İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Kötü bir insan değil ama ne yapacağımı bilmiyorum.. Hissizleştim
Son durum şu
Bugün babamla annemle konuştum çok sinirlendiler. (Ailesel onun mevzularını anlattım.)
O konuya girmedim. (İğrenç olan mevzuya)
Size çok teşekkür ederim aslında ama içim yanıyor..
Ben bunu hak etmedim diyorum.
Bugün nikah tarihi uzasın demiştim ya başta kabul etmişti. Şimdide demişki kabul etmiyorum bu kararı neye istinaden aldın ?
Eğer uzayacaksa istemiyorum olmasın düğün bitsin bu iş dedi. Peki sen bilirsin dedim bende.
Mücadele etmekten yoruldum kızlar..
Babamlara bu mesajları gösterdim ve şu kararı aldı ararsa açmıyorsun mesaj atarsa cevap vermiyorsun. Bırak o derdine düşsün dedi.
Pazartesine kadar sesin çıkmasın bakalım gelecek mi ? Dediler.
Durum bu :KK43: az önce resmimi beğenmiş instada..
Ben ne yapmalıyım annemlerin dediğini yapayım mı sizce ?
Bakalım mücadele ediyor mu seni seviyor mu göreceğiz dedi.
Canim nisanlin kotu bir insan. Hem de karaktersiz. Ayrica tabi ki yine pesinden gelecek. Adam hala zarf atiyor. Isin ilginci ailen de cok naif yaklasiyor olaya. Coktan seni cekip almalari lazimdi bu sacmaliktan. Basini taslara vurursun canim. Kaza geliyorum diyor Merlin. Yapma bunu. Yiyip, icip, gezerken tabi ki iyiydiniz. Aile kurmak cafede oturup cay icmeye benzemeeeez.

Edit: Bir de neyin derdine dusecek. Dugun parasinin yarisini baban kes vermis. E esyalari da baban almis. Onlarin verdigi bir bohca var. Onlari da geri gonderirsin. Ciddi bir kayiplari yok. Ailece sizi salak yerine koyuyorlar. Acidan baska seyler hissetmeniz lazim.

Son düzenleme:
Hiç bir şeyi kaldırmamış resim durum her şey duruyor blöf yapıyor gibi hissettim. Tabi bunları anne babama anlattım mesajları okuttum. Pazartesine kadar iletişim Yok asla..
Facebook instagram çok önemli şeyler mi? Sürekli resmimi beğendi resimleri kaldırmadı diyosun?

Bu mu kriterin? Üzgünüm ama sen de çok olgun bir kız değilsin.

Senden önceki hayatım seni ilgilendirmez..bundan sonra seni ilgilendirir ....de

Neden hala ısrarla yardım istediğinizi anlayamıyorum. Yani tek bir seçenek var o da ayrılmak. Başta ayrıldım dediniz hatta size ayrılamazsın diyenler oldu onlara da inatla çoktan ayrıldım diye cevap verdiniz. Sonra birden düğünü iki ay sonraya ertelemeye karar verdim dediniz. Neymiş burnu sürtsün. Kusura bakmayın da bu konuyu şimdilik kapatmış olması evlendikten sonra ağzını açmayacağının garantisini vermiyor. Aksine bunu bu kadar ayıp bulup daha nişanlıyken ayrılamıyorsa evlenince hiç boşanamaz diye düşünür. Düşünün bir, zarınız esnek ve ilk geceniz kan gelmedi. Bu adam kafasında neler kurar kim bilir. İşin bir de şu tarafı var ki ben birine ana avrat sövsem ve buna rağmen o kişi benle evlenmek istese altında başka şey arardım. Saygı bittikten sonra aşk falan kalmaz, kalmamalı.

Hic boyle varya kapinin onunden bile gecmemesi gereken bir karaktersizlik ornegi...hic hic amaaa hiiiiccc adam degil olgunluk sifir cahilin onde gideni.. cocuk beyinli...hemen postala gitsin..instagramdan face den ne varsa her yerden vur tepigii...yoksa cooooookkkk vuracan kafani duvarlara..

Bilmiyorum.. ilk ilişkimde severek ayrıldım. Ailem istemedi filan sonra bitti işte.
Bundada öyle olursa yıkılacağım :KK43:

Kötü bir insan değil ama ne yapacağımı bilmiyorum.. Hissizleştim

Evlilik için kriter ilkönce eş adayının size saygısıdır..Sonra sevgi ve uyum gelir.. KÖTÜ BİR İNSAN değil demek onun sizin için ideal eş olması demek değildir..

