Amin inş.Yazın 1 ay Eski KOCA Mı EMZİRECEK bebeği bu nasıl karar böyle tövbe tövbe..
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, umarım bir an evvel tamamen kurtulursunuz bunlardan.
Metres yazdımya o kelimeye takılmış çoğu üye :)ayyy ilk sayfaları okudum da ne goy goycu yeni üyeler var yaa daha kızın profiline bakmadan yok erkek üye yok fake yuhhh size bee
olabilir valla onların kine takılsın biride bakalım senin gibi sevimli kelimemi kullanırlar yoksa kızgınlıktan o .... yımı kullanırlarrMetres yazdımya o kelimeye takılmış çoğu üye :)
Bilemedim :)olabilir valla onların kine takılsın biride bakalım senin gibi sevimli kelimemi kullanırlar yoksa kızgınlıktan o .... yımı kullanırlarr
Merhaba oğlumla birlikte çok cok iyiyiz.Güzel bir işim var oğlumla beraber yuvarlanıp gidiygidiyoruz huzurlu bir şekilde yaşıyoruz şükürler olsun.O adam bizden uzakta belkide evlenmiştir bile hiçbir şekild e oğluma ulaşmaya çalışmadı burda dile getirdiğim şeyler en çok korktuğum şeylerdi çok şükür hiçbiri gerçekleşmedi.Metal hakkında bilgisi olan varmı? Nerde nasıl acaba
Merhaba evet tekrar gündeme gelmiş oğlumu davadan sonra hiçbir şekild e ne aradı ne sordu sanırım evlendi.Bizde kuzucuğumla huzurlu bir şekilde geçinip gidiyoruz çok şükür rabbime kötü günler geride kaldı.7 yaşından önce çocuğu alamaz
Çocuk 7 yasinda ben annemi istiyorum babamda kalmak istemiyorum derse yine alamaz
Hafta sonları ve 15 tatiller yaz tatiller bayramlar gibi sürelerde alabilir görebilir
Bu kadar küçük bebegide 3 aylığına alamaz
Bebeklerimiz aynı gün doğacak:)6 yaşına kadar alamaz korkmayın
Teşekkür ederim inşallah hepimiz mutlu ve huzurlu sağlıklı olalım evlatlarımızla birlikteÇok sevindim senin adına
Oğlunla hep mutlu ol canım
İyi haberlerini aldığıma sevindim canım konularını hatırlıyorum, yavrunla tüm ömrünüz güzel olsun inşallahMerhaba oğlumla birlikte çok cok iyiyiz.Güzel bir işim var oğlumla beraber yuvarlanıp gidiygidiyoruz huzurlu bir şekilde yaşıyoruz şükürler olsun.O adam bizden uzakta belkide evlenmiştir bile hiçbir şekild e oğluma ulaşmaya çalışmadı burda dile getirdiğim şeyler en çok korktuğum şeylerdi çok şükür hiçbiri gerçekleşmedi.
Amin cümlemin inşallahİyi haberlerini aldığıma sevindim canım konularını hatırlıyorum, yavrunla tüm ömrünüz güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?