- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
İnan bana hiç iyi gelmiyor artık cunku is ruhsal bir boyuta ulaştı çocukluğumdan beri olunca. Yanı takıntı haline döndü bu.Masturbasyon kötü bir şey değil ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan bana hiç iyi gelmiyor artık cunku is ruhsal bir boyuta ulaştı çocukluğumdan beri olunca. Yanı takıntı haline döndü bu.Masturbasyon kötü bir şey değil ki?
Beynim sulandı artıkbiri masturbasyondan bahsedince bana ıyyykk geliyor.
büyütme ya tamamen normal bir durum yaşadığınız.Beynim sulandı artık
kasılma normal bende de oluyor orgazmda.Çok samimi bir şey söyledikten sonra sormak da istiyorum:
Yaklaşık 7 aydır eşimle birlikte olmuyoruz. Ben de korkuyorum o da. Bebeğimize kanalize olduk. İlk doktorumuz ilk 3 ay ilişki yok demişti. Sonra farklı bir doktor 28. Haftadan sonra yok demişti. Bunları duyunca biz hepten uzak kaldık. Ben de şikayetçi değilim, duygusal olarak da uzak değiliz. Konum bu değil. Açıklama yaptım.
Şimdi hal böyle olunca ben rüyamda birkaç kere orgazm oldum. Ve karın, vajina kaslarım resmen kaskatı oldu o durumda dakikalarca yumuşamadı. Hemen arkasından da bebeğim çok hareketlendi. Kendimi o kadar kötü hissettim ki bebeğimezarar veriyormuşum ya da erken doğumu tetikleyecekmişim gibi düşündüm. İnternette araştırınca Bunla ilgili farklı görüşlere ulaştım. Kimi makale zararlı, erken doğumu tetikler diyor, bir kısım da Tam tersi... ben bu durumun sizin vajinal kaslarınız üzerindeki etkisini çok merak ediyorum. Sonuçta doğum da o kaslarla yapılıyor.
Korkmuyor musunuz?kasılma normal bende de oluyor orgazmda.
Bu normal yoksa iliski hep yasak olurdu. Kasılman olunca biraz yürü karnını olsa geçer, günüm aktivitelerde de kasılır ara sıra, sık sık olmazsa yanı düzenli araliklarla sorun yok.Korkmuyor musunuz?
Bu normal yoksa iliski hep yasak olurdu. Kasılman olunca biraz yürü karnını olsa geçer, günüm aktivitelerde de kasılır ara sıra, sık sık olmazsa yanı düzenli araliklarla sorun yok.
Hamileyken sex ve masturbasyon arasında fark Yok eşimle de yatıyorum ve orgazm oluyorum...Hamileyken mo masturbasyon yapıyorsun ??
nu hiç duymadım canim dusuk tehlikesi hariç yasaklayan.İlişkiyi yasaklayan hekimler var zaten. Onu az önceki yazımda açıklamıştım. O yüzden sordum.
Kasılmalar erken doğuma sebep olabilirHamileyken sex ve masturbasyon arasında fark Yok eşimle de yatıyorum ve orgazm oluyorum...
Sıklığını tetiklemiş olabilir ya da yeni keşfettiği için bu kadar çok yapıyor olabilir ama asıl neden kesinlikle bu değildir. Ama emin olun normal. Anormal olan biz yetişkinlerin çocuklarda bunu görünce sanki bu sapıklıkmış gibi algılayıp negatif müdahalelerde bulunmamız. İşin kötüsü asıl sapıklar bu şekilde baskilanan çocuklardan çıkıyor. Cinsellik bebeklikten basliyor ve ölene kadar devam ediyor aslında. Ama ne yazik ki biz yetişkinler bile en basitinden mastürbasyon gibi doğal bir konuda bile kendimizi suçlu hissediyoruz. Siz de arkadasinizi zan altında birakmis değilsiniz. Size söyleneni aktardiniz sadece.Imm ne kadar sanalda olsak da arkadaşımı zan altında bırakmış gibi hissediyorum şuan .
Çocuğun anne ve babası ayrılma sürecinde ve çocuk uygun bulduğu her anda bunu yapıyor , yanı bu arada sırada olan bir şey değil . Sınıfta arkadaşlarıyla oyun oynamayı bırakıp yapıyor demişti . Zaten arkadaşım stajyer di o dönem :) .
İnan bana hiç iyi gelmiyor artık cunku is ruhsal bir boyuta ulaştı çocukluğumdan beri olunca. Yanı takıntı haline döndü bu.
Yaparken aklımdan geçen eşim ama gerçekliğe gelince içimden gelmiyor yatmak ama reddetmiyorum onu da tabi ki. Ona istekli olduğumu yazmak istemiyorum yokken istiyorum onu ama gelince eve canim istemiyor.eşinle olan ilişkini etkilemiyorsa bi zararı yok bence.. yani kendi kendini tatmin ettikten sonra eşinle yapmak istemezsen orda sıkıntı olur..
demekki sinirlenince moralin bozulunca böyle rahatlıyorsun..
birçok kadın orgazm olanadığı için mutsuz psikolojisi bozuk siz hem böyle hem eşinizle orgazma ulaşıyorsanız bi sıkıntı yok.. kendinizi aldatmış gibi hissediyorsanız ben buna katılmıyorum bu aldatma değil bence.. ama siz başka birini düşlüyorsanız ve porno izleme gibi durum varsa bu konuda herkesin görüşü değişiyor..
ama mastürbasyondan sonra suçluluk hissetmek doğal bence buraya yazanların geneli aynı dertten muzdarip...
mesela canınız yapmak istediğinde eşinize bekleyemiyor musunuz? ben olsam eşimi etkileyecek mesajlar falan atardım heralde.. bilemedim