Kötü insan olmaya varana kadar sizi "her halinizle" kabul eden bir beyanı var..Ne demek yani bu? Siz hiç sordunuz mu kendinize? Bu ne demek????? Mal mısınız siz çok afedersiniz defolu musunuz da lütfediyor kabul ediyor!!!!! Kim oluyor da size zarf atıyor? Daha size hiçççç saygı duymayan adamdan size kocalık yapmasını bekleyeceksiniz ilerde.. Niye? Çok mu seviyorsunuz? Kendisini diğer insanlardan ayıran hangi meziyetleri var! 9 ayda nasıl bu kadar emin olarak nişan yapabiliyorsunuz??

Daha açık söyleyeyim bu nişanlınız olacak olan adam şu an gerçek yüzünü gösteriyor gibi.. Nikahtan sonra "güneş gibi" doğacak üstünüze.. "Pazartesiye kadar konuşmak yok" gibi çocukça ve kusuruma bakmayın safça hareketleri bırakın da beyefendiye yol verin..Zira kendisinin katetmesi gereken daha çok yolu var.. Sizin de karşınıza eminim insan evladı hayırlı birileri çıkar..

Bir şey soracağım nereden çıkardınız bunu ? Tanımadığınız insanın günahını alıyorsunuz ..

Dediğiniz gibi sizi tanımam etmem. Neden art niyetli yaklaştığımı düşündünüz anlamadım. Başka bir şey yasamıs olsanız bile kimsenin yargılamaya hakkı yok.

Oturup her şeyi anlatmam mı lazım yoksa blöf mü yapıyor ?
yazınca öyle düşünmüş olmalıyım. Tekrar okudum yazınızı genelinde olmadığını belirtmişsiniz zaten. Yanlıs anladığımdan dolayı kusura bakmayın diye dile getirdim zaten.

Son durum şu
Bugün babamla annemle konuştum çok sinirlendiler. (Ailesel onun mevzularını anlattım.)
O konuya girmedim. (İğrenç olan mevzuya)
Size çok teşekkür ederim aslında ama içim yanıyor..
Ben bunu hak etmedim diyorum.
Bugün nikah tarihi uzasın demiştim ya başta kabul etmişti. Şimdide demişki kabul etmiyorum bu kararı neye istinaden aldın ?
Eğer uzayacaksa istemiyorum olmasın düğün bitsin bu iş dedi. Peki sen bilirsin dedim bende.
Mücadele etmekten yoruldum kızlar..
Babamlara bu mesajları gösterdim ve şu kararı aldı ararsa açmıyorsun mesaj atarsa cevap vermiyorsun. Bırak o derdine düşsün dedi.
Pazartesine kadar sesin çıkmasın bakalım gelecek mi ? Dediler.
Durum bu :KK43: az önce resmimi beğenmiş instada..
Ben ne yapmalıyım annemlerin dediğini yapayım mı sizce ?
Bakalım mücadele ediyor mu seni seviyor mu göreceğiz dedi.
canim bence o igrenc olayida anlat ailene ne olur ne olmaz bu nisanlinin sagi solu belli olmaz

Konuyu takip ediyorum. üşenmedim okudum her yorumu ve sizin yorumlarınızı.
Ve hatta diğer konularınıza da baktım.
Okudukça içim şişti.

Hemen ailesi ile yüzgöz olmuşsun sürekli gelip gitmeler affralar tafralar.
Her sorunu kendi ailenize anlatmanız hoş değil.
Her masrafı sizin karşılamanız doğru değil. Hemen mobilya almalar.

Aileler uyumsuz
siz uyumsuz
eş adayı olgun değil
Sizde olgun değilsiniz henüz.

'arıyor açmıyorum mesaj atıyor cevap vermeyeceğim resmimi beğendi vsvs' sürekli bu yorumlar

uzatın işte erteleyin nikah tarihini. Belli seviyorsunuz istiyorsunuz hayalleriniz var. Eş adayı mutsuz edecek sizi ileride öyle görünüyor.

Evlenirsiniz siz ve zor işiniz.
Ailesini şikayet etmen nişanlına
Nişanlını kendi ailene şikayet etmen hiç hoş değil.

Herkes birbirine girecek.

Birde sürekli "gerçekten mii, nerden anladın" diyorsun sana akıl veren insanlara.
Göbeğim çatladı burada.

Allah kolaylık versin size.

Konuyu takip ediyorum. üşenmedim okudum her yorumu ve sizin yorumlarınızı.
Ve hatta diğer konularınıza da baktım.
Okudukça içim şişti.

