- 28 Kasım 2010
- 42.486
- 141.128
- 798
- Konu Sahibi yilinsongunu
-
Çevrenize bir şeyi kanıtlamak zorunda değilsiniz ki. Memnun olmadığınız adamla yaşayan sizsiniz,çevreniz değil.Dayak,kumar ve bariz aldatma olmadığından çevreme hata olarak kabul ettiremem birşeyleri fakat defalarca uzlaşmak için telefon konusunu konuşmama rağmen benimle orta yolu bulmaması da büyük bir hata benim gözümde.
Evet doğru ve bu hayatı yaşamamak için çabalayacağım bundan sonraÇevrenize bir şeyi kanıtlamak zorunda değilsiniz ki. Memnun olmadığınız adamla yaşayan sizsiniz,çevreniz değil.
Evet, az önce de olduğu gibi her gün kavga ettiğim, günden güne beni yok eden saygısız biri ile evlilik yaşıyorum. Beni bile isteye üzüp, kırıp sonrasında dişlerini sıka sıka senden nefret ediyorum dedi.Bu evlilik değil işkence resmen.Evlilik yol arkadaşlığıdır,burada yol arkadasi yok yanınızda.Sizin ruhunuzu bedeninizi degersizlestiren biri var.
Eşiniz sıkıntılı ve çocuk olursa bu durum daha da artacaktır yol yakınken ayrıl çocuk olursa bu durumu kullanabilir şimdilik düşünmeyin ve boşanmak konusunda da kararlı olun ailenizin de yanınızda her daim duracak olması çok daha güzel umarım bu toksik ilişkiden kurtulursunuz.Hayatımın en kötü günlerini mi geçiriyorum diye düşünüyorum ama hayır daha kötü günlerim de oldu. Ama hiç bu kadar çığlık çığlığa ağlamak isteyipte ağlayamayıp boğazımda yumru oluştuğunu hatırlamıyorum. Severek evlendim. Zorla değil, aile baskısıyla değil, hatta ailemin başta çokta sıcak bakmadığı bir ilişkiydi. Fakat birbirimize olan zıtlıklarımızdan o kadar yoruldum ki. Zerre kadar güven vermeyen, ilgi göstermeyen, sevgi hissettirmeyen, kaba davranan, başına buyruk, bencil, düşüncesiz bir eşe sahibim. Telefonunu vermez, her şeyi gizlidir. Oynadığı oyun dışında ekranını görmemi istemez. Özellikle instagram, whatsapp ve facebook. Ben onun eşi değilmişim gibi defalarca konuşmama rağmen bana herşeyi gizlidir, her uygulamasında şifre vardır. Üstelik nişanlıyken bana evlendiğimde böyle olmıycam gizlemiycem diye defalarca söz verdiği halde bu durumda.Bana asla ilgi göstermez. Özel günleri bilmez, sürpriz yapmaz, hediye almaz, gezdirmez, benimle etkinlik yapmaz, gün içinde aramaz bile. Hastalanınca merak etmez, üzülmez. En ufak şeyde azarlar, hakaret ve küfür eder. Bana asla nazik olmaz, üzülmemem için çaba sarfetmez aksine üzülmem için büyük bir gayret içersindedir. Başına buyruktur, eş olduğumuzu hatırlamaz. Beni çoğu konuda haberdar etmez, bilgilendirmez. Aşırı cimridir. Bir çikolata dahi almak istesem laf eder, aylık ev alışverişi için kıt kanaat para verir ve onu da eve harcadığımda bile söylenir. Her ne kadar inkar etse de dışarda onun beğeneceği tarzda kızlar görse (sarışın) durmadan bakar. Bana asla iltifat etmez. Karşısında süslensem bile güzel olmuşsun demez. Aksine sürekli kilolusun der. Cinsel yönden aşırı isteksiz ve sorunludur. Bu sorununu da asla kabul etmez. Dışarda elini tutmak istesem zoraki tutar. 4-5 gün ondan uzakta dahi olsam ne arar ne sorar ne de özlediğini dile getirir. Beni yalnızca ev işlerini görecek, yemeğini yapacak, çamaşırını yıkayacak, hiç konuşmayacak, herşeye he diyecek bir hizmetçi gibi gören bir kocaya sahibim. Bu ömür böyle geçer mi bilmiyorum. Ay sonunda bir sene olcak. Ama daha bir sene olmadan ben boğulacak hale geldim. Artık tahammülüm kalmadı. Görüş ve düşüncelerinizi aktarırsanız mutlu olurum.
