İçimi döküp rahatlamak istiyorum..

hostessbus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
142
2
66
Resmen kafayı yemek üzereyim arkadaşlar beni dinleyip akıl verebilir misiniz?

Sorun tabiki eski sevgilim... Aslında çok uzun bi hikaye eğer sıkılırsanız yada kapat çeneni artık bacım derseniz anlarım.. İnsanlar o kadar sıkıldılarki artık beni dinlemeye alışkınım sorun olmaz... Beni bi sevgilim vardı herşey yolunda gidiyordu o kadar iyi anlaşıyorduk ki.. Birgün hadi istanbula gidelim dedi.. Gittik.. Biz istanbul yolundayken onun bi arkadaşı aradı onu.. Bunun arkadaşı benim eski sevgilimle karşılaşmış.. Muhabbet birden bana gelmiş.. Ortak arkadaşlardan falan.. Daha sonra bu eski sevgilim benim hakkımda atıp tutmuş.. Bunun arkadaşı da hemen yetiştiriyor buna.. Daha sonra bu bana geldi dedi senin hakkında böyle böyle şeyler duydum var mı böyle bişey dedi.. Bende dedim ki yaa saçmalama beni tanıyorsun ben böyle bi insan olsam seninle de yaşardım bazı şeyleri dedim.. Bana doğruyu söyle dedi.. Önce doğrusu bu dedim.. Ama eski sevgilinizle olan bişeyi sevgilinizle nasıl anlatabilirsiniz ki rahat rahat.. Sonra da dedim ki bak hayatım bu konu böyleydi sana yanlış anlatmışlar dedim... Bana sen bana yalan söyledin diyip terk etti beni.. Yalvardım yakardım buna.. Ben sana yalan söylemek istesem zaten olayı anlatmazdım.. Sana yalan sölemek istemediğim için anlattım herşeyi dedim.. Dinlemedi.. Aradan iki ay geçti.. Bi gün bana ders çalışma bahanesiyle geldi.. Bende artık umrumda olmadığı için gel dedim.. O gün bana senden başkasının yanında kendimi huzurlu hissetmiyorum rahat hissetmiyorum bize ne oldu dedi.. Bende bize biz bişey yapmadık insanlar bizi kirletti sen onlara inandın bana değil.. İnsanlar bizim hakkımızda çok konuştu artık birlikte olamayız dedim.. Bu ağladı yalvardı sen bana evet de ben senin için herkesi silmeye hazırım dedi.. Ben olmaz dedim.. Neyse 3 buçuk saat konuştuk biz.. Sonra ateşle barut yanyana durmuyor.. Zaten adamı seviyorsun, deli gibi özlemissin sıcaklığını tenini kokusunu.. Ne kadar hakim olabilirsin ki kendine.. Neyse sonra olan oldu.. Ertesi gün bir sosyal paylaşım sitesine bi kızla resmini koydu.. Dedim bu kim? dedi sevgilim.. eee dedim dün gece biizim yaşadıklarımız bana söylediklerin neydi dedim.. Cevap vermedi.. Ben gene kaldım bi enkazın altında.. Kullanıldığıma mı yanayım böyle bi adamı sevdiğimemi yanayım söylediklerine inandığıma mı yanayım beni kandırdığına mı yanayım bilemedim.. Aradan 2 gün geçti.. Tabi bu süre içinde ben onu herşeyimden sildim.. Okulda yanıma geldi.. Sende herşeye inanıyorsun benim sevgilim yok şaka yaptım sana sazan gibi atladın dedi... Bende senin hayatında olan beni ilgilendirmiyor umurumda değil dedim.. Aradan bi kaç hafta geçti bu süre içinde benimle ilgileniyor tabi.. Arıyor soruyor msj atıyor falan.. Bi arkadaşına gittik bunun... Orada tekrar konuyu açtı biz ne olacağız böyle dedi... Bende dedim ki ben artık senin yaptığın bu kız muhabbetlerinden bıktım.. Eğer benimle bi ilişki istiyorsan alalım iki yüzük takalım arkadaşlarımızı da çağıralım eğlenelim dedim... Tamam dedi.. o gecede olan oldu.. sabah bana kimseye bişe söleme ben konuşayım herkesle dedi... Tamam dedim bende... Ondan sonra ses soluk yok.. Bir kaç gün sonra tekrar aradı beni paraya ihtiyacım var dedi cebimdeki son parayı verdim yemin ederim.. Sonra gene ses soluk yok.. sonra gene aradı para diye olur veririm dedim verdim.. En son artık yeter yaa dedim.. Sen benim istediğim hiç bişeyi yapmıyorsun amacın ne senin dedim.. Beni elinde tutup diğer kızlarla oynaşmak mı dedim.. Saçmalama dedi... Biz sevgili olmayalım yaza gelip seni isteyelim dedi.. Bu ne saçmalık dedim bende.. Gider ablana söylerim o zaman bu mutlu haberi dedim... Ablasıyla da görüşüyorum bizim barışmamızı çok istiyordu.. Tamam söle dedi... Ama ben sölemedim.. Hiç güven vermedi bu adamın sözü bana.. Bişeyleri tamir etmek yerine hep yıktı... Sonra gene kızlarla ilgili sorun yaşadık sosyal paylaşım sitelerinde kızlara şarkı yolluyor falan.. Bende isyana geldim.. Ben sana hareketlerine dikkat et demiyor muyum dedim.... Bana ben özgür bi insanım karışamazsın bana dedi.. Ya dedim senin özgürlüğüne bişe yok ama bu kızlar benimle dalga geçio senn bu davranışların yüzünden dedim... Aldığımız bir karar var bizim evlenmek gibi dimi dedim.. Yok öyle bir karar dedi.. Bizden bir biz olmaz bu saatten sonra dedi.. Bende sen bilirsin artık yazıklar olsun sana dedim.. Bundan sonra beni gördüğün yerde slm bile verme bana dedim.. Bu benim kredi kartımdan harcama yapmıştı parayı istedim.. Şerefsiz oldum... Suçlu hep ben oldum... Büyü yaptırmayı bile düşündüm yemin ederim... Bir yanım hala onu istiyor arada yaşanmışlıklar var.. Diğer yanım ondan nefret ediyor.. Bu insan neden bana böyle davranıyor bilemiyorum... Ne yapacağımı şaşırdım.. Sizce ben ne durumdayım...

