İçimizde ki hayvanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

PersephoneH

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
6.364
1.085
198
Evet hanımlar başlıkta gördüğünüz gibi..
''İçimizde ki hayvanlar hakkında'' düşünceleriniz...

İçimizdeki hayvan derken?
Arada gıcık yanım ağır basar ama yine de içimde bir hayvan olduğunu sanmıyorum.
Çevremde de yok Allahıma çok şükür böyleleri...

benım içimdeki hayvan da anka kuşudur çok iyidir, severım kendısını...
ama erkek arkadaşımın içindeki hayvan kesınlıkle öküz yuvarlana yuvarlana yaşıyorlar

Son düzenleme:
Valla içimdeki değil de etrafımda görmüş olduğum iki yüzlü hayvanlar çok var adını sen koy... İşte o zaman benim içimde bir canavar oluşuveriyor

Son düzenleme:
keşke içimizde besledıgımız duygular,hayvanlar kadar masum olabılse..

Vallahi benim ciimde pekcok degisik hayvan yatiyor, kedi de var kaplan da, anka da var, kopekbaligi da. Kendilerini farkli farkli ruh hallerimde gosteriyorlar.

Hahahah çok iyi gerçekten ya ben içimizdeki parazitlerden mikroplardan falan bahsediyordum oysa ama bunlarda süpermiş

Yahu kadın aramızda yaşayan manyak insanlardan, öküzlerden bahsediyor.

"İçinizdeki mikrop ve parazitlerle ilgili düşünceniz nedir" sorusu sence de biraz tuhaf değil mi?:44:

O şekilde yazmak isteseydim yazardım canım asıl merak ettiğim insanların ne şekilde algıladığı..

Konu başlığı saçma, konuyu sunuş tarzı yanlış. Herkesin içinde bir hayvan vardır. Bunlar güdülerimizdir. En baskın olanı cinsellik ve şiddettir.

Konu başlığı saçma, konuyu sunuş tarzı yanlış. Herkesin içinde bir hayvan vardır. Bunlar güdülerimizdir. En baskın olanı cinsellik ve şiddettir.

Konu başlığı özgün tartışmaya açık çünkü sunuş ve açıklama yok,yorumlamak kişiye kalmış mesela senden de farklı bir bakış açısı

Anaaa benim basmamış kız ama anlatım bozukluğu da var suç sadece benim değil, konu sahibesi de hayvansever onu seviyorum tatlı biri ama yani anlatım bozukluğunu es geçemem

Arkadaşım bişey anlatmadım ki ben lafımı ortaya söyledim kaçtım isteyen istediği gibi yorum yaptı lütfen yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…