İçimi rahatlatin kizlar

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Merhaba hanimlar
38+1 haftalik hamileyim yani bebis geldi gelecek ama az önce hastaneyi aradim ve ben şok doktorum hastaneden ayrilmis hangi hastanede oldugunuda haliyle bulamadim

Ne yapacagim ben ya zaten son zamanlarda korkum baslamisti.Doktoruma güveniyodum normal dogum icin ama simdi o da yok son zamanlarda doktor degistirip sikinti yasamadim diyen varmi

Bu arada ben 38. haftada doktor+ hastane degistirdim. Bir kez muayene olup doğuma girmistim. Sıkıntı yasamadim. Umarım siz de gönlünüze göre halledersiniz.

Ablamın doktoru da değiştirmişti hastaneyi asistanı arayıp söyledi yerini diye biliyorum

Ben boyle bir sorun yasamadim ama yasamazdim da heralde cnku normal dogumdan cok kotktugum icin sezeryan istedim zar zor ikna ettik doktorumu:(

İnternetten arattınız mı?
Denemediyseniz yapın.
Oğlumun çocuk doktoru hastaneden ayrıldığında tekrar bulmak icin Google a yazmam yetti...

Merhaba hanimlar
38+1 haftalik hamileyim yani bebis geldi gelecek ama az önce hastaneyi aradim ve ben şok doktorum hastaneden ayrilmis hangi hastanede oldugunuda haliyle bulamadim

Ne yapacagim ben ya zaten son zamanlarda korkum baslamisti.Doktoruma güveniyodum normal dogum icin ama simdi o da yok son zamanlarda doktor degistirip sikinti yasamadim diyen varmi

Doktor hastane gibi bilgileri buradaki hamilelik bölümüne yazin. Belki sizden başka giden vardır ve biliyordur nereye geçtiğini.

Bunu yazmaya gelmiştim . Birde internet de de aratabilirsiniz belki çıkar

Sizde kartı yokmu cep nosu yazan

Endişelenmeyin sakin olun o bebek nasıl olsa doğacak sağlıkla sıhhatle :)

Bende 38 haftalik hamileyim. 34. Haftamda doktorumun hastaneden ayrildigini hatta başka bi şehre gittigini öğrendim. Ayni hastaneden baska bir doktora gittim daha cok memnun kaldım keşke baştan beri bu doktora gitseydim diyorum şimdi.. endişelenmeyin herşey olacağına varır dünyanın sonu degil nasılsa o doktor olmazsa başkası olur bu kadar takmayın bence... Allah saglıkla hayırla kucagınıza almayı nasip etsin..

Back
X