Hemen ailesi ile yüzgöz olmuşsun sürekli gelip gitmeler affralar tafralar.
Her sorunu kendi ailenize anlatmanız hoş değil.
Her masrafı sizin karşılamanız doğru değil. Hemen mobilya almalar.

Aileler uyumsuz
siz uyumsuz
eş adayı olgun değil
Sizde olgun değilsiniz henüz.

'arıyor açmıyorum mesaj atıyor cevap vermeyeceğim resmimi beğendi vsvs' sürekli bu yorumlar

uzatın işte erteleyin nikah tarihini. Belli seviyorsunuz istiyorsunuz hayalleriniz var. Eş adayı mutsuz edecek sizi ileride öyle görünüyor.

Evlenirsiniz siz ve zor işiniz.
Ailesini şikayet etmen nişanlına
Nişanlını kendi ailene şikayet etmen hiç hoş değil.

Herkes birbirine girecek.

Birde sürekli "gerçekten mii, nerden anladın" diyorsun sana akıl veren insanlara.
Göbeğim çatladı burada.

Allah kolaylık versin size.
+1

Benim anladigim bu adamla hala daha evlenmemisken bu yanlislarina uzuluyonuz kiriliyosun nisanlinla ailesiylede sorun var.
Ailesini surekli assagi goruyosun kendinizddn.
E ozmn niye surekli bi sen ve ailen adami bi pesinden kosturma surundurme cabasindasiniz.

Ya kızlar tmm ya suç bende mi yani sevdik sevildik diyorum. Tmm anladım oturduğunuz yerden konuşmak kolay size.
Gelmezse bitecek zaten siz bir şey de hemen yıkıp geçiyor musunu hayatınızda olan kişileri ? Benim de bir kalbim var yeter deşip durmayın.

Ya kızlar tmm ya suç bende mi yani sevdik sevildik diyorum. Tmm anladım oturduğunuz yerden konuşmak kolay size.
Gelmezse bitecek zaten siz bir şey de hemen yıkıp geçiyor musunu hayatınızda olan kişileri ? Benim de bir kalbim var yeter deşip durmayın.

o zaman konunu kapattır.

kusura bakma istediğin tarz yorumlar yapamadık.

sorunlarını okuduk,okuyoruz sevgi her şeyin üstesinden gelir diyecek kadar da cahil değiliz sanırım.ayrıca birbirine ağıza alınmaz hakaretler eden iki kişinin sevgisinden şüphe duyarım ben.nasıl sevgi bu?

mesela ben nişanlım veya sevgilim bunları yapsa evet yıkar geçerim nihayetinde nişanlıyken bunlar yaşanıyorsa evlenince bin katını yaşayacağımı bilirim.yıkıp geçmeyeceksem de yüz göz olmam saygımı yitirmem.

o zaman evlen hayatım,kaçırma bu adamı sen onu seviyorsun o seni.çok mutlu olun.

Evlen kendin gor. Niye yorum yaptiysak bu kadar:kusmuk:

Şöyle bir durum var, ilişkiye başlamadan önce herşeyinizi geçmişinizi detaylı bir şekilde konuştuysanız eğer böyle bir şey demesi çok hata demekki onun aklını kurcalayan şeyler olmuş zarf atmış, 32yaşındaki bş erkekten söz ediyoruz herşeyi görüp geçirmiş hayatta tecrübe edinen bir erkek evlilikgrn korkar çünkü herşey i bilen toz pembe bakış açısı olmayan biridir. Sonuçta seninle evlenecek bir küçük çocuk gibi karar veremez herşey kafasını karıştırır. Seni belli ki kıskanmış bunu sana söylemeden kafasında büyütmüş ki zarf atmış. Evlilik arefesinde bi ilişkiyi bitirmek elbette zor. Ben senin yerinde olsam madem bu kadar seviyorum tavrımı alırım ve yaptığının çok yanlış olduğunu kavga ederek değil gayet olgunca anlatırım, baktım pişman olmuş hemen su koyvermem şu 2 aylık sürede iyice ölçer tartarım. Evlenmem asla bununla diyenleri kafaya takma herkesin maskesi aynı olmaz nasıl erkekler varki öncesinde melek olup sonrasında zehrini akıtan. Nasip bu işler nasibinde yoksa biter zaten

