İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

metal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
939
901
103
Allahım sabır versin sürekli ne olucak diye düşünmekten tedirgin olmaktan yoruldum.Bugün benim eski kocamın metresi doğum günü sürekli internet ortamlarında olan kocamın metresi bütün hesaplarını kapatmış eski eşte aynı şekilde.Bunlar evlilik kararı almışlar öyle duydum.Sorun şu ki ayrı olduğumuz dönemde bu metres sürekli bebeğimi benden almak için bu aptal herifin beynini kemirmiş durmuş.Oğlumun velayeti bende henüz üç aylık kararda bir ay yaz tatillerinde kalma hakkı var.Ya oğlumu isterse ben nasıl vericem kuzumu onlara.Onları gördükten sonra göğsüme sanki bir yumruk oturdu bebeğime baktıkça ağlamak geliyo içimden.BEn nasıl kurtulucam bunlardan bu psikolojiden.

Son düzenleme:

3 aylık bebeğin bir ay yaz tatilinde babada kalacağına emin misiniz? Bu kadar küçük bebeklere bu kadar uzun görüş verilmiyor.

Meraklanmayın bu konuda hiç
Eski konularını biliyorum eski eşinizdeki kıskançlık karısı olacak veya olmayacak orası belli değil henüz kadını da vuracaktır
Zira sizin ahlaklı (size hayatı zehir eden) kocanız,ile ahlaklı (evli bi adama metres olacak) bir kadının mutlu bi yuva kurabileceğini veyahut kurulan yuvayı yürütebileceğini zamnetmiyorum ki çocuğu almaya fırsatları kalabilsin
Size güvenmeyen şerefli adam o şerefli kadına güvenebilecek mi sizce?

Son düzenleme:
3 aylık bebeğin bir ay yaz tatilinde babada kalacağına emin misiniz? Bu kadar küçük bebeklere bu kadar uzun görüş verilmiyor.
evet hatta kararın tamamını yazıyım aynı şhirde olmamız halinde her ayın 1.ve 3.cumartesı günü saat 10.00 ile pazar günü 18.00 a kadar dini bayramların 2.günü saat 10.00dan 3.günü 18.00a kadar ayrı şehirde olamız halinde her ayın son cuma günü 18.00dan pazar 18.00a kadar dini bayramların 1.günü saat 180
.00dan 3.günü 18.00a kadar ve her yaz tatilinin 1teemuz saat 10.00dan 31 temmuz 18.00a kadar ve her sömestr tatilinin ilk pazartesi günü saat 10.00ile takip edern pazartesi günü 13.00 a kadar şahsi münasebetine şeklinde karar çıktı bunu değiştirmek mümkünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…