- Konu Sahibi sobrenatural
-
canım biliyor musun erkek arkadaşın da benim gibi hasta ben de eşime aynı onun gibi davranıyorum ben onun bayan versiyonuyum:44: hiç pişman olacağın birşey yapma erkek arkadaşın evlendikten sonra da her ne kadar değişeceğim dese de değişemeyecek ben kendimden biliyorum ben de eşimle sürekli kıskançlık yüzünden tartışıyorum ona sürekli sorular soruyorum arıyorum güvenemiyorum eşim de senin gibi davranıyo aynı senin dediğin gibi cevaplar veriyo biz fazla nişanlı da kalamdık bu gerçekler gün yüzüne çıkmamıştı şimdi çok pişman bilseydim senin kıskanç olduğunu evlenmezdim diyo bende bazen tamam bir daha daha anlayışlı olacağım diyorum ama hastalık olduğu için insan kendisine hakim olamıyo malesef ileride sizde sürekli tartışacağınıza baştan doğru adımlar atın bu benden sana abla tavsiyesi
bugüne kadar başka olumsuz bi özelliği olmadığı için,bana değer verdiği için bekledim.Onun değişeceğine inandım hep ama.Ne zaman bu konuyu açsam değişmeye çalışıyorum,sen görmüyosun,bu bir anda olucak bişey değil zamana ihtiyacım var gibi şeyler söylüyo.Değişmek istediğini ben de biliyorum ama somut şeyler yapamıyo.İkimize de daha fazla zehir olmadan bi sonuca bağlansın istiyorum artık.
Bayramdan sonra konuşmaya karar verdim.
Çok teşekkür ederim tavsiyen için ablacım...
rica ederim canım valla bu erkek arkadaşının kıskançlığı aynı ben onu çok iyi anlıyorum benim eşimde aynı sen o da bana senin söylediğin sebeplerden dolayı bağlı ama her gün kıskançlık yüzünden kavga çekilmiyo ben bile yoruldum ben de çok değişeceğimi söylüyorum özürler diliyorum ama somut olarak birşey yapmıyorum bu insanın dilinde oluyor ama elinde olmuyor sonra ben kıskanç eşim anlayışsız oluyor ileride de sen anlayışsız o kıskanç olacak birbirinize bu yüzden bir sürü hakaret edeceksiniz daha ileride karşına kimler çıkacak mutlu huzurlu bir evlilik hayatı yaşamak varken neden ikiniz yıpranasınız neden ilişkiniz yıpransın ki benim anlattıklarımı iyi düşün canım ve ona göre karar ver derim ben:26:
Yasin daha cok kucuk.evliligi dusunme.icinden geldigi gibi yasa.abartmadan tabi:)
5 10 sene sonra guzel bi ani olarak kalacak buyuk ihtimalle:)
Aslında bi nev, benimde öyle bi sevgilim vardı denilebilir.Şu 2 gündür küstük konuşmuoruz.Çok kıskanç ve bütün hayatımı yönlendirmeye çalışıyor.Ama ilk zamanlardaki gibi sıkmıyor beni bizim başka durumlar da olduğu için ayrılmak istediğimi söyledim ona.Senin de ruh halini çok iyi anlayabiliyorum ileride sende kalıcı hasara yol açabilir.Aslında ne yapman gerekeni bilmiyorum.Ayrıl desem o kadar uzun zamanı paylaşmışsınız sende çok boşluk oluşturabilir.O yüzden bende tam olarak bilemiyorum.Kelin merhemi olsa misali...Kalbinden geçenlerle hareket etme ama mantığını da kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?