• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi kemirip bitiren konu:@

mistik55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
64
0
0
35
İzmir
nerden başlasam bilemedim ama şöle anlatayım ben ufakken odam yoktu ve annem ben kardeşlerim aynı odayı paylaşırdık.babam küçük bir oda vardı orda kalırdı.gece hep babam kalkıp annemle birlikte olmak için odaya gelirdi.ismiyle kaldırıp birlikte olurlardı.ve sonrasında banyodan su sesleri geliyodu.ben hep duyuyodum.ve gerçekten baba dan nefret ediyorum bunları bize yaşattığı için.annem de gece kalkar terledim ben diyip birlikte olmaya giderdi sonra banyoya girerdi.bunlar hafızamdan hiç silinmiyo.düşündükçe beynimi kemiriyorum resmen.yıllardır babanın suratına doğru düzgün bakmıyorum sinir oluyorum.bugün evde hırgür çıkardı benm tavırlarımdan dolayı.neymiş efendm insan babasına böyle davranırmıymışş içimden diyorum ki utanmaz adam sen yanımda birlikte olurken utanmadın mı da ben utanıcam.yıllarca hep bunu düşünüp düşünüp ağladım.odamın olmaması beni bu yönden çok kötü etkiledi.şuan odam var ama ben bunu yaklaşık 15 sene yaşadım.hatta bikeresinde uyuyodum kardeşimle yatakta baba gelip annemin ayağının ucuna yattı ve bişeyelr yapmaya çalıştı.kalktığımda bağırdım babama ayıp diye.sizce benm durumumda olsanız siz nasıl tepki gösterirdiniz...nefret ediyorum ondan ve yaşattıklarından..sayesinde psikolojik vaka oldum yıllardır!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunu okudum.. ama silmissin bile konu silmek yasak..bunun icin banlanirsin sanirim :26:
Konuna yorum yapacak olursak,
yaptiklari sey dogal bisey sonucta sizi leylekler getirmedi ama sizin yaninizda yapmalari yanlis,
diger oda dururken neden sizin yaniniz ?
Sanirim psikolojin bozulmus ve buda babandan sogumana sebep olmus...

Merhaba
Oncelikle sunu ifade edeyim her ne olursa olsun ne konu, ne de konularda ki fotograflariniz, ne de hesabiniz kanuni sorumluluklar gereği silinmemektedir.

Bu sebeple sonradan pisman olacaginiz konular acmayin, rahatsiz olacaginiz fotograflari asla paylasmayiniz.

Bir kez daha ifade ediyorum ne uyeliginiz, ne konulariniz silinmemektedir. Icerik disi konular sadece mudiriyet dedigimiz alana sizlerin goremediginiz alana tasinmaktadir.

Uye olunurken site uyelik sozlesmesini onaylarken okumadan onayliyorsunuz. Bunlari orada tek tek anlattik. Bankalar gibi 7-8 punto degil 12 punto buyuklugunde lutfen okuyunuz.
-------------------------------------------------

Back
X