İçimi dökmeye ihtiyacım var...

sen şimdiden sıkılmışşın canım peki ilerde ne yapmayı düşünüyorsun_??

Yani daha önümüzde üniversite var,yeni ortamlara giricez hayatlarımız değişicek.Ve ben hayatımı onun değişmesini bekleyerek geçirebileceğimden emin değilim.Açıkçası şuan bana bi yanlışı olsa hemen bitirebilcek kadar cesaretim var,ama bir şey de yapmıyor ki çocuk...Ve ben ona bu kıskançlıkların yüzünden,hayatımı yönetmen yüzünden senden ayrılıyorum diyemiyorum 2 sene sonra...

eğer sana yaptıklarını çekmek istemiyorsan bence demelisin....niye kendine hayatı zindan ediyorsun ki?...bırakıp gidememenin nedeni ne?? seviyormusun yoksa bağımlılık mı canım?

eğer sana yaptıklarını çekmek istemiyorsan bence demelisin....niye kendine hayatı zindan ediyorsun ki?...bırakıp gidememenin nedeni ne?? seviyormusun yoksa bağımlılık mı canım?

bence de demeliyim ama onunla defalarca konuştuk.Hep değişicek diyo,sonsuza kadar böyle olmicamya diyo.Ve ben ona tamam dedikten sonra şimdi birden ayrılmak istediğimi söylersem onu hayal kırıklığına uğratmış olucam.Ayrılırsak bile iyi bi şekilde ayrılmak isterim.
Birbirimizi seviyoruz.Yani onun sevgisinden hiç şüphem olmadı.Ve belki de olmaması gerektiği kadar bağlandık birbirimize.Onu yalnız bırakmak istemiyorum.Sana tutunuyorum diyo hep.Kıyamıyorum ona.2 saat mesaj atmasa özlüyorum.Onu değiştirebilmek isterdim.Tek çare ayrılık olmamalı..Bilmiyorum gerçekten karışığım.
Sorunlarımla uğraştığınız için çok teşekkür ederim

karışık olduğunu anlamak zor değil zaten canım =)) benimde kafamı karıştırdın şimdi ne demeliyim bilmiyorum??? hem özlüyorum diyorsun hem sıkıldım diyorsun....ama seninde söylediğin bir şey var üniversiteye gittiğinizde farklı ortamlara gireceksiniz ve farklı insanlar karşınıza çıkacak....ilk sevgilin mi bilmiyorum ama evlenene kadar önüne neler gelir gider zamanla göreceksin..hakkında hayırlısı olsun...ne olursa olsun kendinden ödün verme canım sana tavsiyem bu olur....gerçi sen baştan yapmışsın ama neyse olan olmuş...her şeyden vazgeçmek bir çırpıda kolay olmaz tabi ki ama sonuna kadarda böyle gitmez diye düşünüyorum....

Mesajımı okudum da sanki sevmiyorumda zorla yanında duruyorum gibi yazmışım.Aslında gerçekten seviyorum.Tek sorunum işte bu anlattığım kıskançlığı,beni bunaltması.İlk sevgilim ve son olur mu bilmiyorum tabiki hayat gösterir.Ama severken ayrılmak istemiyorum..Hatayı yaptım en başından,şimdi çekiyorum cezasını.Ben yaptım başkaları yapmasın.İpin ucunu kaçırınca gerisi mutlaka geliyo.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

bu yaşlarda bende böyleydim valla zamanla olgunlaşıyor insan canım kimbilir bende kaç sene sonra nasıl olurum sana tavsiyem o derslerini asma elin erkeği için değermi :)

erkek arkadaşın bir uzman yardımı alsın.
yoksa sen onun değişmesini bekleye bekleye sen nineye o da dedeye döner.
dönüp bakarsın yıllarım bu aksi adamla geçmiş gitmiş dersin.

bu yaşlarda bende böyleydim valla zamanla olgunlaşıyor insan canım kimbilir bende kaç sene sonra nasıl olurum sana tavsiyem o derslerini asma elin erkeği için değermi :)

kesinlikle değmiyor.bunu bizzat tecrübe ettim zaten ve çok şükür aklım başım geldi.bu yıl derslerim çok iyiydi bundan sonra da ne olursa olsun öncelik derslerimin
evet,zamanla olgunlaşır umarım...

erkek arkadaşın bir uzman yardımı alsın.
yoksa sen onun değişmesini bekleye bekleye sen nineye o da dedeye döner.
dönüp bakarsın yıllarım bu aksi adamla geçmiş gitmiş dersin.

ben de düşünmüştüm bunu ama ikna edebilir miyim bilmiyorum
çünkü gerçekten ciddi bi problemi var çocukluktan gelen bişey ve atamıyo üzerinden
sonumuz ne olacak bakalım hayırlısı...

Erkek arkadaşının karakterinin böyle olduğunu düşünüyorum.

Babasının hatalarının arkasına sığınarak hayatına müdahale ettikçe etmiş.

Tavrın kesin olmalı ki o konularda seni üzemesin.

Hepimizin aklı var şükür, nerede yapacağımıza aklımız eriyor.

Senin yaptıkların/giydiklerin erkek arkadaşına uymuyorsa yapması gereken müdahale etmek değil, olgun bir şekilde gitmek..

teşekkür ederim haklısınız,kendimden taviz vermemeliyim
o kendince müdahalelerini haklı buluyo ve yapmak istemediğimde zor bişeymi istiyorum,etek yerine pantolon giyiversen ne olur ne kaybedersin diyip kendini haklı çıkarmaya çalışıyo ama istekleri bir değil iki değil yap yap sonu gelmiyoki hep daha fazlasını istiyo
ben de onu olgun sanardım meğer daha çocukmuş
artık ciddi ciddi ya tamam ya devam deme vakti geldi
seviyosa değişir
istemiyosan kapı orda dicem bakalım nolucak

boşuna uğraşma tatlım
bi insan değişmez
ailesiyle ilgili problemlere sığınmasın o.
var böyle erkekler, evlenince bakkala yollamazlar
hayatını karartma mantıklı ol

boşuna uğraşma tatlım
bi insan değişmez
ailesiyle ilgili problemlere sığınmasın o.
var böyle erkekler, evlenince bakkala yollamazlar
hayatını karartma mantıklı ol

çok haklısınız
sayenizde cesaretimi topladım,hepinize teşekkürler
ben hayatımı böyle geçiremem
onsuz da yaşarım
hem de çok güzel yaşarım

off bu ne yaa okurken bile daraldım canım.. bu erkek sende huzur bırakmamış..arkadaslarımın dediğine katılıyorum karakterinde aşırı kıskanclık ve güvensizlik var değişmez.. değişeceğini bekliyorsan yanılıyorsun..daha kimler cıkacak karsına ohooo ne sevgiler varki insanı o denli mutlu eden,senin için doğru erkek olmağına inandım ben tatlım.

ben artık olmak istediğim gibi olucam kendimden taviz vermicem istemiyosa gitsin
çok haklısınız 2 yıldır değişsin diye bekledim,gerçekten yanılmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…