- 15 Ocak 2023
- 152
- 215
- 23
- 33
- Konu Sahibi yilinsongunu
-
Aynen dediğinizi yaptım bir süre ailemin evinde kaldım, ailesiyle birlikte gelip uzlaşmaya çalıştılar. Kanser hastası çok sevdiğim kayınvalidem ağlayarak yalvardı bana. Bu söylediklerinin hiçbirini yapmayacağına dair sözler verdi ve aileminde ricasıyla evime geri döndüm. Şuanlık bir problem yok ama uzun vadeli olur mu onu bilemiyorum.Boşanmadan ziyade ileride pişman olmamak için bir süre verin kendinize ailenizin yanında kalın yalnız bırakın kendisini de hayatından çekildiğinde nasıl hissedecek siz nasıl hissedeceksiniz buna bakın , duruma göre yol haritası belli olur zaten.
Siz evli miydiniz bu kişiyle?Bariz narsist kisilik bozuklugu var ve bunun duzelmez diyor bazi psikologlar. Aynisini hatta cok daha fazlasini yasatti biri bunu yillaaaaar once, arkama bakmadan gittim, numarami adresimi degistirdim ama bi sekilde ulasti her defasinda red yedi , cunku onceleri affettigimde soz verirdi duzelecegine bakardim ayni tas ayni hamam. En sonunda yanit hala alamayinca benden baska kurban bulmaya o egolarini tatmin etmeye gitti. Ki dusunun bu sahis kardeslerinden kendi aldigi kahveyi veya sucugu bu benimdir diye buzdolabina isim yazip kimsenin yememesini saglayan luzumsuz biriydi, kimseyi sevemez bi kendilerine asik bu narsistlerKendinize yazik etmeyin, karsisindakini mutlu etmeyi isteyen, aski arayan cok erkek var cunku.
Su an cok mutluyum , iyi ki arkama bakmadan kacmisim ondan diyorum
Kayınvaliden mi oğlu için söz verdi yoksa eşiniz mi ? Her ne kadar eş olsanız da bu arada özel alanına çok müdahale etmeyin telefonuna bakmak sorgulamak vs gibi bu rahatsız edici bir durum sürekli karşı tarafın senden şüphe duyuyor olması aynı şey sizin için de geçerli sonuçta.Aynen dediğinizi yaptım bir süre ailemin evinde kaldım, ailesiyle birlikte gelip uzlaşmaya çalıştılar. Kanser hastası çok sevdiğim kayınvalidem ağlayarak yalvardı bana. Bu söylediklerinin hiçbirini yapmayacağına dair sözler verdi ve aileminde ricasıyla evime geri döndüm. Şuanlık bir problem yok ama uzun vadeli olur mu onu bilemiyorum.
Aynı benim eşimEvet ve her kavga sonrası hiç yaşanmamış gibi davranıyor
Hiç belli olmaz benim eski eşim çok severek evlenmek istedi tabi sözde bu . Ne kadar doğru bilinmez . Nisanliyken hep eskort aramış yatmış kalkmış kına gecesinde genelev aramış düşünün. Evlendikten sonra travestiler ile görüşmüş uzun süre. Ve ben bunu arama kayıtlarından harita geçmişinden gördüm. Ve telefonunda şifre yoktu tertemizdi. Ama sürekli gözü dışarda birlikte çıksak dışarı gözü kadınlarda. Siz düşünün.Eşcinsel olduğunu hiç zannetmiyorum kendimden şüphelenirim ondan şüphelenmem yani o kadar
Eşim söz verdi. Sürekli kurcalamak değil de telefonunun ekranını bile görmemi istemediğinden şüphe uyandırıyor. Eşeğin aklına karpuz kabuğu misaliKayınvaliden mi oğlu için söz verdi yoksa eşiniz mi ? Her ne kadar eş olsanız da bu arada özel alanına çok müdahale etmeyin telefonuna bakmak sorgulamak vs gibi bu rahatsız edici bir durum sürekli karşı tarafın senden şüphe duyuyor olması aynı şey sizin için de geçerli sonuçta.
Ama kesinlikle evliyseniz ve bir gemide ikiniz varmışsınız gibi düşünüp sen evi idare ediyorsan o da seni her konuda bilgilendirip kazandığını paylaşmalı hatta ben eşlerin ikisi de çalışsa parayı döndürenin biriktirenin kadın olması taraftarıyım.. sonuç olarak bir ev giderleri var ve bu giderlerin hepsi kadın tarafından yönetiliyor.
Bu arada annesi adına çok üzüldüm inşallah Allah acil şifalar verir annenize de ... Çok zor bir hastalık.
Çok fazla beklenti içinde olmayın inşallah her şey gönlünüzce olur.
Mutlaka vardır da denk gelememişizdir demek kiBöyle konulara denk geldikçe kimseye güvenemıyorum bende dahil evlilikler hep mutsuzluk ile mi son bulur.. Evini eşini çoluğunu çocugunu düşünen güven veren erkeklerın nesli mi bitti acaba
Siz baktığını söylediğinizde inkar ediyor muydu?Hiç belli olmaz benim eski eşim çok severek evlenmek istedi tabi sözde bu . Ne kadar doğru bilinmez . Nisanliyken hep eskort aramış yatmış kalkmış kına gecesinde genelev aramış düşünün. Evlendikten sonra travestiler ile görüşmüş uzun süre. Ve ben bunu arama kayıtlarından harita geçmişinden gördüm. Ve telefonunda şifre yoktu tertemizdi. Ama sürekli gözü dışarda birlikte çıksak dışarı gözü kadınlarda. Siz düşünün.
