- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
isim vardı ama hayat işte gebelik çok zor oldu ilk bebeğimi çalışma hayatım yüzünden kaybettim hal böyle olunca istifa ettim hayathakkında hayırlısı olsun, ben hep derim erkek milletine güven olmaz, hayatta önce kendin için bişeyler yapacaksın ayakların yere sağlam basacak sonra evlilik sonra çocuk
annemi azarladı sen sınava girmesi için teşvikmi ediyosun diye ben izin vermiyorum diyor bende onu azarladım yerin dibine soktum anneme laf ettirtmem bu süreçte onları üzmek istemiyorum zaten çok üzdüm zamanında bu adam için daha fazla olmaz ..zaten annemin başı şu an kalabalık evde yer yokYa sınav bahanesiyle biraz ailenize gitseniz, hem ev işi hem çocuk, sınava hazırlanamıyorum falan deseniz?
Hem size iyi gelir, hem yokluğunuzda eşiniz kıymetinizi anlar belki.
Çalışmıyorsunuz diye sizi yük olarak mı görüyor, bu yüzden mi soğuduğunu düşünüyorsunuz?
Şu mubarek gün inşallah eşiniz hatasını anlar. Tekrar yuvanız eski sıcaklığına kavuşur.
isim vardı ama hayat işte gebelik çok zor oldu ilk bebeğimi çalışma hayatım yüzünden kaybettim hal böyle olunca istifa ettim hayat
çocuktan sonra gelişen olaylar diyelim işi bırakmak zorunda kalmam vs.. Ama korkmayın sizde olmaz inşallah benimki baştada böyleydi ben aşktan göremiyodum sadeceSorunun tam olarak kaynağı nedir ?
Çocuk olduktan sonramı sizinle ilgilenmedi.
Kusura bakmayın ben çok anlayamadım detaylı olmadığı için..
çocuktan sonra gelişen olaylar diyelim işi bırakmak zorunda kalmam vs.. Ama korkmayın sizde olmaz inşallah benimki baştada böyleydi ben aşktan göremiyodum sadece
Anlamıyorum, çalışmayı bırakınca böyle davranmaya başlamış, ama aslında çalışmanızı da mı istemiyor?annemi azarladı sen sınava girmesi için teşvikmi ediyosun diye ben izin vermiyorum diyor bende onu azarladım yerin dibine soktum anneme laf ettirtmem bu süreçte onları üzmek istemiyorum zaten çok üzdüm zamanında bu adam için daha fazla olmaz ..zaten annemin başı şu an kalabalık evde yer yok
3 yıl farklı sehirlerde yürüttük çok büyük zorluklarla evlendik çok büyük aşıktık ya birbirimize hani o ilk aşk saçmalığı varya ayrılamadım hani ayrilirsam intihar ederim derdim iste sonuç bu burdan genç kızlara sesleniyorum aşk denen hastalığa yakalanirsaniz o ortamdan uzaklassinlar veya cevrelerinde soylenenleri dinlesinler benim cevremde bir kişi bile evlen demedi herkes ayrıl demiştitek sorun sevgi olmaması galiba? Allah kolaylık versin inşallah sınavı kazanırsınız
Neden ayrıl demişlerdi peki onu istememe sebepleri neydi ?3 yıl farklı sehirlerde yürüttük çok büyük zorluklarla evlendik çok büyük aşıktık ya birbirimize hani o ilk aşk saçmalığı varya ayrılamadım hani ayrilirsam intihar ederim derdim iste sonuç bu burdan genç kızlara sesleniyorum aşk denen hastalığa yakalanirsaniz o ortamdan uzaklassinlar veya cevrelerinde soylenenleri dinlesinler benim cevremde bir kişi bile evlen demedi herkes ayrıl demişti
Bende yaziyi okurken bekar biri olarak ayni seyleri dusundumHer evlilik aynı bunu anladım.
Allah sana hayırlı kapılar açsın.3 yıl farklı sehirlerde yürüttük çok büyük zorluklarla evlendik çok büyük aşıktık ya birbirimize hani o ilk aşk saçmalığı varya ayrılamadım hani ayrilirsam intihar ederim derdim iste sonuç bu burdan genç kızlara sesleniyorum aşk denen hastalığa yakalanirsaniz o ortamdan uzaklassinlar veya cevrelerinde soylenenleri dinlesinler benim cevremde bir kişi bile evlen demedi herkes ayrıl demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?