İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Bence de siz ayrilmazsiniz. Ayrılık diye demiyorm ama bu kadar ortalığı kaldırıp sonra hiçbişey yokmuş gibi devam edilecekse daha da skinti.benim de yıllar önce böyle bir erkek arkdsm olmuştu Ayy iyiki kurtuldum hayatımı curutmustu

Bence de siz ayrilmazsiniz. Ayrılık diye demiyorm ama bu kadar ortalığı kaldırıp sonra hiçbişey yokmuş gibi devam edilecekse daha da skinti.benim de yıllar önce böyle bir erkek arkdsm olmuştu Ayy iyiki kurtuldum hayatımı curutmustu
Ayrıldım diyorum anlatamıyorum herhalde ?

Ayrılma kararı çok yerinde olmuş...

Bu kafadaki bi adamdan boşandım..Boşanmamı, eski sevgililerimi bilen ve kendimi suçlamama bile izin vermeyen bir adam var şimdi. Çok şükür...
Siz benim kadar geç kalmaz ve kararınızın arkasında durursunuz umarım...

Daha söyleyemedim üstüme malca bir iftira atar diye korkuyorum.
Babama mı söylesem acaba..
Annem bir şeylerden şüphelendi ama ben resimli filan kaldırdım.
Babama ben evlenmek istemiyorum ya da uzatmak istiyorum mu desem sence ?

Daha söyleyemedim üstüme malca bir iftira atar diye korkuyorum.
Babama mı söylesem acaba..
O zaman tam anlamıyla ayrilmadin demektir bu.eğer gercekten ayrılmayı istiyorsan,(ki bence ayrıl ) ailenle paylasirdin bu durumu.annene babana sebebini de soyleyerek ayrilmak istediğini soyle.eminim ki annen baban da böyle birseyi duyduklarında müsaade etmeyeceklerdir bu evliliğe.tabi senin gercekten ayrılmaya gonlun varsa

O zaman tam anlamıyla ayrilmadin demektir bu.eğer gercekten ayrılmayı istiyorsan,(ki bence ayrıl ) ailenle paylasirdin bu durumu.annene babana sebebini de soyleyerek ayrilmak istediğini soyle.eminim ki annen baban da böyle birseyi duyduklarında müsaade etmeyeceklerdir bu evliliğe.tabi senin gercekten ayrılmaya gonlun varsa
Aslında doğru babamla konuşacağım..

Şu işe bak güllük gülistanlık giden ilişki nikah öncesi patladı..
şaka gibi ya
Çok şanslısın bence görmüş oldun.Mesela ben ilk evliliğimde ilk gece beklenen gibi olmadı.Yani hiçbirşey olmadı.Daha öncede hayatımda kimse olmamıştı cinsel yönden ama 2 yıl süren bir ilişkim vardı.Eşim biliyordu.Sabah doktora gidelim dedim.Çok kızdı ben sana güveniyorum o nasıl laf dedi.Hiç konusu olmadı bir daha.Düşünsene böyle bir adamla evli olsan çok kötü çok hiç arkana bakma kaç aman elalem ne der eş dost akraba ne der diye düşünme.Düğünden sonra herkes kendi evinde bu insanla bir ömür yaşayacak olan sensin.İnan ki boşanmak evlenmekten daha zor ve yıpratıcı bir süreç hani olmazsa boşanırım demek kolay o yüzden kalbinin sesini dinle.İçin soğumuş artık zaten

Önce ben dedim birinden birsey duymus gaza gelmis .Sonra okudum ki zarf atmis .

Karsina al konuş bu hareketlerinden rahatsiz oldum ayrilmak gibi bir secenek var onumuzde de.Konusun ifadesine bakin.Saglam kararlar alin annenizle birlikte. Annenize danisin mutlaka.

madem seni "her halinle" kabul ediyor ee neyi bilmek istiyor?

yok bir şey yaşamadım diyorsun neden sana inanmıyor hala sakladığın bir şeyler var diye ısrar ediyor.

tipik ezik, geri kafalı erkek. madem inanmıyor senin sözüne o zaman evlenmeyecek. madem kendinden o kadar emin erkek gibi davranacak sözleri tutarlı olacak.

son dakikada kafasının içindekileri bir güzel dökmüş ortaya. bu bir kere kafayı buna taktıysa inandıramazsın. ki hiçbir şeye inandırmak zorunda da değilsin. senin hayatın inşallah doğru kararı verirsin.

ben olsaydım arkama bakmadan kaçar uzaklaşırdım ondan.

Back
X