• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

Allah Allah hakime hanım çocuğunuzu 10 yasinda falan mi sandi ne? Emzikli bebek yaz tatili bir ay, haftasonlari bir gün, bayramda 3 gün, 15 tatilde bir hafta(sanki okullu) nasıl kalır ya? Akıl sağlığı yerinde miymis bu hakimenin? Değil bir gün bir saat bile bırakmayın çıngar çıkartın. Dünyanın çivisi çıkmış.

Aklıma rüşvet geliyor. Ya da araya birilerini sokmustur.

Avukat bu karar için ne dedi, böyle karar mi olurmus? Ben yurt dışına bile kacardim

emiyor kuzum bir ay değil ben bir gün ayıramam kaldıki ben mühendisim kıyamadığım için kuzuma çalışmıyorum bile.

Evet babası 1 ay nasıl bakar ki. Bence cocuk için kocan gelip zorla alırsa sen de git kal. O sefer sevgilisi seni de istemez çocuğu da. Bakmadan kolay geliyor bunlara demek.

Hiç öyle birşey istemedim boşanma protokolunde görüş günleri ile ilgili hiçbir madde yoktu hakime hanım kararı yazdırırken söyledi ben neye uğradığımı şaşırdım zaten o an başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü sanki.Hem bunlar değil bir hafta 1 saat bakamazlar.

Söylemedin mi çocuk daha emiyor diye? Avukatın yok muydu? İşte protokole keşke görüş günlerini siz ekleseydiniz o konu açık kalınca kafasına göre ezbere yazdirmis. Kararı temyiz edin derim ben. Psikolog, pedagog çocuk Psikiyatrisi artık ne bileyim ondan görüş alın falan öyle gidip bişeyler yapın. En önemlisi avukat tutun

ben sakin bir insanım. öyle tartışma laf dalaşına girme yapamam. bir de duygusalım hemen ağlama gelir.. amaaaaaaaaa söz konusu çocuğumsa yakarım yıkarım.. panter kesilirim vallahi. o kadını da o adamı da gebertirim hiç.. ne demek çocuğu almak. 3 aylık süt kokulu anne kokusuna, şefkatine muhtaç melek yani..
hiç kafanızı yormayın. vurun yumruğunuzu masaya. hatta cherrynin dediği gibi tekrar mahkemeye başvurun. 1 ay çok uzun bir süre. hem bebek küçük hem karşıdakiler ahlak yoksunu hem de vicdan yoksunu.. zira boşanmak normal bir olay fakat hamile bir kadına bu yapılmaz. doğum olur lohusalık biter oturup konuşulur ayrılınır. bunlar çiğ süt emmiş belli ki.. iyi bir avukatla bu sorunu da çözebilirsiniz.

Söylemedin mi çocuk daha emiyor diye? Avukatın yok muydu? İşte protokole keşke görüş günlerini siz ekleseydiniz o konu açık kalınca kafasına göre ezbere yazdirmis. Kararı temyiz edin derim ben. Psikolog, pedagog çocuk Psikiyatrisi artık ne bileyim ondan görüş alın falan öyle gidip bişeyler yapın. En önemlisi avukat tutun

kesin emmiyordur. bu stresten kadıncağız da süt mü kalmıştır??

Of! Çok ama çok üzüldüm... Bu ne arkadaş ya, bu baba denilen mahluk nefes falan alıyor mu hala yaşıyor mu... :KK34: Arkadaşım karArı buraya yazmışsın karada görüş süreleri hep okul tatilleri baz alınarak ifade edilmiş bu da bana okul çağındaki çocuklar için geçerli olduğunu düşündürdü. Bir kere emzikli Bebek bu anne Nasıl emzirecek yahu değil 1 ay, kalmalı bile verilmez bence, hakim dikkatli okumadı mı acaba... Biliyorum fiilen yaşamak şöyle dursun düşüncesi bile seni deli eder ama insan insana ağır gelir o ikisi o çocuğa iki gün bakamaz. Sana bunları yapan senden olana da tahammül edemez bence. Ya Allah sana sabır versin çok çooookkk, iyilerle karşılaştırsın...

