• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

canım bazı arkadaşlar konularımın tamamını bilmedikleri için burda yazdığım bazı kelimelere bakarak yanlış düşüncelerde bulunmuşlar
ki biz yanlış anlamayı düzelmiştik tabi üstüne vazife olmayan insanlar da olmuyo değil

Allah yardımcınız olsun canım. .

Bu kadın sizin oğlunuzu neden bu kadar istiyor ki

Askihafizhafza Askihafizhafza arkadaşım yaşadıklarımı bilir dert ortağım benim yazdıklarımı yanlış anladığınız için tepki gösterdi hepsi bu

Allah yardımcın olsun diren verme .
dua et o kadınıda Allah a havale et yuvanı yıktıgı yetmiyo şimdide kuzunu kullanıyo koz olarak ne diyim öyleleri Allaha havale artık .

metal metal eski konularinizi bilmiyorum, ancak bu konuyu acarken kullandiginiz usluba bir anne olarak dikkat etmeniz gerektigini soylemek isterim.

bosanmis bir anne babanin evladi olarak bunu yazmayi borc bilirim cunku eski esiniz yahut yeni hayat arkadasindan daha fazla siz evladiniza zarar verirsiniz bu usluplarla.

cocuk mevzu ise her turlu sahsi ego ve munferit hissiyat kifayetsizdir. umarim iyi bir anne olmayi basarabilirsiniz.

ilave olarak;

hakimin karari standart bir bosanma metni. temyiz suresi gecmediyse avukatiniz bebegin sut cocugu oldugunu belirtip - yaz tatili maddesini temyiz ederek kaldirtabilir. metal metal

metal metal eski konularinizi bilmiyorum, ancak bu konuyu acarken kullandiginiz usluba bir anne olarak dikkat etmeniz gerektigini soylemek isterim.

bosanmis bir anne babanin evladi olarak bunu yazmayi borc bilirim cunku eski esiniz yahut yeni hayat arkadasindan daha fazla siz evladiniza zarar verirsiniz bu usluplarla.

cocuk mevzu ise her turlu sahsi ego ve munferit hissiyat kifayetsizdir. umarim iyi bir anne olmayi basarabilirsiniz.
Baba metres tutsun, sut bebegini bir ay bakmaya calissin, yapmadigi kalmasin ama sorun annenin uslubu olsun.
Babanin hicbir gorevi yok ama anne anne gibi anne olmali dimi?
Kimse de demiyor ki bu kadin onca sey yasamis sinirlerinin bozulmasi normal.
Konu sayfalarca farkli yerlere cekildi fake denildi kiskanc denildi onlar sevgili hazmet denildi, tepkilerini anormal mi buldunuz?
Azcik empati ya.
Sozum sadece size degil, en son yorum olarak sizi alintiladim.

Baba metres tutsun, sut bebegini bir ay bakmaya calissin, yapmadigi kalmasin ama sorun annenin uslubu olsun.
Konu sayfalarca farkli yerlere cekildi fake denildi kiskanc denildi onlar sevgili hazmet denildi, tepkilerini anormal mi buldunuz?
Azcik empati ya.

Düşüncelerine kesinlikle katılıyorum metali takip ediyodum hatta bu sitede en çok ona yaşadıklarına üzülmüşümdür allah onun yardımcısı olsun. Her ne söylerse söylesin onun eleştirilmesine yadırganmasına bir anlam veremiyorum. bir de egodan uslüptan bahsediyorlar. Hamileyken terk edilen bir de üstüne birton sorunla başbaşa bırakılan bir kadının sakin olmasını beklesin kimse. Aynı şeyi kendileri yaşasa metal kadar sakin olabilirler mi? Metalin uslübunu eleştirirken kendi uslüplerine de bakıyorlar mı acaba??