Korunuyorum ve istemiyorum ben de.Lütfen hamile kalmayın. Gerekirse hem aşı hem spiral hem takvim hem prezervatif 8 koldan korunun ama hamile kalmayın. Sizde içsel olarak biliyorsunuz ki sonunuz belli.
Bizim gibi ne çok insan varmış Allah ömrümüzü hayırlısı ile hayırlı güvenilir kolay anlaşabileceğimiz kişilerle bir arada olmayı nasip etsin çok üzülüyorum iyi niyetinden insan hep mi kaybederMutlaka vardır da denk gelememişizdir demek ki
Evet biraz da kadere bağlıyorum ben ama her kötülüğün mükafatı vardır diye düşünüyorum benBizim gibi ne çok insan varmış Allah ömrümüzü hayırlısı ile hayırlı güvenilir kolay anlaşabileceğimiz kişilerle bir arada olmayı nasip etsin çok üzülüyorum iyi niyetinden insan hep mi kaybeder
Çok özel değilse nasıl bir hataydı acaba?Hep söylerim,kimseyi affetmeyin. İlk hatasında kapının önüne koyun ki devam edip de hayat enerjinizi emmesin.
İlk eşimi tek hatasıyla boşadım, iyi ki de boşamışım. Yoksa bir yerlerde hala onunla cebelleşiyor olacaktım.
Daha 1 sene bile olmamış evleneliHayatımın en kötü günlerini mi geçiriyorum diye düşünüyorum ama hayır daha kötü günlerim de oldu. Ama hiç bu kadar çığlık çığlığa ağlamak isteyipte ağlayamayıp boğazımda yumru oluştuğunu hatırlamıyorum. Severek evlendim. Zorla değil, aile baskısıyla değil, hatta ailemin başta çokta sıcak bakmadığı bir ilişkiydi. Fakat birbirimize olan zıtlıklarımızdan o kadar yoruldum ki. Zerre kadar güven vermeyen, ilgi göstermeyen, sevgi hissettirmeyen, kaba davranan, başına buyruk, bencil, düşüncesiz bir eşe sahibim. Telefonunu vermez, her şeyi gizlidir. Oynadığı oyun dışında ekranını görmemi istemez. Özellikle instagram, whatsapp ve facebook. Ben onun eşi değilmişim gibi defalarca konuşmama rağmen bana herşeyi gizlidir, her uygulamasında şifre vardır. Üstelik nişanlıyken bana evlendiğimde böyle olmıycam gizlemiycem diye defalarca söz verdiği halde bu durumda.Bana asla ilgi göstermez. Özel günleri bilmez, sürpriz yapmaz, hediye almaz, gezdirmez, benimle etkinlik yapmaz, gün içinde aramaz bile. Hastalanınca merak etmez, üzülmez. En ufak şeyde azarlar, hakaret ve küfür eder. Bana asla nazik olmaz, üzülmemem için çaba sarfetmez aksine üzülmem için büyük bir gayret içersindedir. Başına buyruktur, eş olduğumuzu hatırlamaz. Beni çoğu konuda haberdar etmez, bilgilendirmez. Aşırı cimridir. Bir çikolata dahi almak istesem laf eder, aylık ev alışverişi için kıt kanaat para verir ve onu da eve harcadığımda bile söylenir. Her ne kadar inkar etse de dışarda onun beğeneceği tarzda kızlar görse (sarışın) durmadan bakar. Bana asla iltifat etmez. Karşısında süslensem bile güzel olmuşsun demez. Aksine sürekli kilolusun der. Cinsel yönden aşırı isteksiz ve sorunludur. Bu sorununu da asla kabul etmez. Dışarda elini tutmak istesem zoraki tutar. 4-5 gün ondan uzakta dahi olsam ne arar ne sorar ne de özlediğini dile getirir. Beni yalnızca ev işlerini görecek, yemeğini yapacak, çamaşırını yıkayacak, hiç konuşmayacak, herşeye he diyecek bir hizmetçi gibi gören bir kocaya sahibim. Bu ömür böyle geçer mi bilmiyorum. Ay sonunda bir sene olcak. Ama daha bir sene olmadan ben boğulacak hale geldim. Artık tahammülüm kalmadı. Görüş ve düşüncelerinizi aktarırsanız mutlu olurum.
Yok asla özel değil hep buralarda anlatırımÇok özel değilse nasıl bir hataydı acaba?
Bizim milletimiz de sizin gibi dik duran kadınlarımız malesef ki çok çok az. Hep toplumun baskısından dolayı rezil olma duygusu olduğu için nişanı atarsam millet laf söz eder diyerek evleniyorlar.Yok asla özel değil hep buralarda anlatırım
Çalıştığı işyerini dolandırmıştı. Ben bu konuyla ilgili neler yaptığını araştırırken de internet üzerinden birsürü kadınla alttan üstten muhabbet ettiğini yakaladım. Nikahımız kıyılmıştı düğün için hazırlık yapıyorduk her şeyimiz hazırdı davetiyelere kadar. Hemen ayrıldım ve boşanma davası açtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?