İçimi Döküp Rahatlamak istiyorum nefes alamıyorum

Mayıs ta doğum günü var o zaman doğum günü hediyesi olarak alırım ona dedim yazı tahtasını
YAW BACIMMMM B,R ANNE BABA COCUGUNUN EGİTİMİ İÇİN YAZI TAHTASI VS ALAMIYOSA ÇOCUK DOGURMASINLAR BUNLAR. YAPMA GÖZÜNÜ SEVİM YA BU KDR İYİ NİYETLİ OLMA. OL TAMAM AMA NİYE KENDİNİ KULLANDIRIYOSUN. ALLAHIM YAA

Amcanızla görüştünüz mü hiç insanlarda utanma kalmamış ya, çok fazla mı borç? İyiki ikisi de emekliymiş yoksa ne olurdu halleri.

Öyle deyince de surat asıyorlar anneme laf ediyormuş annem de üzülüyor işte

Bencil insanları hiç sevmem sende ablanlara gittiginde yemeğe falan kalma ayrıca yazı tahtası gibi muhabbet acilirsa sende ay ben bi oyuncağa o kadar para vermem iyi siz veriyorsunuz falan o şekilde konuş ..insan tabiki ailesine yardım eder ama bencillik yapılınca kendini kullaniliyormus gibi hissediyor .ailene annene babana yine yardım et ama ablanın tavırları hoşuma gitmedi

Amcanızla görüştünüz mü hiç insanlarda utanma kalmamış ya, çok fazla mı borç? İyiki ikisi de emekliymiş yoksa ne olurdu halleri.

Bilmiyorum ne olurdu Allah göstermesin, ben görüşmedim ablam görüştü kavga etmiş amcamla babamlara bu yaptıklarından dolayı kimse görüşmüyor zaten akrabalarımızda yaptığından dolayı biz sildik zaten onu bir tane amcam vardı gerçi adı amca bana bize hiç amcalıkta yapmadı çıkardık hayatımızdan

Allah sabır versin. Yapsan enayi gibi hisler doluyor. Vicdan azabı çekiyorsun yapmayınca da. Çok zor bi durum.

Allah razı olsun, aynı ben de böyle düşünüyorum alıyorum yardım ediyorum ablama kendimi enayi gibi hissediyorum bana doğum günümde bir çöp bile almadı bu yaşıma kadar bunlarında bilincindeyim, vermesen surat asıyorlar kardeş el değil ki keseyim muhabettimi hiç görmeyeyim arada annem ve babam var bu sıkıntılı günlerin de bir de bize mi üzülsünler

mesafe koyman lazim biraz.
baban da keske amcana kefil olmasaymis.
ama olmus bir kere, ve umarim ailen de bir sekilde oderler borcu.
ama ablanlarin davranislari hic hosuma gitmedi.
benim de bazi akrabalarim boyleydi, yuk esegi gibi biz tasidik hep, annem de calsiiyor diye.
simdi donup bizimkilerin yuzune bile bakmiyorlar, isleri bitti ya.
kendileri tutumlu savranip bir suru de mal edindiler.
bence kardesin bile olsa kendini kullandirma.

Kusura bakmayın ama 7 yaşındaki çocuk ne adidası ne de new balance bilir.Tamamen annesi tarafından öğretildiğini düşünüyorum.Kusura bamayın amacım ne kırmak ne de canınızı acıtmak ama ablanız küçük çocugunuda işlemiş.

O kadar çok söyledi ki bana yazı tahtasını kendimi kötü hissettim ben de bugün sabah konuştuğumuz da telefonda mayısta doğum günü var o zaman ben alırım ona dedim çünkü nisan sonu gibi başayacaktır yine newbalance dan ayakkabı alsana yeğenine yok adidastan ayakkabı da alabilirsin en azından yazı tahtası daha uygun diye düşündüm o düşünüyor ki fiyonkların arabaları var evleri var ikisde çalışığ iyi maaş alıyor durumları iyi öyle değilki ev ödüyorum araba taksiti ödüyorum fatura ödüyorum site yönetimine para ödiyorum kredi kartı ödüyorum fatura ödüyorum kimsenin bunun düşündüğü yok işte annem bile bu zor zamanında bende para istemez bir bugün istedi onu da çok şükür ayarladım

Korkarım böyle gidersen eşinle aran açılacak. Bir şekilde surat asmalarını göze alıp adım atmalısın diye düşünüyorum.

Ödüyorlar çok şükür annemde babamda emekli düzenli ödüyorlar kalan da faturaya ellerine 3-5 bir şey kalıyor işte

Anneniz hiç bir fırsatı kaçırmıyor çok ağır bir cümle olmuş yalnız onu bu yaşa getiren okutan büyüten kişi onun annesi ve babası. Allah kimseyi evladına bile muhtaç etmesin ne düşünceler var

Benle ablam da enayiyiz işte. 4 kızı var annişimin. Çalışan taraf enayi oluyo zaten. Bunda para var diye bakıyo insanlar. İnsanlar dediğim ablalar ya çok kötü bi durum. Hele bi ablamla dışarı çıksak kendine bir şeyler alır kasaya gideriz öylece bekler. Otobüse taksiye bineriz çantası kolundan kıpırdamaz. yemek yenir köşede bekler kasaya yaklaşmaz bile.
Enayiliğine mi üzülürsün kardeşim dediğin insanın böyle davranmasına mı. ahh ahh..

Estafurullah ne kusuru ah bir bilsen nasıl akıllı yeğenim senden benden daha çok biliyor adidasları new balanceları pahalı olduğu için enayı teyzesi var çünkü her doğum gününde aldırıyor bize alamam diyemiyorsun ki ben diyemiyorum en azından

Korkarım böyle gidersen eşinle aran açılacak. Bir şekilde surat asmalarını göze alıp adım atmalısın diye düşünüyorum.

Eşim hep diyor sana dua etsinler yemin ederim sana dua etsinler diyor sen olmasan ben senin ablanı enişteni yeğenini çekmem diyor.

Bence eşin biraz seni dolduruyor gerçekten. Ablanızın evi yol üzerindeyse bıraksanız ne olacak ki?Bu kullanılma değil bence. Ayrıca bence ablanız sizi kullanıyor maddi anlamda. Ayıp denen bir şey var ve bence bunu ablanızla paylaşabilirsiniz..

Kesinlikle benim de ağrıma gitti annem babam dan Allah razı olsun okuttular meslek sahibi yaptılar benim de evlat olarak elimden geldiğince yetebilmeye çalışıyorum benim ağrıma giden tek benim sırtlanmam tüm bunları

senin de insallah cocugun olucak.
o zaman ne yapicaksin ?
hangi birinin masrafina yetiseceksin ?
Bence onunu simdiden yavas yavas al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…