Üşenmedim bütün konularını okudum salya sümük ağlıyorum. Arkadaşım sen bi kurban kes ... O ne ya... Ve ailenden Allah razı olsun... İlahi adalet elbet tecelli eder, dilerim sen bunu görüp içi soğuyanlardan olursun. Sana tavsiyem kendini toparla ve bir işe gir... Bu seni çok rahatlatacatır, bebeğine annen bakabilir sanırım. Adam tam bir psikopat sen kurtulmuşsun dilerim oğlun da kurtulur...

Allahım sabır versin sürekli ne olucak diye düşünmekten tedirgin olmaktan yoruldum.Bugün benim eski kocamın metresi doğum günü sürekli internet ortamlarında olan kocamın metresi bütün hesaplarını kapatmış eski eşte aynı şekilde.Bunlar evlilik kararı almışlar öyle duydum.Sorun şu ki ayrı olduğumuz dönemde bu metres sürekli bebeğimi benden almak için bu aptal herifin beynini kemirmiş durmuş.Oğlumun velayeti bende henüz üç aylık kararda bir ay yaz tatillerinde kalma hakkı var.Ya oğlumu isterse ben nasıl vericem kuzumu onlara.Onları gördükten sonra göğsüme sanki bir yumruk oturdu bebeğime baktıkça ağlamak geliyo içimden.BEn nasıl kurtulucam bunlardan bu psikolojiden.
Babasının hakkı var çocuğu görmeye. Yazın 1 ay vereceksin babasına, babası sonuçta iyi bakar çocuğuna dert etme bu kadar.

Herkes metres lafına takılmış da nesine takıldınız ki acaba?
Konu sahibinin eşinin sevgilisi varmış boşanmadan önce.
Boşandıktan sonra konu sahibi metres diye bahsetmiş.

Konu sahibi 3 aylık bebek (gerçi yaza kadar 7-8 aylık olacak) 1 ay müddetle babaya verilmez.
Bu kadar küçük bir çocuğun velayetini de alamazlar.

Yani onlar bulmuş layığını.Hem bebekler kolay kolay anneden alınmaz diye biliyorum.Bu kadar üzülmeyin.Azıcık karakterli olsaydı zaten düşünürdü bunları.

Babasının hakkı var çocuğu görmeye. Yazın 1 ay vereceksin babasına, babası sonuçta iyi bakar çocuğuna dert etme bu kadar.

Bebek 2 yaşına kadar annesinin bakımına muhtaçtır. Oral dönem, anal dönem bunları annesi ile yasamalidir. Ödipal dönem de babası da işin içine girer. 2 yaşından önce anneden ayrılan çocuklarda çok ciddi psikolojik problemler gelişebilir. Annenin ölmesi veya tamamen terk etmesi değil bu. 1 aylık bir süre için anneden ayrılmayı çocuk anlayamaz. Zaman kavramı 1 yaşında ki bir cocukta gelismemistir anne gelecek desen de anlamaz. Bu ayrılık sonrası annesine karşı kin duymaya başlayabilir. Ya da terk edilme korkusuyla anneye yapisabilir. Ya da bu duygular arasında gidip gelebilir.

