içimi yiyen bir dert!

bu kadarınada çüşş yani satıcam para kazanıcam falan nedir çok itici ve nefret duyulası bir olay
O an diyeceksin, yok yaa, senin giderin de fena değil, senin üzerinden aile bütçesine katkı sağlayalım diye.
Bakalım devam ediyor mu...

Konu sahibi, bu alanda uzman birine danışın bence; benzer örneklerini duymuştur, varsa tedavisini, yada olayın boyutunun, gerçek dünyada ki karşılığının ne olduğunun hakkında size bir fikir verecektir. Ona göre hareket edersiniz.

ve siz de baya sessiz kalmışsınız ben olsam ilk söylediği an tepkimi verirdim ne demek o laflar ya

zaman zaman tokat atıyodum bazen ittiriyodum o da tmm tmm diyip yine devam ediyodu.
bide yani açık açık söylemek istemiyom ama şimdi ilişkinin tam aklın feragat ettiği anlarında dönüyo bu muhabbetler yani nası diyim.

işte evliyseniz anlarsınız hani bazı anlarda konuşamassınız bile ya zevkten , heycandan. işte o sırada söylüyo bunları

Daha neler görecek bu gözler acaba Kadınlar Kulübünde Bacım sen hiç sormadın mı be adam senin problemin ne senin kafanda neler dönüyor öyle diye şok oldum sabah sabah.

iyi size mutluluklar o vakit

o kurduğu cümlelerin hiç birisi hazmedilecek sözler değil hiç birisi

yine benim eşim özünde bir melek vakasıyla karşı karşıyayız anlaşılan

iyi size mutluluklar o vakit

o kurduğu cümlelerin hiç birisi hazmedilecek sözler değil hiç birisi

yine benim eşim özünde bir melek vakasıyla karşı karşıyayız anlaşılan

öyle kocacı bi insan değilim. Emin olun canımı yaktığı vakit hic umrumda olmaz, yanımda can verse gebersin diye bi tekme de ben atarım öyle de katı öyle de soğuk bi insanımdır. ama benim dediğim, o lafları günlük hayatta söylese eyvallahım olmaz defol derim yollarım ama o günlük hayatta o lafları söylicek bi kimsenin esamesini taşımıyo..
ben olayın durumunu bildiriyorum hani diyorumki normal de öyle değil ama ilişkide böyle. acaba bunun bilimsel olarak yada nebilim başka türlü bi acıklaması var mı? o sadece benim eşim değil. aynı zamanda arkadasım dostum birlikte vakit gecirmekten mutlu olduğum biri

Altta kalmayın, seni kim s..sin diye sorduğunda canınızın çektiklerini sayıp fantezi yapın siz de...Javier Bardem, Kenan İmirzalıoğlu, Rocco Siffredi bir de Mehmet Günsür'ü ayarla lütfen kocacığıııııımmmmm diyin.

ne iğrenç bir durum ya!
adamın içindeki dışına vuruyo demekki o an,
nolursa olsun çok itici,ciddi şekilde uyar rahatsız olduğunu belirt bence..

Biz anladık canım ,ne zaman söylediğini, işte bu daha da kötü ya bilinç altında ne varsa çıkarıveriyor ağzından .Sanırsam içinden geçenleri patlatıveriyor.Üzüldüm adına inşallah aklını başına aşır tatlımm...

Evlerden ırak Allahım Yarabbim bir daha bu tarz sözler çıkınca ağzından o an kalkın gidin yataktan tepkinizi koyun

Aklı başına geldiğinde sordunuzmu hiç nasıl böyle şey söylersin hiç utanmıyomusun derken diye. Üzerine gittinizmi normal herhangi bi vakitte?

ya burda cok gaza geldim ben. bi daha öyle derse ablanı sat, ananı sat dicem
Ay şuna ne güldüm ya kıyamam, cidden çok kötü dediği laflara bak. Başlarım zevkine adam beni onun bunun altına koyma düşüncesiyle nasl mutlu olabilir, haz duyabilir. Sıkıntı çok ciddi gerçekten

Aklı başına geldiğinde sordunuzmu hiç nasıl böyle şey söylersin hiç utanmıyomusun derken diye. Üzerine gittinizmi normal herhangi bi vakitte?

soruyorum ya , özür dilerim aşkım tabiki de böle bişi olmaz ben seni gözümden dahi sakınırım nası böle bişi olur diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…