kendimi göremiyorum artık uzaktan.. Tek bildiğim şey mutsuz olduğum... Hazmedemediğim...

Okuyan varsa bu yazıyı şimdiden teşekkür ederim bacılar..

İlk olarak söyleyeceğim şey sevgilinize aşırı güvenmişsiniz. O sizin sevgiliniz elbette güvenceksiniz tamam. Ama siz bayağı güvenmişsiniz. Fakat, daha sonra onun pek güvenilmeyecek bir sevgılı olduğunu size resmen apaçık bir şekilde ifade etmiş.. ne yazık ki. Duygularınızı sevginizi ve hatta yüreğinizi ona verdiğiniz halde yaranamamışsınız, bir şeyler hep eksik gitmiş. Bu da yetmiyormuş gibi maddi destek te çıkmışsınız keşke bu noktada kendinize hayır deseymişsiniz. Ama olan olmuş. Olmuşla ölmüşe çare olunmuyor. bu bir. İkinciside büyü flan ne gerek var zaten adamın karakteri belli bence size büyü yapılmış öyle bir adama yüreğinizi açtığınız için... Kafa yapıları uyuşmadıktan sonra ne büyü yeter nede aşk meşk... Bence size göre birisi değil. Biliyorum zor olcak unutmak ama güçlü olmalısınız ve unutmaya çalışın yada en azından uzak durmaya çalışın...

Saygılarımla..

Son düzenleme:
Bence de artık unutmalıyım.. Ama bana bu kadar acı çektirdikten sonra onu mutlu görmeye dayanamıyorum.. Sinirlerim bozuluyor o karşımda güldükçe..

peki sevgilinin duydugu şey sey eski sevgilinle beraber oldugunmuydu ?
ve gerçekten önceki sevgilinle aranda byle birşey geçmişmiydi??

eger böyle birşey duyduysa seni denemek için yanına gelmiş olabilir..
sonra seninle öyle yada böyle beraber olunca oakşam eski dedikoduların dogru oldugunu anlayıp kendini çekmiş olabilir..

ha bundan sonra o adamı sil derim..
onunki sevgi olayını geçmiş.. gönül eğlendiriyor gibi geldi bana.

ne iğrenç bir mahluk bu ya.
canım sen asla hiçbir şekilde suçlu hissetme kendini.
tek yaptığın sevmek ve güvenmek olmuş.
bana kalırsa bundan sonra o hiç olmamış gibi davranman en iyisidir, çok zor olsa da.
ona görünmez bi insan muamelesi yap.
asla muhatap olma bence.

allah yardım etsin unutmana.