Azcik empati ya.
ya memleketimiz de kravat taktı diye iyi hal indirimi alan var ,kocasının arzusunu dayak yediği için reddetti diye karısı bıçaklayarak hunharca öldüren kocayı haklı bulan hakimler var üstelik bu hakim kadındı şaşırtmıyor beni artık:KK14:

usagi91 usagi91 AnlatmayaGerekYok AnlatmayaGerekYok tavsannn tavsannn

kadin haklari uzerine calisan bir basin mensubu olarak cok ozur dilerim ama gorusumde hicbir abes yansima bulamadim.
annelik ve babalik - ama ozellikle annelik - kisisel hissiyatlarin torpulendigi, her turlu nefsten muaf olmak zorunda bulundugunuz bir sifattir. kac tane cocuk vardir bosanmis - olmus - gitmis yahut hic olmamis babanin ardindan baba yok diye degil, yok olurken anneyi de goturdu - bitirdi - yok etti diye omru telef olan.

ifade etmeye cabaladigim sey; "Babanin hicbir gorevi yok ama anne anne gibi anne olmali" degil yahut sorgulamadigim sey "bu kadin onca sey yasamis sinirlerinin bozulmasi normal" anlatabildim mi?

verdiginiz tavsiyeler ve desteklediginiz uslup bir annenin daha da zayiflasmasina vesile olup, bir cocugun daha da mutsuzlasmasina imkan taniyacaktir.

ve sayin AnlatmayaGerekYok AnlatmayaGerekYok

kinama diye bir eylem ortada olmadigindan sozunuzu uzerime almiyorum ancak siz benim ne sinavlardan gectigimi bilmeden esas benim uzerimden bu sozu soylediginiz icin, kelam ve niyetinizi size iade ediyorum.

sevgili metal metal

zor olan kadinliginin kolay bir annelige donusmesini temenni ederim. yeni yarinlarda, yeni umutlarda, yineleyenmeyenlerle olman umuduyla...

ifade etmeye cabaladigim sey; "Babanin hicbir gorevi yok ama anne anne gibi anne olmali" degil yahut sorgulamadigim sey "bu kadin onca sey yasamis sinirlerinin bozulmasi normal" anlatabildim mi?

verdiginiz tavsiyeler ve desteklediginiz uslup bir annenin daha da zayiflasmasina vesile olup, bir cocugun daha da mutsuzlasmasina imkan taniyacaktir.

meslektaşım olsanız bile söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım. sizin sözlerinizle mi ve başkalarının eleştirileriyle mi metal güçlenecek destek bulacak? o kadar eleştiri aldı ki bu konusunda daha ilk sayfadan fake diyenler bile oldu. Gelmiş konu açmış bebeğimi babasına verirler mi demiş siz uslüptan bahsediyorsunuz. Onu eleştirenler biraz kendisini metal yerine koysun lütfen

meslektaşım olsanız bile söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım. sizin sözlerinizle mi ve başkalarının eleştirileriyle mi metal güçlenecek destek bulacak? o kadar eleştiri aldı ki bu konusunda daha ilk sayfadan fake diyenler bile oldu. Gelmiş konu açmış bebeğimi babasına verirler mi demiş siz uslüptan bahsediyorsunuz. Onu eleştirenler biraz kendisini metal yerine koysun lütfen

beni baskalarinin elestirileri uzerinden nasil suclayabiliyorsunuz peki, ben de bunu anlayamadim.
bebegi hickimse eslinden alamaz; turk aile hukukuna gore bebek - cocuk ergen oluncaya dek velayet annenindir. anneden alinmasi icin tek istisna annenin vesika sahibi bir hayat kadini olmasi yahut uyusturucu kullaniyor olmasidir.
bunu bilmenin guveni ile kisinin onune bakabilecek guvu toparlayabilmesine destekte bulunuyorum. bu, elestiri degildir. kendisiyle de empati kurabiliyorum. kendi adima diyeceklerim bunlardir, baskalarinin elestirileri bir kez daha tekrar ediyorum ki beni alakadar etmez, benim gorusumun disindadirlar.

Back
X