- 21 Ağustos 2015
- 939
- 901
- 103
canım bazı arkadaşlar konularımın tamamını bilmedikleri için burda yazdığım bazı kelimelere bakarak yanlış düşüncelerde bulunmuşlarevet bitek seninki okadar çok göze batıyodu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bazı arkadaşlar konularımın tamamını bilmedikleri için burda yazdığım bazı kelimelere bakarak yanlış düşüncelerde bulunmuşlarevet bitek seninki okadar çok göze batıyodu
ki biz yanlış anlamayı düzelmiştik tabi üstüne vazife olmayan insanlar da olmuyo değilcanım bazı arkadaşlar konularımın tamamını bilmedikleri için burda yazdığım bazı kelimelere bakarak yanlış düşüncelerde bulunmuşlar
ki biz yanlış anlamayı düzelmiştik tabi üstüne vazife olmayan insanlar da olmuyo değil
Amin cümlemizin inş.Allah yardımcınız olsun canım. .
Eski eşimle evlenmek elinde tutabilmek için bak ben ne olursa olsun senin için evladını bile sahiplenirim demeye getiriyo.Bu kadın sizin oğlunuzu neden bu kadar istiyor ki
Allah'ından bulsun. Cidden çok sinirlendim. Gece dua edicem sizin için. Allah hepimizi böylelerinden korusun.Eski eşimle evlenmek elinde tutabilmek için bak ben ne olursa olsun senin için evladını bile sahiplenirim demeye getiriyo.
Amin cümlemizi korusun bende Allah a havale ediyorum onları Allah razı olsun sizdenAllah'ından bulsun. Cidden çok sinirlendim. Gece dua edicem sizin için. Allah hepimizi böylelerinden korusun.
ki biz yanlış anlamayı düzelmiştik tabi üstüne vazife olmayan insanlar da olmuyo değil
Askihafizhafza arkadaşım yaşadıklarımı bilir dert ortağım benim yazdıklarımı yanlış anladığınız için tepki gösterdi hepsi bu
Baba metres tutsun, sut bebegini bir ay bakmaya calissin, yapmadigi kalmasin ama sorun annenin uslubu olsun.metal eski konularinizi bilmiyorum, ancak bu konuyu acarken kullandiginiz usluba bir anne olarak dikkat etmeniz gerektigini soylemek isterim.
bosanmis bir anne babanin evladi olarak bunu yazmayi borc bilirim cunku eski esiniz yahut yeni hayat arkadasindan daha fazla siz evladiniza zarar verirsiniz bu usluplarla.
cocuk mevzu ise her turlu sahsi ego ve munferit hissiyat kifayetsizdir. umarim iyi bir anne olmayi basarabilirsiniz.
Baba metres tutsun, sut bebegini bir ay bakmaya calissin, yapmadigi kalmasin ama sorun annenin uslubu olsun.
Babanin hicbir gorevi yok ama anne anne gibi anne olmali dimi?
Kimse de demiyor ki bu kadin onca sey yasamis sinirlerinin bozulmasi normal.
Konu sayfalarca farkli yerlere cekildi fake denildi kiskanc denildi onlar sevgili hazmet denildi, tepkilerini anormal mi buldunuz?
Azcik empati ya.
Sozum sadece size degil, en son yorum olarak sizi alintiladim.
ya memleketimiz de kravat taktı diye iyi hal indirimi alan var ,kocasının arzusunu dayak yediği için reddetti diye karısı bıçaklayarak hunharca öldüren kocayı haklı bulan hakimler var üstelik bu hakim kadındı şaşırtmıyor beni artıkBaba metres tutsun, sut bebegini bir ay bakmaya calissin, yapmadigi kalmasin ama sorun annenin uslubu olsun.
Babanin hicbir gorevi yok ama anne anne gibi anne olmali dimi?
Kimse de demiyor ki bu kadin onca sey yasamis sinirlerinin bozulmasi normal.
Konu sayfalarca farkli yerlere cekildi fake denildi kiskanc denildi onlar sevgili hazmet denildi, tepkilerini anormal mi buldunuz?
Azcik empati ya.
Sozum sadece size degil, en son yorum olarak sizi alintiladim.
ifade etmeye cabaladigim sey; "Babanin hicbir gorevi yok ama anne anne gibi anne olmali" degil yahut sorgulamadigim sey "bu kadin onca sey yasamis sinirlerinin bozulmasi normal" anlatabildim mi?
verdiginiz tavsiyeler ve desteklediginiz uslup bir annenin daha da zayiflasmasina vesile olup, bir cocugun daha da mutsuzlasmasina imkan taniyacaktir.
meslektaşım olsanız bile söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım. sizin sözlerinizle mi ve başkalarının eleştirileriyle mi metal güçlenecek destek bulacak? o kadar eleştiri aldı ki bu konusunda daha ilk sayfadan fake diyenler bile oldu. Gelmiş konu açmış bebeğimi babasına verirler mi demiş siz uslüptan bahsediyorsunuz. Onu eleştirenler biraz kendisini metal yerine koysun lütfen