Evet benim için en hayırlısı bu evlilikten kurtulmak olacak zira ben kendimden olacağım.Eşiniz sıkıntılı ve çocuk olursa bu durum daha da artacaktır yol yakınken ayrıl çocuk olursa bu durumu kullanabilir şimdilik düşünmeyin ve boşanmak konusunda da kararlı olun ailenizin de yanınızda her daim duracak olması çok daha güzel umarım bu toksik ilişkiden kurtulursunuz.
Bütün bunlara rağmen seni orda onun yanında tutan şey nedirHayatımın en kötü günlerini mi geçiriyorum diye düşünüyorum ama hayır daha kötü günlerim de oldu. Ama hiç bu kadar çığlık çığlığa ağlamak isteyipte ağlayamayıp boğazımda yumru oluştuğunu hatırlamıyorum. Severek evlendim. Zorla değil, aile baskısıyla değil, hatta ailemin başta çokta sıcak bakmadığı bir ilişkiydi. Fakat birbirimize olan zıtlıklarımızdan o kadar yoruldum ki. Zerre kadar güven vermeyen, ilgi göstermeyen, sevgi hissettirmeyen, kaba davranan, başına buyruk, bencil, düşüncesiz bir eşe sahibim. Telefonunu vermez, her şeyi gizlidir. Oynadığı oyun dışında ekranını görmemi istemez. Özellikle instagram, whatsapp ve facebook. Ben onun eşi değilmişim gibi defalarca konuşmama rağmen bana herşeyi gizlidir, her uygulamasında şifre vardır. Üstelik nişanlıyken bana evlendiğimde böyle olmıycam gizlemiycem diye defalarca söz verdiği halde bu durumda.Bana asla ilgi göstermez. Özel günleri bilmez, sürpriz yapmaz, hediye almaz, gezdirmez, benimle etkinlik yapmaz, gün içinde aramaz bile. Hastalanınca merak etmez, üzülmez. En ufak şeyde azarlar, hakaret ve küfür eder. Bana asla nazik olmaz, üzülmemem için çaba sarfetmez aksine üzülmem için büyük bir gayret içersindedir. Başına buyruktur, eş olduğumuzu hatırlamaz. Beni çoğu konuda haberdar etmez, bilgilendirmez. Aşırı cimridir. Bir çikolata dahi almak istesem laf eder, aylık ev alışverişi için kıt kanaat para verir ve onu da eve harcadığımda bile söylenir. Her ne kadar inkar etse de dışarda onun beğeneceği tarzda kızlar görse (sarışın) durmadan bakar. Bana asla iltifat etmez. Karşısında süslensem bile güzel olmuşsun demez. Aksine sürekli kilolusun der. Cinsel yönden aşırı isteksiz ve sorunludur. Bu sorununu da asla kabul etmez. Dışarda elini tutmak istesem zoraki tutar. 4-5 gün ondan uzakta dahi olsam ne arar ne sorar ne de özlediğini dile getirir. Beni yalnızca ev işlerini görecek, yemeğini yapacak, çamaşırını yıkayacak, hiç konuşmayacak, herşeye he diyecek bir hizmetçi gibi gören bir kocaya sahibim. Bu ömür böyle geçer mi bilmiyorum. Ay sonunda bir sene olcak. Ama daha bir sene olmadan ben boğulacak hale geldim. Artık tahammülüm kalmadı. Görüş ve düşüncelerinizi aktarırsanız mutlu olurum.
