İçimi döktüm ve yardım lütfen : (

canım benim bende aynı yollardan geçtim bende memurum net ol eninde sonunda ikna olurlar, benim ailem olduysa herkesin ailesi ikna olur. ben hiç alakasız olduğum bir şehre sıfırdan düzen kurdum, biraz cesaret...
sen nasıl ikna ettin? nasıl bir ailen vardı ki bu kadar zor ve olumlu oldu? işte ben de böyle sıfırdan hiç tanıdığın olmadığı bir şehirde hayat kurmak istiyorum tek başıma. ama sen nasıl kurdun asıl bu ikna sürecini çok merak ettim.

Ayri eve cikmaz kızlar bu aile baskıları çok kötü genç kızlarımız evden kaçma vs.hersey oluyor öncelikle genç kızlarımız güven eğitim konuşma öncelikli olmalı baskı baskı nereye kadar sonra kaçış yöntemi arıyorlar.evlenmeyi dusunuyormusun

Evet aynen bizde de öyle. herkes kendi aklını kullansın demiyorlar sen dur kullanma benim aklımla yaşa diyorlar.
evlenmenin asla çözüm olmadığına kesinlikle eminim.

Benim sorunlarımda senin hikayeden daha beter skandal yani sevdigim adam herşeyi bırak gel benimle dedi kaçtım evlendim 4 yıl oldu çok mutluyum allah razı olsun ailesi kendi öz kızları gibi seviyor kendi ailemle bir kere dahil gorusmedim konuşmadım sildim onları bana yapılan onca eziyet işkence şimdi iyi günümde işleri dahil yok.

Nasıl olacak peki tayin istese tek başına ne kadar idare eder ayrı eve zaten çıkarmaz annesi evlenince kocası var deyip az kenara çekilirler birşey isteseler kocam müsade etmiyor der savunma yapabilir kv kp illaki olacak ben kafama göre takılıyım kimse karışmasın öyle bir dünya yok insan sosyal bir varlık neticede ama mesafeyi koymak önemli bu böyledir

tek çözüm evlenmek olur mu hiç bu kezde koca, kv,kp vb. baskısı olacak sonra hem kendi ailemle hem kocanın ailesiyle uğraş dur artık.
aayyy yazarken bile içim şiti,midem bulandı.
Belki çok iyi bir yere gelin gelicek çok seviceklr kendi ailesinde görmediği sevgiyi evlenince görecek belki

Sen şanslıymışsın Allah'tan. İnşallah mutluluğun devam eder, kimse bozamaz.

öncelikle zaten "kocam müsade etmiyor,izin vermiyor gibi şeylere çok karşıyım çünkü sen istersen yapmalısın,istemezsen yapmamalısın. eğerki istemiyorsan kocam müsade etmiyor diyip arkasına saklanmamalısın. yani kadın erkek olarak değilde eşler arasındaki bu izin vs. bana acayip ters geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…