Anneyi babayı geçtim, çocuğun psikolojik ihtiyaçları açısından çok zararlı bu durum. Özellikle boşanmış aile çocuğu zaten odipql dönemi problemli geçecek ve diger gelişim dönemlerin de çocuğu hirpalama yaralamaya ne gerek var.

bo konular o kadar coğaldı ki :(

evet hatta kararın tamamını yazıyım aynı şhirde olmamız halinde her ayın 1.ve 3.cumartesı günü saat 10.00 ile pazar günü 18.00 a kadar dini bayramların 2.günü saat 10.00dan 3.günü 18.00a kadar ayrı şehirde olamız halinde her ayın son cuma günü 18.00dan pazar 18.00a kadar dini bayramların 1.günü saat 180
.00dan 3.günü 18.00a kadar ve her yaz tatilinin 1teemuz saat 10.00dan 31 temmuz 18.00a kadar ve her sömestr tatilinin ilk pazartesi günü saat 10.00ile takip edern pazartesi günü 13.00 a kadar şahsi münasebetine şeklinde karar çıktı bunu değiştirmek mümkünmü
arkadaşım da hamileyken ayrıldı. babaya önce saatlik, üç yaş civarında gece kalmalı gidiyordu. bir avukata danışın isterseniz.kolaylıklar diliyorum

Kararı iyi okuyun. Emzikli çocuk için kararda 6 yaşına kadar çocuk babaya yatılı verilmez. Sadece belirli günlerde belirli saatlerde babası gelir görür. Kararın altında 6 yaşından sonra yazıyordur, iyi okuyun. Eğer sizin dediğiniz gibi ise görüş günlerinin düzeltilmesi için yeniden mahkemeye başvurun.

ah metal ah bazen aklıma geliyosun çok üzülüyorum bu yaşadıklarına bırak evlensinler napıcakmış senin çocuğunu. sana kocalık yapmayan adam babalık mı yapar pislik herif

Herkes metres lafına takılmış da nesine takıldınız ki acaba?
Konu sahibinin eşinin sevgilisi varmış boşanmadan önce.
Boşandıktan sonra konu sahibi metres diye bahsetmiş.

Konu sahibi 3 aylık bebek (gerçi yaza kadar 7-8 aylık olacak) 1 ay müddetle babaya verilmez.
Bu kadar küçük bir çocuğun velayetini de alamazlar.
Evet ya. Bu kadar küçük bebek anneden nasıl bu kadar ayrı kalacak? Hem adam çocuğu istemiyordu sanırım ne oldu birden bire? Tekrar başka bir avukat tut derim.

Bebek 2 yaşına kadar annesinin bakımına muhtaçtır. Oral dönem, anal dönem bunları annesi ile yasamalidir. Ödipal dönem de babası da işin içine girer. 2 yaşından önce anneden ayrılan çocuklarda çok ciddi psikolojik problemler gelişebilir. Annenin ölmesi veya tamamen terk etmesi değil bu. 1 aylık bir süre için anneden ayrılmayı çocuk anlayamaz. Zaman kavramı 1 yaşında ki bir cocukta gelismemistir anne gelecek desen de anlamaz. Bu ayrılık sonrası annesine karşı kin duymaya başlayabilir. Ya da terk edilme korkusuyla anneye yapisabilir. Ya da bu duygular arasında gidip gelebilir.

Anneyi babayı geçtim, çocuğun psikolojik ihtiyaçları açısından çok zararlı bu durum. Özellikle boşanmış aile çocuğu zaten odipql dönemi problemli geçecek ve diger gelişim dönemlerin de çocuğu hirpalama yaralamaya ne gerek var.

Konu sahibinin derdi çocuğunun psikolojisi filan değil ki....Sorusunda bununla ilgili tek kelime yok. 5 kere metres kelimesi kullanmış. Bütün derdi kocasının yeni eşiyle, hala hazmedememiş boşanmayı. Önce kendi psikolojisini düzeltmesi gerekiyor. Çocuğuyla ilgili tek kaygı belirtmemiş. Varsa yoksa metres (ki metres değil onun adı ya neyse...)

Hakim böyle kararı annenin kusurlu halleri dışında veremez diye biliyordum. Çocuğun sağlıklı koşullarda büyümemesi gibi koşulla ispatı gibi durumlar. Ayrıca esinizin yeni es adayı göze girmek için çocuk sorumluluğunu almak iistemesi çok şaşırtıcı

Back
X