İçimin acısı geçmiyordu, aylar sonra bir umut doğdu ama...

birderdindelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
877
1.597
113
36
Önceki konularımı bilen bilir, eridim bittim kahroldum, acılar çektim.
Üzerinden 8 ay geçti. Kendime geldim, atlattım hiç haber almadım, döner dediler arar dediler hiç ama hiç ses çıkmadı. İçim soğudu artık. Bu dönemde adaylar, tanışmalar, tanıştırmalar oldu ama hep bir güvensizlik,şüphe önceki yaşanmışlığın yarattığı tahribat.. En son dedim ki kendi kendime, tamam ben aşk sayfasını kapatıyorum bitti olmayacak, kabullen kızım bunu daha da fazla üzme, yalnız da hayat geçer. İnandırdım kendime bunu.
Fakat on gün kadar önce biri çıktı karşıma, iyi eğitimli,kültürlü saygın bir meslek sahibi, ve sanırım ,p
o ilk görüşte aşkı yaşadı, hiç ama hiç saklamıyor duygularını son derece yoğun ve evlenmek istediğini bu niyetle yola çıktığını da ilk gün ifade etti.
İçimde zerre şüphe yok, gözlerimin içine bakıyor, beni mutlu etmek için resmen fırsat kolluyor, her an her dakika yanımda olmak olamadığında sesimi duymak istiyor.
Aylar önce ki ben yani ((
Bu duyguları öyle derinden yaşadım ki o yaşarken ben eskiyi hatırlıyorum, ne güzel bir kalp atışıdır o öyle diyorum izliyorum sanki.
Yani arkadaşlar ben de onun duygularının yarısı bile yok..Sadece iyi,hoş ve bana çok aşık..Zamanla olur mu, onun sevgisi yeter mi, beni etkiler ve bağlanır mıyım..Bir sürü soru kafamda..O kadar karmaşığım ki. Ona da asla haksızlık etmek boş ümitler vermek de istemiyorum. Napıcağmmm ben hiç bilemiyorum (

Biraz dene.Ama cok umut verme.Daha da icin almazsa olmaz.Ama belki seversin.

İşte bende o belki ile denemeye çalışıuorum; acaba varmıdır böyle durumlar yani ilk etapta aşk olmayıp sonra zamanla ısınır severmi ki insan.. off ya biraz geleceği görebilsem hissetsem keşke ; kimseyi üzmek ah almak istemiyorum

Aynen zor bu durumlar.Ama erkekler daha dayaniklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…