Şöyle bir durum var, ilişkiye başlamadan önce herşeyinizi geçmişinizi detaylı bir şekilde konuştuysanız eğer böyle bir şey demesi çok hata demekki onun aklını kurcalayan şeyler olmuş zarf atmış, 32yaşındaki bş erkekten söz ediyoruz herşeyi görüp geçirmiş hayatta tecrübe edinen bir erkek evlilikgrn korkar çünkü herşey i bilen toz pembe bakış açısı olmayan biridir. Sonuçta seninle evlenecek bir küçük çocuk gibi karar veremez herşey kafasını karıştırır. Seni belli ki kıskanmış bunu sana söylemeden kafasında büyütmüş ki zarf atmış. Evlilik arefesinde bi ilişkiyi bitirmek elbette zor. Ben senin yerinde olsam madem bu kadar seviyorum tavrımı alırım ve yaptığının çok yanlış olduğunu kavga ederek değil gayet olgunca anlatırım, baktım pişman olmuş hemen su koyvermem şu 2 aylık sürede iyice ölçer tartarım. Evlenmem asla bununla diyenleri kafaya takma herkesin maskesi aynı olmaz nasıl erkekler varki öncesinde melek olup sonrasında zehrini akıtan. Nasip bu işler nasibinde yoksa biter zaten
Anneme mesaj atmış siz benim başımın tacısınız diye. Gurur yaptı annem üzerinden yürüyor. Canım biz bununla bir şeyler yaşadık ileri boyut olmayan (tabi pişman değilim) ona istinaden mi bu hareketler dedim üstüne gittim sonra tamam ben sana güveniyordum zaten sinir anıyla söyledim diyor.
Özür diledi. Çok sevdiğini bağlandığını söyledi.
Evet çok kıskanıyor (psikopat derecesinde değil) sadece çok bağlı.
Titriyor üzerime.

Son düzenleme:
Nasıl barıştınız? Ben bir öküzüm eşeklik ettim haddim olmayan şeyler söyledim bir daha olmayacak dedi de mi barıştınız. Abartıyorsun hadi barışalım dedi de mi barıştınız?
Hata ettim özür dilerim beni affet dedi.
Sana güveniyorum sinir anıyla söyledim sana çok bağlandım dedi. Sensiz ben nefes alamam buna İnan dedi.

Anneme mesaj atmış siz benim başımın tacısınız diye. Gurur yaptı annem üzerinden yürüyor. Canım biz bununla bir şeyler yaşadık ileri boyut olmayan (tabi pişman değilim) ona istinaden mi bu hareketler dedim üstüne gittim sonra tamam ben sana güveniyordum zaten sinir anıyla söyledim diyor.
Özür diledi. Çok sevdiğini bağlandığını söyledi.
Sen bilirsin.. belli ki barışacaksın ve evleneceksin.. madem öyle nişanlın bir daha bu konuyu açtığında sen sütten çıkma ak kaşık mısın de?? Anlatmışmış bende sana anlattım dahası yok neden benim lafıma güvenmeyip irdeliyorsun. Ben seni sorguluyor muyum madem öyle sende bakir çıkmadın bende mi seni her halinle kabul etmiş oluyorum. Zaten bu güne gelene kadar bir sürü şey yaşadık bir problemi daha kaldıracak gücüm yok de. . Bu arada ailene anlatmamakla hata yapıyorsun. Yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz.

Hata ettim özür dilerim beni affet dedi.
Sana güveniyorum sinir anıyla söyledim sana çok bağlandım dedi. Sensiz ben nefes alamam buna İnan dedi.

Keşke 38 sayfayı okuyup da ona göre yorum yapsaymışım. Hepsini okusaydım yorum yapar mydım bilmiyorum çünkü ben okumuş, meslek sahibi olmuş, kampus havası solumuş insanların bir hayat paylaşacakları kişilere bu kadar ağır konuşmasını anlayamıyorum. Kadın olsun erkek olsun s.ktirli konuşmak, çocuklarına anne/baba yapacağın insan için mal demek gerizekalı demek çok ters. Ha hareketleri bunların bir kısmını hakediyor mu evet hakediyor ama ilişkiyi bitirecekseniz. Yok bitirmeme ihtimalim var diyorsanız bu kadar yüz göz olmak neden?

Konunuz için de bu insanın genel hali nedir? Bu kadar ilişki boyunca medeni biriydi de sadece bu seferlik böyle ters bir şey mi oldu? Durum buysa siz de zaten gönüllüsünüz affedilebilir. Ama bazı erkekler vardır, kendi her haltı da yese, ortamlarda arkadaşlarıyla medeni diyebilecemiz bir çizgisi de olsa içindeki öküzü eşine çıkartan tipler. Sevgiliniz bunlardan biriyse kendinize yazık etmeyin.

Back
X