Evet eski sevgilimden duyduğu şey onunla beraber olduğummuş.. Ama bu konu karşısında ki yaklaşımı en iyi o bilir... Ben dedim ki ona ben onunla birlikte olsam seninle birlikte olmak için bu kadar beklemezdim.. İlk gece senle de birlikte olurum dedim ki birlikte olmadan önce ona korkularımdan eğer böyle bişeyi yaşayıp hayatımdan giderse kendime gelemeyeceğimi defalarca anlattım. O ilkti bunun da farkındaydı kendide söylüyordu çünkü.. Söylemiştim de ilk olduğunu.. Beni nasıl anlayamadı hala anlamıyorum.. Hala bana senin o adamla birlikte olup olmaman umrumda değil bana yalan söyledi diyor ya.. Kendi söylediği o kadar çok yalan var ki..

Canım çok acıyor bacılar yaa yemin ediyorum çok canım acıyor.. Ben bu kadar basit ve ucuz bir insan değilim.. Ama o beni o kadar ucuz ve basit görüyor ki.. Çevremdeki herkese rezil oluyorum onun yüzünden.. Beddua ediyorum elimde olmadan.. Dediklerimin hepsi çıkıyor.. Geliyor bana ağlıyor.. Kötü hissediyorum öyle olunca da...

Bu arada sende büyü var diyen bacı.. Haklısın fal baktırdığım bi kaç falcı da bana bunları söyledi ki.. Benim ilişkilerim 6 aydan fazla yürümüyor.. Sebebsiz sebeblerle terk ediliyorum hep.. Bir hacı hoca bulsam direk okutcam kendimi.. En son fal baktırdığım insan daha ben kahve içmeden kızım dedi sende 4 tane varlık var 3 sana aşık ve çok kötüler ilişkilerin yürümüyor senin bu yüzden dedi... Ay korktum ama bunu değiştirmek için de bişe yapmadım.. Bir depresyona gireyim de ben hiç çıkmayayım oradan öleyim gideyim...

Teşekkür ederim herkese...

büyüye filan inanma ya..
evet büyü diye birşey var ama bırak yapan varsada zaten o günah onlara yeter..
bunlarla kafanı meşgul etme..

evet ortada birşey varsa sevgilinin seninle egerki dediğin gibi ilkse
sana yaptıgı ayıp var.. seni senin ona verdiğin degeri anlayamamış bir insan var..
hakettiğin değeri vermeyen insan için daha fazla üzülme..
keşke haketmeyen biriyle bunu yaşamasaydın...
bundan sonra o adamı kafandan silmeye bak yoksa arada aynen öncekiler gibi 2 aglar seni kandırır o geceyi geçirir ve şimdiki gibi çeker gider..
inanma...

Gerizekalı bu adam gerçekten gerizekalı yaa.. Düşündükçe sinirleniyorum zaten.. Ama dayanamıyorum da yaa zaaflarımı çok iyi biliyor ve kullanıyor.. En basiti bi olay oluyor babam yok zaten benim, senden başka da kimsem yok diye girince olaya kayıtsız kalamıyorum.. Nerden çıktı karşıma yaa...

Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin yaa..

Allahından bulsun böyleleri.
Sana ulaşmasını engelle sakın kandırmasına izin verme canım.

Allahından bulsun böyleleri.
Sana ulaşmasını engelle sakın kandırmasına izin verme canım.

