İçimi döktüm lütfen okur musunuz

Çevrenize bir şeyi kanıtlamak zorunda değilsiniz ki. Memnun olmadığınız adamla yaşayan sizsiniz,çevreniz değil.

Bu evlilik değil işkence resmen.Evlilik yol arkadaşlığıdır,burada yol arkadasi yok yanınızda.Sizin ruhunuzu bedeninizi degersizlestiren biri var.

Bu evlilik değil işkence resmen.Evlilik yol arkadaşlığıdır,burada yol arkadasi yok yanınızda.Sizin ruhunuzu bedeninizi degersizlestiren biri var.
Evet, az önce de olduğu gibi her gün kavga ettiğim, günden güne beni yok eden saygısız biri ile evlilik yaşıyorum. Beni bile isteye üzüp, kırıp sonrasında dişlerini sıka sıka senden nefret ediyorum dedi.

Eşiniz sıkıntılı ve çocuk olursa bu durum daha da artacaktır yol yakınken ayrıl çocuk olursa bu durumu kullanabilir şimdilik düşünmeyin ve boşanmak konusunda da kararlı olun ailenizin de yanınızda her daim duracak olması çok daha güzel umarım bu toksik ilişkiden kurtulursunuz.

Evet benim için en hayırlısı bu evlilikten kurtulmak olacak zira ben kendimden olacağım.

Bütün bunlara rağmen seni orda onun yanında tutan şey nedir

çocukta yokken hemen boşanıp hayatınıza bakın. Üzgünüm ama adam sizi sevmiyor narsiste benziyor

rabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum ..

Güven vermiyor ki nasıl güven duyulacak . Sen kendine sağlığına psikolojine odaklan kendini iyi etmeye bak

Boşanmadan ziyade ileride pişman olmamak için bir süre verin kendinize ailenizin yanında kalın yalnız bırakın kendisini de hayatından çekildiğinde nasıl hissedecek siz nasıl hissedeceksiniz buna bakın , duruma göre yol haritası belli olur zaten.

26 yaşındaymışsın daha. Tüm bunların farkında ılup bir ömrünü bu iğrenç adamla mı geçireceksin? Bir an önce ailenle konuş boşan bu adamdan ziyan etme hayatını. Seni sevecek sayacak birini hak ediyorsun bırak adam da ne hali varsa görsün <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…