sahibiciğim, iyice asosyal oldum diyorsunuz. Yani gelişmek istiyorsanız eğer iletişimde çok önemli. Mesleğiniz ve geleceğiniz için iletişiminizi de geliştirin derim.

Çok teşekkürler. Ben maalesef karamsarım. Bunu nasil aşacağımı bilmiyorum. Anksiyete var bende.

Çok teşekkürler yorumunuz için. Yaşıtım olmanıza ayrıca sevindim. Umarım içinde bulunduğun bu kısır döngü biter. Çünkü çok yoruldum. Sanki hep zifiri karanlıkta kalacakmışım gibi. Öyle kötü bir durum ki.

İyide konu sahibiciğim, iyice asosyal oldum diyorsunuz. Yani gelişmek istiyorsanız eğer iletişimde çok önemli. Mesleğiniz ve geleceğiniz için iletişiminizi de geliştirin derim.
Kesinlikle ama insanlara olumsuz enerji yaymak istemiyorum. Kaygılı olduğum için içine kapamıyorum. Bu da kötü evet.

ailenizin cümlesi ne kadar itici. o nasıl akıl vermek?
sözde idealist takılıyorlar herhalde. ama hayat öyle işlemiyor.

çalışmak, insan içine karışmak, pratik kazanmak ağız kokusu çekmek mi oluyor?
aksine kitaplardan kafanızı bir süre kaldırıp hayata atılmanız, çalışıp para kazanmanız sizi bu ruh halinden kurtarır. buna emin olun. olgunlaşır, gelişir, daha girişken hale gelirsiniz. öğrenirsiniz.

her zaman bir b planınız olmalı. ve b planını uygularken tecrübe sahibiyseniz önde olursunuz.

Bu dediğinize ben de katılıyorum ve fazla korumacı tavırları beni yoruyor. Ama ben taşrada yaşıyorum. İş imkanı kısıtlı Formasyon almadığım için dershanede falan çalışmayacağım. Bu nedenle ya tezgahtar ya kuaför çırağı ya da buna benzer işler yapacağım. Ezilmemi istemiyorlar. Ama elbette şerefle yapılan her meslek kutsaldır.

Çok teşekkürler. Ben maalesef karamsarım. Bunu nasil aşacağımı bilmiyorum. Anksiyete var bende.
Bende de anksiyete bozukluğu vardı. Şu an neredeyse tamamen düzeldi. Kendini iyileştirmek senin elinde. Pozitif olmaya çalıştıkça zamanla pozitif oluyorsun. Öyley"miş" gibi yap öyle olsun.

Haklısınız. Çalışma imkanımın olması için çabalıyorum. Bunu başarana kadar hayatımın zehir olmaması için uğraşıyorum ama insan gelecek kaygısını taşırken çok yıpranıyor. Çünkü belirsizliğin tam ortasındayım. Halime bin şükür elbette ama şu an boşlukta asılı kalmış gibiyim.

Haklısınız. Çalışma imkanımın olması için çabalıyorum. Bunu başarana kadar hayatımın zehir olmaması için uğraşıyorum ama insan gelecek kaygısını taşırken çok yıpranıyor. Çünkübelirsizliğin tam ortasındayım. Halime bin şükür elbette ama şu an boşlukta asılı kalmış gibiyim.

Bende de anksiyete bozukluğu vardı. Şu an neredeyse tamamen düzeldi. Kendini iyileştirmek senin elinde. Pozitif olmaya çalıştıkça zamanla pozitif oluyorsun. Öyley"miş" gibi yap öyle olsun.

Bende durum şöyle: kendimi en kötü ihtimale hazırlarsam yıkılmam diyorum ama bu beni çok yıpratıyor. Bu yüzden pozitif olmaya çalışacağım evet. Teşekkürler. :)

Merhaba ben de akademisyenim.

Dil konusu maalesef büyük bir problem ama asılarak halledebilirsiniz. Bir de yeni düzenlemeler oldu takip ettiniz mi bilmiyorum. Artık BAP projelerine bursiyer olarak yazılabiliyorsunuz. İyi anlaştığınız bir hocanız varsa sizi bursiyer olarak göstersin bir projede. Hem yayınınız çıkar hem de ufak da olsa bir geliriniz olur kadro alana kadar.

Hoş artık herkesi 50 D'li alacaklar ama

welcome to türkiye gerçekleri

ayy bu mesajı yeni gördüm sana özelden mesaj atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…