Bu hiç kolay değil bacım yaa.. Her yerde karşımda daha iki gün önce bendeydi.. Şehir dışından geldi bana beni karşılamaya gel dedi gelemem falan dedim ama çok ısrar etti gittim.. Annesiyle beraber dönmüş. Hep beraber akşam yemeği yedik.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. Seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum.. Senden vazgeçemem diyor sende benden vazgeçemezsin diyor.. Ama sonuç yok.. Ortada hiç bişey yok.. Valla ciddi ciddi büyü yaptırmayı düşünüyorum.. Günah biliyorum ama bu acıyla da nasıl yaşarım bilmiyorum...

bir kaç gün önce fena halde öfke doluydum.kendi yaşadıklarımdan ötürü.hatta forumdan uyarı aldı küfürlü yazdığım için.inan bahsettiğin eski sevgiline o kadar sinirlendim ki bir daha uyarı alacak konuma geldim.şimdi derin nefes alıp yazıyorum.sevgilini çok sevip güvenmişsin.bunu hakedecek ve anlıyacak bir herif değilmiş.ablası bile anlamış o anlamamış.zaten senden para alması hiç hoş bir davranış değil.o bu şekilde davranmaya devam ederse hiç bir zaman mutlu olamaz.

Arkadaşlar bu adam gene rahat durmuyor yaa.. Annemle konuşmuşlar ve ayrılma sebebimizin benim eski arkadaşımla birlikte olduğumdan dolayı olduğunu söylemiş.. Bu anneye söylenilir mi yaa? Bunu anneme söyledikten sonra gelmiş bana seninle ciddi ilişki düşünüyorum diyor.. Ben de herşeyi anneme anlattım.. Annem bakire olmadığımı bilmiyor.. Ben şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.. Annem biran bakire olmadığını düşündüm kendime gelemedim dedi.. Zaten bu duyduklarından sonra da 3 gün kendine gelememiş.. Anne hepsi iftira dedim bende.. Annem şimdi diyor ki dünyada bir o kalsa bir sen kalsan seni ona vermem diyor.. Benim biran önce diktirmem lazım annem beni doktora götürebilir.. Para da yok sizce ne yapmalıyım yaa bana bi kaç öneri verin ne olur.. Kafamı verip toparlayıp doğru düzgün bile yazamadım...

annen bence cok dogru solemıs bu saatten sora kesınlıkle guvenme o ınsana bole bı durumda oldugun ıcın asla kendını ona mahkummus gıbı hıssetme kalbınden atman belkı bıraz zor olur ama bole dengesız bı ınsana guvenıp hayatını mahvetmektense bır ıkı ay otur agla ama unut derım ben.... annenıde al karsına sakın bır sekılde konusup ıkna et ve senı doktora goturmesıne musade etme derım canım....

cano her ne olmussa olmus.sen bu cocuktan derhal uzaklas...Derhal....

ay gerizekalı yaa anlayamıyorum bacım ben bunu yaa.. Ben isteyerek biriyle birlikte olup gitmedi ki bekaretim.. Bunu anlattım ona.. Kist vardı bende pislik doktor yat muayene etcem dedi cahillik benimkide yattım adamın önüne.. Direk parmakladı.. Kan falan geldi öyle bozuldum.. Ne olduğunu da anlamadım.. Doktor tedavi ediyorum dedi bişeyler sürdü falan.. Bende buna ameliyat oldum ben dedim detayına girmedim.. Malum kist olunca çocuk olmuyorbir müddet benim hastaığımı bilsin istemedim.. aİlem bilmiyor dedim.. Bununla ilişkiye girerken de korktuğumu söledim yani ilk olduğu iiçin çok tedirgindim oda bunu biliyor.. Annene sölüceksin bunu dedi saçmalama falan dedim.. En sonunda bana söledin mi dedi söyledim dedim bende.. tutmuş anneme onu sormuş yeşim ameliyat olmuştu bunu size söledimi demiş yaaa.. şimdide hergün msj atıyor nabıon ne edion ara konuşalım diye.. Benim bunları bildiğimi annem bilmiyor annem o kadar kötüymüş ki komşumuza anlatmış bende herşeyi paylaşırım onunla o söyledi bana temkinli ol annen bunları biliyor diye.. ona hesap ta soramıyorum sen neden bunları söyledin diye.. Allah ın dan bulur inşallah yaa..

İşe girip çalışcam bacılar sizce nasıl işler aramalıyım diktirmem lazım şu lanet şeyi off.. Öğrenciyim birde offf yaa illet bişe var başımda... Annem kesinlikle ona güvenme diyor bana onunla konuştuğunu söylemiyor... Delircem yaa yemin ederim delircem...

yaa çıkmıyor ki hayatımdan bişeyleri bahane ediip sürekli giriyor bıktım artık ben bıktım yemin ederim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…