• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

Birbirlerini bulmuşlarda kararımızda 1ay yatılı kalma var bunu istiyor

Daha o kadar küçük bi çocuk için neden böyle bi karar verildi yada sizmi istediniz ben anlamadımki şok yani.Ufacık bebeğe hayatta bakamazlar zaten 1 ay.Alsalar bile 1 haftaya geri getiricekleri kanaatindeyim.

Daha o kadar küçük bi çocuk için neden böyle bi karar verildi yada sizmi istediniz ben anlamadımki şok yani.Ufacık bebeğe hayatta bakamazlar zaten 1 ay.Alsalar bile 1 haftaya geri getiricekleri kanaatindeyim.
Hiç öyle birşey istemedim boşanma protokolunde görüş günleri ile ilgili hiçbir madde yoktu hakime hanım kararı yazdırırken söyledi ben neye uğradığımı şaşırdım zaten o an başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü sanki.Hem bunlar değil bir hafta 1 saat bakamazlar.

Vermeyin yazın, başka şehre gidin. Hem nafakayı ödemiyormuş, kapınıza gelirse ödemediğin nafakalara haciz koydurucam o zamana kadar çocuğu alamazsın defol git burdan diye kapıdan kovun.
Artık içimden diyorum ölsede kökünden kurtulsam adam beni günahada sokuyor.

Yatılı almak için ısrar ederse vericem mahkemeye.Eğer şimdi verirsem haciz için bu hemen almaya gelir kararda var diye.
Mantıklı vermediği hergün senin karına. Mantıklı bu söylediğin de. Ama sakın ona belli etme nafaka yı vermiyor sun falan diye.

Bu kadar küçük bebek için böyle bir karar çıktığını da ilk defa duyuyorum. Ayrıca anlamıyorum sağlık bakanlığı 2 yıl anne sütü diyor, adalet bakanlığı emen bebeği anneden ayıracak bir karar çıkarıyor. Kesinlikle temyize gidin. Zaten alamazlar da yine içiniz rahat olur. En kötü ihtimalle aldılar diyelim; hemen geri getirirler. Benim oğlum 19 aylık, ben annesiyim. Buna rağmen bazen ağladığında susturamıyorum. Onlar şimdi alır, oyalarız diyorlar da bu oyuncak bebek değil.
Ayrıca Allah sizin yardımcınız olsun, onların da cezasını versin tez zamanda.

Ben bebeğimi yatılı kalmak için vermesem kararıda temyiz etsem bu velayeti kötü kullanmaya girermi avukat arkadaşlar bir bakabilirmisiniz.

Hiç öyle birşey istemedim boşanma protokolunde görüş günleri ile ilgili hiçbir madde yoktu hakime hanım kararı yazdırırken söyledi ben neye uğradığımı şaşırdım zaten o an başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü sanki.Hem bunlar değil bir hafta 1 saat bakamazlar.

Bencede.O çocuk gittiği gibi geri gelir almaya kalksalar bile valla

Bu kadar küçük bebek için böyle bir karar çıktığını da ilk defa duyuyorum. Ayrıca anlamıyorum sağlık bakanlığı 2 yıl anne sütü diyor, adalet bakanlığı emen bebeği anneden ayıracak bir karar çıkarıyor. Kesinlikle temyize gidin. Zaten alamazlar da yine içiniz rahat olur. En kötü ihtimalle aldılar diyelim; hemen geri getirirler. Benim oğlum 19 aylık, ben annesiyim. Buna rağmen bazen ağladığında susturamıyorum. Onlar şimdi alır, oyalarız diyorlar da bu oyuncak bebek değil.
Ayrıca Allah sizin yardımcınız olsun, onların da cezasını versin tez zamanda.
Amin inş yeri geliyor sabaha karşı bir ağlamaya başlıyor annem babam herkes kalkıyor zor sustuyoruz bunlar sadece birbirlerine yamanmak için oğlumu kullanıyorlar bakabileceklerinden değil bizim kararda bir nevi ekmeklerine yağ sürmek gibi oldu.

Avukat arkadaşlar bana yazabilirmisiniz eğer bebeğimi yatılı kalmaya vermezsem velayeti kötü kullanmaya girermi?

Tabi birde iyi bir avukat danış bence burdaki akılla olacak işler değil. Çünkü bana kalsa böyle tiplere5 saniye bile çocuk verilemez
burdaki avukat arkadaşlara ulaşabilirsem onların fikirlerine göre tekrar dava açıcam

bu kadın eski eşime bebeğimi benden alması için baskılar yapmış şimdide arada verilen bu uzun görüş günlerinde bebeğimi almak için baskı yapması beni strese sokuyor

Emmiyor mu bu cocuk. Iki yasina kadar bir gün bile ayri kalamaz bu bebek anneden. Nasil sacmaaaa bir karar bu:KK62:

Back
X