- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
beni baskalarinin elestirileri uzerinden nasil suclayabiliyorsunuz peki, ben de bunu anlayamadim.
bebegi hickimse eslinden alamaz; turk aile hukukuna gore bebek - cocuk ergen oluncaya dek velayet annenindir. anneden alinmasi icin tek istisna annenin vesika sahibi bir hayat kadini olmasi yahut uyusturucu kullaniyor olmasidir.
bunu bilmenin guveni ile kisinin onune bakabilecek guvu toparlayabilmesine destekte bulunuyorum. bu, elestiri degildir. kendisiyle de empati kurabiliyorum. kendi adima diyeceklerim bunlardir, baskalarinin elestirileri bir kez daha tekrar ediyorum ki beni alakadar etmez, benim gorusumun disindadirlar.
Allah razı olsun.Dualarınız ve rabbimin yardımı ile dimdik duruyorum çok şükür.Amin cümlemizi güldürsün rabbim.Artık hani piştim sanırım acıtmıyo hiçbişey onlarda umrumda değil dediğin gibi kendi pisliklerinde boğulsunlar bizden uzak olsunlarda.Oğlumla beni çok güzel günler bekliyor ben buna inanıyorum.Destekleriniz sayesinde yerlerdeyken ayağa kalktım bana çok yardımcı oldunuz artık daha sağlam basıyor ayaklarım yere.Hepinize teşekkür ederim.metal sen çok güçlü bir annesin yeterince üzüldün duyma görme artık bişeyleri. Sana dua etmekten başka bir şey yapamıyorum Allah yardımcın olsun seni evladınla güldürsün. O herifte pisliğinde boğulsun!
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir sınavdı çok şükür alnımızın akı ile verdik Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin omuzlarmıza dediğin gibi Allah a havale ettim adaletin en güzelini masumun ahını yanlarına bırakmaz RabbimAllah yardımcın olsun diren verme .
dua et o kadınıda Allah a havale et yuvanı yıktıgı yetmiyo şimdide kuzunu kullanıyo koz olarak ne diyim öyleleri Allaha havale artık .
Fake değil canım gerçek maalesef konu sahibini önceden biliyorum hamile iken ayrıldı ama bir ay falan almaz yaa korkma bakamaz bi kere ki hatırladığım hakim yazmak zorundayim buraya ama çok küçük kalamaz gibi bisey demistibaşka birşey istesem olcakmış bende bi fake gelsede eğlensek diyodum
Calarım benim öğrendim ben bunu bi uye daha var bu konudan bana takıkFake değil canım gerçek maalesef konu sahibini önceden biliyorum hamile iken ayrıldı ama bir ay falan almaz yaa korkma bakamaz bi kere ki hatırladığım hakim yazmak zorundayim buraya ama çok küçük kalamaz gibi bisey demisti
Anlamadım ki ne demek istedinCalarım benim öğrendim ben bunu bi uye daha var bu konudan bana takık
Telden yazıyorum kusura bakma canım yani demek istediğim @metalin bu konusunda attığım senin de alınttı yaptığın o msj yüzünden tepki gösteren gosterene ha senin ki tepki değildi bu bir gercekAnlamadım ki ne demek istedin
Himm anladım canım yorumların tamamını okumadim ilk sayfa da bi ikisine göz attım göremedim o yüzden takintililari Allah kolaylık versin sana bol uğraşlarTelden yazıyorum kusura bakma canım yani demek istediğim @metalin bu konusunda attığım senin de alınttı yaptığın o msj yüzünden tepki gösteren gosterene ha senin ki tepki değildi bu bir gercek
gıcıkkHimm anladım canım yorumların tamamını okumadim ilk sayfa da bi ikisine göz attım göremedim o yüzden takintililari Allah kolaylık versin sana bol uğraşlar
aldatıldım psikolojik ve fiziksel şiddet hastalık derecesinde kıskançlık kendi egoları için haysiyetsizce istekler gibi pek çok sebepten onu boşadım Allah a havale ettim ikisinide ama hakkımıda helal etmiyorum bunlara.Sizleyken o kadına gitti bunun için boşandıysanız korkmayın hepsi geçecek kimsenin ahı kimse kalmaz yuva yıkanın yuvası olmaz korkma evladını kimse alamaz
İkinci bir kadın girdikten sonra işin içine iğrendim.Evimden eşyalarımdan görmek bile istemedim.Artık onlar benim değildi hepsini o kadın ellemişti.Tekrar geri dönemezdim o yüzden boşadım.metal seni tebrik ediyorum burda aldatıldım yardım edin diyip diyip sonucu seviyorum amaya bağlayan kişiler de seni örnek alsa keşke
Öyle canım ben Allah a havale ettim ikisinide.Rabbim bana ve bebeğime yaşattıklarını onların yanlarına bırakmaz buna inanıyorum.İyi etmişsin bırak iki namus yoksunu birbirinin pisliğinde boğulsunlar
Calarım benim öğrendim ben bunu bi uye daha var bu konudan bana takık
yav he hegaliba sana cevap verdiğim için beni kastediyon takık nedir ya ne kaba bi kelime üsluba bak .kimsin sen ben sana takılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?