içimi yiyen bir dert!

Mune @Margarikotin konunun kapanmasını istiyorum...

derdimi çözümledim ben.
Üzüldün duydukların karşısında biliyorum
Ama bu kadar kişi normal değil diyorsa artık net olman lazım evet
Çözümlemesen de çözüm yoluna girdin diyelim
Hayırlısı olsun
Kapatıp kapatmamak senin tercihin ama ben eşinin durumu normal gördüğünden psikolog teklifini de reddedeceğini düşünüyorum.

Çok tuhaf.herkesin eşi ilişki sırasında sevdigini söyler sizinkisi baya uçuyor anlaşılan...şahsen benim eşim bunları söylese ben degil onunla ilişkiye girmek..aynı evde bile kalamazdım....Üstelik bide sizi başka erkekler den kıskanıyormuş...bence bunları söyleyen biri kıskanmazda kıskanıyorsada numaradandır

evet üzüldüm.
bi iki kişi normal olduğunu söyledi onun hariicnde bazıları anlayıp anlamadan başka türlü yargıladı.
neyse burası kk burda herşey mümkün :)
amcamızın kızı psikolog. sanırım onunla konuşcam artık. en azından nasıl bi yol izlemem noktasında yol gösterir.

esinin bir psikatriye gitmesi sart bence yani hayatimda boyle seyler duymadum

Seni üzdüysek özürdilerm canım. Diğer konularla birlikte okuyunca psikoya bağladık galiba ama bize verdiğin kararlarıda söyle.
Allah yar yardımcımcın olsun

Ama hiç tepki verdiğin tokat bile attığını yazmamışsın konunda beni sever kıskanır ama bi de şunları der normal mi dersen herkes dehşete düşer tabi
İyi o zaman, çaktırmadan amcanın kızıyla eşini de görüştür bi belki gözlemleyip bişey yakalar

Seni üzdüysek özürdilerm canım. Diğer konularla birlikte okuyunca psikoya bağladık galiba ama bize verdiğin kararlarıda söyle.
Allah yar yardımcımcın olsun

yok canım buraya yazdığım iyi oldu. yoksa içim içimi yicekti..
bu durumu ciddi olarak ele almam gerektiğini gördüm. çok iyi oldu aslında :)

Yani ilişki esnasında normalde kullanılmayacak şeyleer söyler sşler birbirine ama sizinki dışarıya taşımış çok tuhaf bilinçaltın da birseyden etkileniyor bence bi psikoloğa gidin kesnlikle

Erkekler eski erkek arkadaşın varmı diye bile sormaz hayal edemiyeceğinden o yüzden anormal geldi. Ama sen şuanda çözümüne odaklan çözülebilir bi mesele çünkü bu inşallah

Bir çok kadın gibi benim de tepkim bağıra bağıra "ohaaa yaaaaa" demek oldu...
Gerçekten ağzım açık hala daha şu an...
Yuh..

Bence psikolog da olsa akraban olan birine anlatma derim. Ben anlatamazdım şahsen.
Sen otur ciddi ciddi konuş,tutsun çenesini.

Bence psikolog da olsa akraban olan birine anlatma derim. Ben anlatamazdım şahsen.
Sen otur ciddi ciddi konuş,tutsun çenesini.
Konuşmuş eşiyle
Hatta tokatlamış bile
Ama hala aynıymış eşi..

canım aile içinden tanıdık birisi olmasın psikoloğunuz bence. bu çok özel ve değişik bir durum.

Hadi yaa, ben ilk sayfayı okudum bir de en son sayfayı.
Bilemedim valla
Konuda hiç yazmayınca tepkisiz kalmış dinlemiş hep sanıyo insan
Ben sorunca söyledi herkes tepki ver diyoda
Konuştum olmadı, ittim olmadı, küstüm olmadı, tokatladım yine olmadı dedi konu sahibi
Durum daha ciddi o zaman..

Benim bir tanıdığım, eşiniz gibi çok kıskanç birisiydi, sadece eşini değil baldızlarını bile kıskanır kavga çıkarırdı...sonra nemi oldu, karısıyle swinger denen şeyi yapmışlar. Şimdi boşandılar ama kendilerini teşhir ettirler herkese..sonra adam pişkin pişkin, bakın o kadar da kıskanç değilmişim diye bir savunma yaptı..Demem o ki bu konuda çok dikkatli olun lakin fazla kıskançlığın altında sevgi değil tamamen bir hasta ruh arayın. Bu yapılanlar bir gün gerçeğe dönüşebilir yani tehtit falan eder kabul etmen için.. İlişkinin en doruk noktası dahi ahlakı elden bırakmamak gerek, hakkınızda hayırlısı diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…