İçimi döktüm lütfen okur musunuz

Bariz narsist kisilik bozuklugu var ve bunun duzelmez diyor bazi psikologlar. Aynisini hatta cok daha fazlasini yasatti biri bunu yillaaaaar once, arkama bakmadan gittim, numarami adresimi degistirdim ama bi sekilde ulasti her defasinda red yedi , cunku onceleri affettigimde soz verirdi duzelecegine bakardim ayni tas ayni hamam. En sonunda yanit hala alamayinca benden baska kurban bulmaya o egolarini tatmin etmeye gitti. Ki dusunun bu sahis kardeslerinden kendi aldigi kahveyi veya sucugu bu benimdir diye buzdolabina isim yazip kimsenin yememesini saglayan luzumsuz biriydi, kimseyi sevemez bi kendilerine asik bu narsistler Kendinize yazik etmeyin, karsisindakini mutlu etmeyi isteyen, aski arayan cok erkek var cunku.
Su an cok mutluyum , iyi ki arkama bakmadan kacmisim ondan diyorum

Son düzenleme:
Aynen dediğinizi yaptım bir süre ailemin evinde kaldım, ailesiyle birlikte gelip uzlaşmaya çalıştılar. Kanser hastası çok sevdiğim kayınvalidem ağlayarak yalvardı bana. Bu söylediklerinin hiçbirini yapmayacağına dair sözler verdi ve aileminde ricasıyla evime geri döndüm. Şuanlık bir problem yok ama uzun vadeli olur mu onu bilemiyorum.

Siz evli miydiniz bu kişiyle?

Kayınvaliden mi oğlu için söz verdi yoksa eşiniz mi ? Her ne kadar eş olsanız da bu arada özel alanına çok müdahale etmeyin telefonuna bakmak sorgulamak vs gibi bu rahatsız edici bir durum sürekli karşı tarafın senden şüphe duyuyor olması aynı şey sizin için de geçerli sonuçta.
Ama kesinlikle evliyseniz ve bir gemide ikiniz varmışsınız gibi düşünüp sen evi idare ediyorsan o da seni her konuda bilgilendirip kazandığını paylaşmalı hatta ben eşlerin ikisi de çalışsa parayı döndürenin biriktirenin kadın olması taraftarıyım.. sonuç olarak bir ev giderleri var ve bu giderlerin hepsi kadın tarafından yönetiliyor.
Bu arada annesi adına çok üzüldüm inşallah Allah acil şifalar verir annenize de ... Çok zor bir hastalık.
Çok fazla beklenti içinde olmayın inşallah her şey gönlünüzce olur.

Böyle konulara denk geldikçe kimseye güvenemıyorum bende dahil evlilikler hep mutsuzluk ile mi son bulur.. Evini eşini çoluğunu çocugunu düşünen güven veren erkeklerın nesli mi bitti acaba

Eşcinsel olduğunu hiç zannetmiyorum kendimden şüphelenirim ondan şüphelenmem yani o kadar
Hiç belli olmaz benim eski eşim çok severek evlenmek istedi tabi sözde bu . Ne kadar doğru bilinmez . Nisanliyken hep eskort aramış yatmış kalkmış kına gecesinde genelev aramış düşünün. Evlendikten sonra travestiler ile görüşmüş uzun süre. Ve ben bunu arama kayıtlarından harita geçmişinden gördüm. Ve telefonunda şifre yoktu tertemizdi. Ama sürekli gözü dışarda birlikte çıksak dışarı gözü kadınlarda. Siz düşünün.

Lütfen hamile kalmayın. Gerekirse hem aşı hem spiral hem takvim hem prezervatif 8 koldan korunun ama hamile kalmayın. Sizde içsel olarak biliyorsunuz ki sonunuz belli.

Eşim söz verdi. Sürekli kurcalamak değil de telefonunun ekranını bile görmemi istemediğinden şüphe uyandırıyor. Eşeğin aklına karpuz kabuğu misali

Siz baktığını söylediğinizde inkar ediyor muydu?

Evet biraz da kadere bağlıyorum ben ama her kötülüğün mükafatı vardır diye düşünüyorum ben

Daha 1 sene bile olmamış evleneli ve üstelik nişanlıykende böyleymiş nasıl bile bile ateşe koşarsınız neyini sevdiniz ki size değer vermeyen adamın?

Çok özel değilse nasıl bir hataydı acaba?
Yok asla özel değil hep buralarda anlatırım
Çalıştığı işyerini dolandırmıştı. Ben bu konuyla ilgili neler yaptığını araştırırken de internet üzerinden birsürü kadınla alttan üstten muhabbet ettiğini yakaladım. Nikahımız kıyılmıştı düğün için hazırlık yapıyorduk her şeyimiz hazırdı davetiyelere kadar. Hemen ayrıldım ve boşanma davası açtım.

Bizim milletimiz de sizin gibi dik duran kadınlarımız malesef ki çok çok az. Hep toplumun baskısından dolayı rezil olma duygusu olduğu için nişanı atarsam millet laf söz eder diyerek evleniyorlar.

Benim bir arkadaşım da nişanlısıyla büyük bir olay yaşadı. Nişanlısı ayrılacaktı. Sonra arkadaşım yalvardı düğüne sayılı gün kaldı evlenelim belli bir süre sonra boşaniriz dedi. Neyse ki düğüne kadar barıştılar şuan 8 yıldır evli ve mutlular ama hep mutsuz olanlarda var konu sahibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…