İçimi döktüm lütfen okur musunuz

Çok haklısınız, görmek istememişim belki de

Kendine bir iyilik yap ve boşan. Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz. Mutlu olmayı sevmeyi sevilmeyi hak ediyorsunuz

Çok haklısınız, görmek istememişim belki de
1 yıl hiç birşey silin atın hayatınızdan 1 yılı yaşanmamış sayın çocuğunuzun olmaması da çok büyük şans. Üniversite mezunusunuz işte bulursunuz ve en önemlisi aileniz destekçiniz imiş. Ölü toprağını atın üzerinizden derin bir nefes alıp karar verin. Herşey daha güzel olucak

Evet çok haklısınız, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

Her şeyin farkında ve bilinçli bir kadın gördüm ben Gençsinizdir de, 1 yıllık evlilikten öyle düşündüm. Çocuk da yok ne güzel. Kaç yaşına gelmiş adam düzelmez ki. Neden sinirlerinizi bozuyorsunuz? Rahatsız olduğunuzu söylediğiniz her şeyi bile bile ve ısrarla yapıyor. Kötü biri işte...
Tutuşması da, toplumda boşanacak adam durumunda kalacağı için başarısız hissedecek ve evinin hizmeti duracak diyedir. Yıllar önceki ex sevgili aklıma geldi. Çoğu hareketi benzer. Allah'tan terk ettim. Teşhis koyacak değilim elbette ama narsistik örüntüler taşıyor, YouTube'da Narsistolog diye kanal var, uzmanın anlattığı her şey eşinizden var maalesef N'olur bırakın ve önünüze bakın. Kafanız nasıl rahat olacak bi bilseniz

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Araştırmalarım sonucu ben de narsist olduğunu düşündüm ama narsistler de düzelmez maalesef.

Kangreni tum vücuda yayilmadan kes at. Yasamis biri olarak cok net söylüyorum

Eşcinsel olduğunu hiç zannetmiyorum kendimden şüphelenirim ondan şüphelenmem yani o kadar

O kadar da emin olmayin. Ne ilk ne son olur. Burda evli ve iki cocuk babasi bir türkün bir yerlerinden hastanede birseyler cikartmislardi. Adam gay oldugunu acik yasayamadigi icin paravan evliligi yapip kendi kendine tatmin olmaya calismis. Demek istedigim: hersey de olabilir

Ayy ne tuhaf, aklımın ucundan geçmezdi vallahi evet herşey olabilir doğru

İyi de adamın yemediği halt kalmamış. Ne yapması lazım size DAHA FAZLA CESARET vermesi için?

Sevgisi yok belliki yada sevmeyi bilmiyor boşan işkence etme kendine

Sakın çocuk yapmayın bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…