- Konu Sahibi sobrenatural
-
sen şimdiden sıkılmışşın canım peki ilerde ne yapmayı düşünüyorsun_??
eğer sana yaptıklarını çekmek istemiyorsan bence demelisin....niye kendine hayatı zindan ediyorsun ki?...bırakıp gidememenin nedeni ne?? seviyormusun yoksa bağımlılık mı canım?
karışık olduğunu anlamak zor değil zaten canım =)) benimde kafamı karıştırdın şimdi ne demeliyim bilmiyorum??? hem özlüyorum diyorsun hem sıkıldım diyorsun....ama seninde söylediğin bir şey var üniversiteye gittiğinizde farklı ortamlara gireceksiniz ve farklı insanlar karşınıza çıkacak....ilk sevgilin mi bilmiyorum ama evlenene kadar önüne neler gelir gider zamanla göreceksin..hakkında hayırlısı olsun...ne olursa olsun kendinden ödün verme canım sana tavsiyem bu olur....gerçi sen baştan yapmışsın ama neyse olan olmuş...her şeyden vazgeçmek bir çırpıda kolay olmaz tabi ki ama sonuna kadarda böyle gitmez diye düşünüyorum....
bu yaşlarda bende böyleydim valla zamanla olgunlaşıyor insan canım kimbilir bende kaç sene sonra nasıl olurum sana tavsiyem o derslerini asma elin erkeği için değermi :)
erkek arkadaşın bir uzman yardımı alsın.
yoksa sen onun değişmesini bekleye bekleye sen nineye o da dedeye döner.
dönüp bakarsın yıllarım bu aksi adamla geçmiş gitmiş dersin.
Erkek arkadaşının karakterinin böyle olduğunu düşünüyorum.
Babasının hatalarının arkasına sığınarak hayatına müdahale ettikçe etmiş.
Tavrın kesin olmalı ki o konularda seni üzemesin.
Hepimizin aklı var şükür, nerede yapacağımıza aklımız eriyor.
Senin yaptıkların/giydiklerin erkek arkadaşına uymuyorsa yapması gereken müdahale etmek değil, olgun bir şekilde gitmek..
boşuna uğraşma tatlım
bi insan değişmez
ailesiyle ilgili problemlere sığınmasın o.
var böyle erkekler, evlenince bakkala yollamazlar
hayatını karartma mantıklı ol
çok haklısınız
sayenizde cesaretimi topladım,hepinize teşekkürler
ben hayatımı böyle geçiremem
onsuz da yaşarım
hem de çok güzel yaşarım
off bu ne yaa okurken bile daraldım canım.. bu erkek sende huzur bırakmamış..arkadaslarımın dediğine katılıyorum karakterinde aşırı kıskanclık ve güvensizlik var değişmez.. değişeceğini bekliyorsan yanılıyorsun..daha kimler cıkacak karsına ohooone sevgiler varki insanı o denli mutlu eden,senin için doğru erkek olmağına inandım ben tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?