Cesaret eksikliği, toplum baskısı ama derhal gitmeliyim ve gidicemBütün bunlara rağmen seni orda onun yanında tutan şey nedir
Ben de narsist olduğunu düşünüyorumçocukta yokken hemen boşanıp hayatınıza bakın. Üzgünüm ama adam sizi sevmiyor narsiste benziyor
Çok iyi yaparsın. Orda kalarak kendine olan özgüvenini de kaybedersin gençliğinideCesaret eksikliği, toplum baskısı ama derhal gitmeliyim ve gidicem
Zaten tek mesele telefon değil ki telefonda bir şey bulamasaniz bile diğer mevzulardan dolayı da boşanmayı hak ediyor bu adam.İşte böyle olmaması için o sakladığı telefonunda ne varsa ortaya çıksın istiyorum. Böylece oyalamaya yüzü de kalmaz.
rabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum ..Hayatımın en kötü günlerini mi geçiriyorum diye düşünüyorum ama hayır daha kötü günlerim de oldu. Ama hiç bu kadar çığlık çığlığa ağlamak isteyipte ağlayamayıp boğazımda yumru oluştuğunu hatırlamıyorum. Severek evlendim. Zorla değil, aile baskısıyla değil, hatta ailemin başta çokta sıcak bakmadığı bir ilişkiydi. Fakat birbirimize olan zıtlıklarımızdan o kadar yoruldum ki. Zerre kadar güven vermeyen, ilgi göstermeyen, sevgi hissettirmeyen, kaba davranan, başına buyruk, bencil, düşüncesiz bir eşe sahibim. Telefonunu vermez, her şeyi gizlidir. Oynadığı oyun dışında ekranını görmemi istemez. Özellikle instagram, whatsapp ve facebook. Ben onun eşi değilmişim gibi defalarca konuşmama rağmen bana herşeyi gizlidir, her uygulamasında şifre vardır. Üstelik nişanlıyken bana evlendiğimde böyle olmıycam gizlemiycem diye defalarca söz verdiği halde bu durumda.Bana asla ilgi göstermez. Özel günleri bilmez, sürpriz yapmaz, hediye almaz, gezdirmez, benimle etkinlik yapmaz, gün içinde aramaz bile. Hastalanınca merak etmez, üzülmez. En ufak şeyde azarlar, hakaret ve küfür eder. Bana asla nazik olmaz, üzülmemem için çaba sarfetmez aksine üzülmem için büyük bir gayret içersindedir. Başına buyruktur, eş olduğumuzu hatırlamaz. Beni çoğu konuda haberdar etmez, bilgilendirmez. Aşırı cimridir. Bir çikolata dahi almak istesem laf eder, aylık ev alışverişi için kıt kanaat para verir ve onu da eve harcadığımda bile söylenir. Her ne kadar inkar etse de dışarda onun beğeneceği tarzda kızlar görse (sarışın) durmadan bakar. Bana asla iltifat etmez. Karşısında süslensem bile güzel olmuşsun demez. Aksine sürekli kilolusun der. Cinsel yönden aşırı isteksiz ve sorunludur. Bu sorununu da asla kabul etmez. Dışarda elini tutmak istesem zoraki tutar. 4-5 gün ondan uzakta dahi olsam ne arar ne sorar ne de özlediğini dile getirir. Beni yalnızca ev işlerini görecek, yemeğini yapacak, çamaşırını yıkayacak, hiç konuşmayacak, herşeye he diyecek bir hizmetçi gibi gören bir kocaya sahibim. Bu ömür böyle geçer mi bilmiyorum. Ay sonunda bir sene olcak. Ama daha bir sene olmadan ben boğulacak hale geldim. Artık tahammülüm kalmadı. Görüş ve düşüncelerinizi aktarırsanız mutlu olurum.
