- Konu Sahibi Esrasoygaz
-
Merhabalar bu yazıyı içimden gelenleri aktarmak için yazdım umarım beğenirsiniz
Zayıf olmak.Bana göre bu hayattaki en berbat şey .hergün insanların'Aay canım sen yemek yemiyomusuun '' gibi laflarına maruz kalıyoruz ve fiziği güzel olan bayanları kıskanıyoruz neden ? Neden bizde onlar gibi değiliz? Pantolon giysen kırış kırış dolduramazsın bile etek giysen çırpı gibi bacaklar bazen lanet ediyosun üzülüyosun yaz gelir plajda iskelet gibi gezersin zayıf olmak ,kısa olmak bunlar insanlar tarafından yargılandığımız sürece çok acı şeyler.Kimisi der aman bosver onları dinleyen kim veya derizki biz böyle mutluyuz ama bunlar hep yalan o gülüşlerin ardında hep bir acı var insanlara basit gelsede bizim için çok büyük bir acı örneğin ben. 1,56 boy 40 kiloyum hergün okadar insanın dalga ve alaycı sözlerine maruz kalıyorum ki bazen dayanamıyorum.umarım en kısa zamanda bizde balıketli oluruz Bunlar içimde biriktirdiklerimdi okuyanlara çok teşekkürler
Sizde düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum :)
Survival
Zayıf olmak.Bana göre bu hayattaki en berbat şey .hergün insanların'Aay canım sen yemek yemiyomusuun '' gibi laflarına maruz kalıyoruz ve fiziği güzel olan bayanları kıskanıyoruz neden ? Neden bizde onlar gibi değiliz? Pantolon giysen kırış kırış dolduramazsın bile etek giysen çırpı gibi bacaklar bazen lanet ediyosun üzülüyosun yaz gelir plajda iskelet gibi gezersin zayıf olmak ,kısa olmak bunlar insanlar tarafından yargılandığımız sürece çok acı şeyler.Kimisi der aman bosver onları dinleyen kim veya derizki biz böyle mutluyuz ama bunlar hep yalan o gülüşlerin ardında hep bir acı var insanlara basit gelsede bizim için çok büyük bir acı örneğin ben. 1,56 boy 40 kiloyum hergün okadar insanın dalga ve alaycı sözlerine maruz kalıyorum ki bazen dayanamıyorum.umarım en kısa zamanda bizde balıketli oluruz Bunlar içimde biriktirdiklerimdi okuyanlara çok teşekkürler
Survival
Canım sen gene iyisin ben 164 boyunda 40 kiloyum(( uniye gitcem bu sene herkesin gostermiyon zayfsn bacaga bak bilege bak uccaksn ayy zayifsin demelernden o kdar biktim ki kilolu olmak ixin herseyi yaparm yani o derce ama olmayncada olmuyo takmicam diyorum ama olmuyo ben denize girmeyi bile biraktm o derece onceden alirim diyip tkmiyodm ama yas 18 oldu galiba boyle devam edicek ( simdi burda gorduklerimi yapicam cicibebe diyolar bi arkds 2 ayda 7 kilo almis deneyelim belki bizede yarar tek olunca yapamiyorum ben gel yarisalim kim daha cok alicak diye belki o zmaan gaza gelir her gece yer yatariz ?
Kizlar kilo alma konusunda konularima bakin belki yardimci olabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cicibebe haricinde bisi yaptn mi sen canm ? Bu saat oldu hala acikmadm bsi yemedim istemiyo canm yemek ya
Canim ben sigara icyorum sigara ictimmi bisey yemek dahi istemyorum yedim tabiki zorlada olsa yemekten snra doydunmu diyelim zorla iki uc kasik agzna sokmaya calis ye yemek arsinda asla su icme yemek bittikten sonra istedigin kadar su ic yemek arasinda icme inan cicbebeyle sutu mama gibi bile yapmadim sulu yaptim her aksam bir barda ictim mama gibi yiyemedim sulu bi bardak ictim
Bende mama olarak yiyemiyorum ya oyle sade yedm ustune sut ictim bisi olmadi bide senin gibi deniyim ins olur canm ya
Tamam canm bugun ara veriyorum yarin direk senin dedigin gibi yapicam ins alırım kilo cok degil ya en fazla 41 kilo oldum su yasima kadarCanim bak dedigim gibi yap sulu yap bardakda ic bir bardak oyle yiyip istne sut ictinmi zorluyosun kendini bikiyosun mama olarak yaptinmida oyle oluyo dedigimi dene sen
Tamam canm bugun ara veriyorum yarin direk senin dedigin gibi yapicam ins alırım kilo cok degil ya en fazla 41 kilo oldum su yasima kadar
Survival
Ben suan elli kilo oldum bikma alamiyicam diosun ama aliyosun hemen alinmiyo kilo biraz sabretmen gerekiyo canim insallah alirsin bilirim zayiflik kotu benim yuzum kemikli zaten kilo verince cokuyodu bikmistim artik insanlarin yuzun cokmus zaten kisasi 1.60 zayif olunca iyice kucuk gozukuyosun bikmistim artik insallah alirsin canim :)
Inss alirim canm ins 1 hafta deneyip alamayinca birakiyorum ben bu sefer birakmicm :)
Arkadaşlar kusura bakmayın giremedim bencede birbirimizi motive etmeliyiz
Survival
Bence yarisma yapalim herkez cicbebeyle sutu icsin her aldigimiz kiloyu yazalim buraya benim 2 3 kilo kadar eksigim var yine
Bana uyar herkes kilosunu ve boyunu yazsin baslayalm :) her aldgmiz kiloyuda yazalim ki hevesimiz kacmasin ☺☺😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?