- 22 Kasım 2016
- 463
- 170
- 18
Bence erkek arkadasinizla ciddi ciddi karşınıza alip konusun demekki bir yerde güven problemi vardır yani sizinle alakali degil önceden mesela birsey yaşamıştır güven problemi yaşıyordur simdi konusmazsaniz ilerde paranoyakca davranabilir. Mesela kendimden örnek veriyim bende kurar kurarim acabami diye hatta sorarım der bana yine ne okudun ne düşündünde soruyosun der hatta bu huyumu o hep benle konuştuğu için törpüledim biraz çok işe yarıyor alıyor karşısına uzun uzadiya anlatıyor. Ama sizin evlilikyaklasirken bunu sormasi garipkızlar 9 aylık bir ilişkim var bunun 3 ayı nişanlılık süreci. Şuan nişanlılık sürecindeyim.Evlilik olacak nikah kıyılacak. Önceden kıyacağız benim tayinden dolayı.
Nişanlım evvelki gün sana bişe soracağım bana neden yalan söyledin senin benden önce bir ilişkin varmış. dedi.
Bende evet vardı anlatmıştım 1 ay sürdü bitti dedim.
Sonra başka ne oldu anlat bana diye mesajlar çekti. Yok birisinden duymuş yok ona anlatmadığım eksik şeyler varmış. (O bana yediği her haltı anlatmış)
Bende yemin ederim sakladığım bir şey Yok dedim neyse onu anlattım. Yumurta bir yere dayandı nikah Arefe'sinde mi soruyorsun dedim.
Hayır ben seni deli gibi seviyorum senden kopamam çok bağlandım dedi. (Ben sert çıkınca)
Yok öpüştün mü Yok cinsellik oldu mu.. diye sorup durdu akabinde.
Tabi ben sinir krizleri geçirdim.
Bunu bana şimdi anlat sonradan olursa olacaklardan ben mesul değilim dedi. Bak sana yemin ediyorum ben seni her halinle seviyorum seveceğim her şeyinle kabulumsün dedi.
Bende yürü git evlenme istemiyorum defol git sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim.
Kapattım teli.
Mesajlar yağdırmış.. Yok abartıyor muşum. Yok abartmışım. Ne varmış bunda sordum diyor.
Biliyorum bana anlatmıyorsun seni bırakırım diye diyor.
Ne yeminler ettim.. Senden önce oldu ama ileri olmadı diye.
Bana anlatacağın bir şeyler varsa anlat diye sürekli baskı yaptı bugünde.
Barıştık ama kızlar ben çok kötüyüm. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Düğüne az kaldı 2 ay sonra..
Bu ayın sonuna da resmî nikah kıyılacak. Ama ben emin değilim ve soğudum. Böyle hadsizce beni sorgulayan adam.. Bilemiyorum.
Ben senin eşin olacağım bana dürüst ol diyor. (Sanki bir şey saklıyorum..) dedim bir hatamı mı gördün açık konuş. Alnım açık temiz dedim.
Ayrıca ben yaşasam bile geçmiş geçmişte kaldı bu ne geri kafalılık ya.. İlişkimizin ili zamanı sordu anlatmıştım zaten. Şimdi bu amaç ne ?
Diyor kaç ay sevgili oldun yok bu kısmı bana anlatmamıştın bla bla..kızlar çok kötüyüm şuan düzeldik yaptığına köpekler kadar pişman ama benim içimi kusura bakmayın boka çevirdi..
Sizce nasıl davranmalıyım ?
Ben 26 o 32 yaşında.
Çok kötüyüm kızlar mesajlaşmak bile istemiyorum :'(
Lütfen sağlam temeller için bana akıl verin.. Oturup her şeyi anlatmam mı lazım yoksa blöf mü yapıyor ? Bana sevgisinden eminim ama smacını anlamadımne olur bana yardımcı olun ..
(Birisinden duymamış bana öylesine zarf atmış bunuda bugün söyledi. Ben ağzıma geleni söyleyip bitti bu ilişki diyince)