Birden fazla sebep var çözümlenmesi de mümkün değil maalesefZaten tek mesele telefon değil ki telefonda bir şey bulamasaniz bile diğer mevzulardan dolayı da boşanmayı hak ediyor bu adam.
Amin inşallahrabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum ..
Güven vermiyor ki nasıl güven duyulacak . Sen kendine sağlığına psikolojine odaklan kendini iyi etmeye bakDenedim defalarca. Ya dinlemedi, ya geçiştirdi, ya da bastırdı bi şekilde beni manipüle etmeye çalışarak. Örneğin telefonunu en başından beri gizlemesine rağmen sen şüphecisin diye gizliyorum demeye başladı zamanla. Telefonu gizleyen bi adama şüpheyle bakmam zaten çok normal. Ona sonsuz güven duymamı bekliyor.
26 yaşındaymışsın daha. Tüm bunların farkında ılup bir ömrünü bu iğrenç adamla mı geçireceksin? Bir an önce ailenle konuş boşan bu adamdan ziyan etme hayatını. Seni sevecek sayacak birini hak ediyorsun bırak adam da ne hali varsa görsün <3Hayatımın en kötü günlerini mi geçiriyorum diye düşünüyorum ama hayır daha kötü günlerim de oldu. Ama hiç bu kadar çığlık çığlığa ağlamak isteyipte ağlayamayıp boğazımda yumru oluştuğunu hatırlamıyorum. Severek evlendim. Zorla değil, aile baskısıyla değil, hatta ailemin başta çokta sıcak bakmadığı bir ilişkiydi. Fakat birbirimize olan zıtlıklarımızdan o kadar yoruldum ki. Zerre kadar güven vermeyen, ilgi göstermeyen, sevgi hissettirmeyen, kaba davranan, başına buyruk, bencil, düşüncesiz bir eşe sahibim. Telefonunu vermez, her şeyi gizlidir. Oynadığı oyun dışında ekranını görmemi istemez. Özellikle instagram, whatsapp ve facebook. Ben onun eşi değilmişim gibi defalarca konuşmama rağmen bana herşeyi gizlidir, her uygulamasında şifre vardır. Üstelik nişanlıyken bana evlendiğimde böyle olmıycam gizlemiycem diye defalarca söz verdiği halde bu durumda.Bana asla ilgi göstermez. Özel günleri bilmez, sürpriz yapmaz, hediye almaz, gezdirmez, benimle etkinlik yapmaz, gün içinde aramaz bile. Hastalanınca merak etmez, üzülmez. En ufak şeyde azarlar, hakaret ve küfür eder. Bana asla nazik olmaz, üzülmemem için çaba sarfetmez aksine üzülmem için büyük bir gayret içersindedir. Başına buyruktur, eş olduğumuzu hatırlamaz. Beni çoğu konuda haberdar etmez, bilgilendirmez. Aşırı cimridir. Bir çikolata dahi almak istesem laf eder, aylık ev alışverişi için kıt kanaat para verir ve onu da eve harcadığımda bile söylenir. Her ne kadar inkar etse de dışarda onun beğeneceği tarzda kızlar görse (sarışın) durmadan bakar. Bana asla iltifat etmez. Karşısında süslensem bile güzel olmuşsun demez. Aksine sürekli kilolusun der. Cinsel yönden aşırı isteksiz ve sorunludur. Bu sorununu da asla kabul etmez. Dışarda elini tutmak istesem zoraki tutar. 4-5 gün ondan uzakta dahi olsam ne arar ne sorar ne de özlediğini dile getirir. Beni yalnızca ev işlerini görecek, yemeğini yapacak, çamaşırını yıkayacak, hiç konuşmayacak, herşeye he diyecek bir hizmetçi gibi gören bir kocaya sahibim. Bu ömür böyle geçer mi bilmiyorum. Ay sonunda bir sene olcak. Ama daha bir sene olmadan ben boğulacak hale geldim. Artık tahammülüm kalmadı. Görüş ve düşüncelerinizi aktarırsanız mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?