O an diyeceksin, yok yaa, senin giderin de fena değil, senin üzerinden aile bütçesine katkı sağlayalım diye.bu kadarınada çüşş yani satıcam para kazanıcam falan nedir çok itici ve nefret duyulası bir olay
ve siz de baya sessiz kalmışsınız ben olsam ilk söylediği an tepkimi verirdim ne demek o laflar ya
iyi size mutluluklar o vakitEfendiliğinin maske olduğunu düşünmüyorum. o hep öyle efendiydi. yapmacıklığı yok , seveni çok.
ama işte ilişki zamanı değişik biri oluyo.
Dünyaya tekrar gelsem yine onunla evlenmek isterdim, yanında cok mutluyum iyki onla evlenmişim diyorum. hani insanın evlenmeden önce kriterleri olur ya işte o tüm kriterlerimi karşılayan yegane insan.
Amma velakin bu konuda dumura uğradım
iyi size mutluluklar o vakit
o kurduğu cümlelerin hiç birisi hazmedilecek sözler değil hiç birisi
yine benim eşim özünde bir melek vakasıyla karşı karşıyayız anlaşılan
Yarın sabaha yazhedefim o. yapcam inş. hele bi akşam olsun önce ben yanaşcam bakalım noluyo
Yarın sabaha yazBu şekilde de olmuyorsa başka bir plan bulunur elbet. Bu kadar kadın var burada
ay koptummAltta kalmayın, seni kim s..sin diye sorduğunda canınızın çektiklerini sayıp fantezi yapın siz de...Javier Bardem, Kenan İmirzalıoğlu, Rocco Siffredi bir de Mehmet Günsür'ü ayarla lütfen kocacığıııııımmmmm diyin.
Ay tövbe tövbe . Seni satacam ne demek bee.
Biz anladık canım ,ne zaman söylediğini, işte bu daha da kötü ya bilinç altında ne varsa çıkarıveriyor ağzından .Sanırsam içinden geçenleri patlatıveriyor.Üzüldüm adına inşallah aklını başına aşır tatlımm...zaman zaman tokat atıyodum bazen ittiriyodum o da tmm tmm diyip yine devam ediyodu.
bide yani açık açık söylemek istemiyom ama şimdi ilişkinin tam aklın feragat ettiği anlarında dönüyo bu muhabbetler yani nası diyim.
işte evliyseniz anlarsınız hani bazı anlarda konuşamassınız bile ya zevkten , heycandan. işte o sırada söylüyo bunları
O an diyeceksin, yok yaa, senin giderin de fena değil, senin üzerinden aile bütçesine katkı sağlayalım diye.
Bakalım devam ediyor mu...
haha güzel fikirmiş gerçektende..
Ay şuna ne güldüm ya kıyamam, cidden çok kötü dediği laflara bak. Başlarım zevkine adam beni onun bunun altına koyma düşüncesiyle nasl mutlu olabilir, haz duyabilir. Sıkıntı çok ciddi gerçektenya burda cok gaza geldim ben. bi daha öyle derse ablanı sat, ananı sat dicem
Aklı başına geldiğinde sordunuzmu hiç nasıl böyle şey söylersin hiç utanmıyomusun derken diye. Üzerine gittinizmi normal herhangi bi vakitte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?