- 9 Ekim 2016
- 1.293
- 699
- 123
- 34
Bu gidişle öyle olacak sessiz kalıyorum şuan bakalım neler olacakBence ayrilmalisin.yapacağın en doğru şey bu olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gidişle öyle olacak sessiz kalıyorum şuan bakalım neler olacakBence ayrilmalisin.yapacağın en doğru şey bu olur.
Bugün babamla annemle konuştum çok sinirlendiler. (Ailesel onun mevzularını anlattım.)Sen çok değerlisin kızım
Hayatın çok değerli
Olacak çocukların çok değerli
Belki 3 ay 5 ay 1 yıl çok üzüleceksin
Zaman zaman keşke ayrılmasaydım da diyeceksin yalnız kaldığında..
Ama bitirme cesaretini göster lütfen çünkü bu yolda kat ve katıyla üzülüp kat ve katıyla pişman olacağını ben ve çoğumuz görüyoruz.
Gençliğine zamanına emeğine asıl o vakit eşşekler gibi pişman olacaksın.
Olmaman temennisiyle..
Komik olan Ne ? Yapmayın..Biliyordum böyle olacağını![]()
canım bak bende sorunlu bir nişanlılık dönemi geçirdim ayrılmam en doğru olanıydı ayrılamadım.duygularıma kapıldım aynı güvensizlik vardı 1 yıl 3 ay evli kalabildik şuan boşanma aşamasındayım. Keşke nişanlı olsam hemen ayrılırdım.boşanmak öyle ağır bir yükki hergün tekrar ölüyorum.senin iyiliğini istiyoruz hepimiz.kalabalıkta evlenip yalnız boşanıyorsun.ailen herşeyi bilmiyor bilse onlarda ayrılmanı ister. Ben kendime yazım ettim sen etme olur mu.anlatması uzun aynı güven sorunları yaşandı gelinen nokta buKızlar lütfen bana yardım edin
Şuna pişman defalarca özür diledi kapat o konuyu dedi.C
canım bak bende sorunlu bir nişanlılık dönemi geçirdim ayrılmam en doğru olanıydı ayrılamadım.duygularıma kapıldım aynı güvensizlik vardı 1 yıl 3 ay evli kalabildik şuan boşanma aşamasındayım. Keşke nişanlı olsam hemen ayrılırdım.boşanmak öyle ağır bir yükki hergün tekrar ölüyorum.senin iyiliğini istiyoruz hepimiz.kalabalıkta evlenip yalnız boşanıyorsun.ailen herşeyi bilmiyor bilse onlarda ayrılmanı ister. Ben kendime yazım ettim sen etme olur mu.anlatması uzun aynı güven sorunları yaşandı gelinen nokta bu
İsterdim ama babam delilenir bana Ne varsa söyle diyor amaOlayların tamamını ailene anlatmak istermisin bize anlattığın gibi
Çünkü anlatırsan istemeyeceklerini biliyorsun demekki seninde ayrılman gerekiyorİsterdim ama babam delilenir bana Ne varsa söyle diyor amaanlatamam..
Evet hemde çok.. ama asla yalvarmıyorum asla mesaj atmıyorum şuan.Neden suan üzülüyorsun.
Kaybetmekten mi korkuyorsun onu ?
Evet hemde çok.. ama asla yalvarmıyorum asla mesaj atmıyorum şuan.
O resmimi beğenmiş instada
İçim yanıyorçok mutluyduk nasıl bu hale geldik..
Kime söylesem ayrıl diyor o çocukla senin ailen uymaz.
Heleki o söylediği şey hadsizce diyorlar.
Çocuğun ayağına takılmış bir şey var annesi bir şeyler söylüyor dediler. O kadar gurur olsa o ve ailesinde düğün parasını bir şekilde nişanlın aracılığıyla ulaştırır dediler..
Sen altınsın sen çok güzel bir kızsın iyi niyetlisin gözünü aç dedilerAllah'ım yardım et..
Anlatayım.düğün parası nedir ?
Sen ve beni seviyor mu ? Biz çok güzel şeyler yaşadık bunlar yalan olamaz inanamıyorum ..Peki korktuğun kişi için sence değer mi canım.
Bak senin korktuğunu bildiği için rest çekebilmiş.
Bu adam evlilik için doğru mu sence
Sen ve beni seviyor mu ? Biz çok güzel şeyler yaşadık bunlar yalan olamaz inanamıyorum ..
Bilmiyorum.. ilk ilişkimde severek ayrıldım. Ailem istemedi filan sonra bitti işte.Canım bak azıcık kendini seviyorsan kurtulduğuna şükret.
Sevse nolucak.
Seven insan bu soruları bu sıkıntıları yaşatır mı.
Anlatayım.
Düğün salonu tutuldu.
Nişanlım şehir dışından geldi tutmak için. Onun babası köyde hasta filan herhalde bilmiyorum.
Babama dedi beraber gidelim ben bilmiyorum baba sen pazarlığı iyi yaparsın dedi.
Neyse babamla gittiler.
Sonra babam düpün sahibine şu fiyata ver ben sana keş şu kadar vereyim dedi. (Babam bir kısmını verdi gerisini nişanlımın üzerine senet yapıldı)
Adamda gayet indirimli verdi babam keş parayı verdi.
Nişanlım bunu babasına iletti ve parasını en kısa zamanda vereceğini şimdi köyde olduklarını babam iletti adam.
Aradan 1 buçuk ay geçti. Hala Yok ortada bişe. Cebimizde para var diyorlar (tabi biz gündeme getirmedik görgüsüz değiliz)
Şehirde evleri var hayvanları satıp gelecekler adam sattı hala gelemedi.
Geleceğim de geleceğim.