- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
Kötü bir insan değil ama ne yapacağımı bilmiyorum.. Hissizleştim
Canim nisanlin kotu bir insan. Hem de karaktersiz. Ayrica tabi ki yine pesinden gelecek. Adam hala zarf atiyor. Isin ilginci ailen de cok naif yaklasiyor olaya. Coktan seni cekip almalari lazimdi bu sacmaliktan. Basini taslara vurursun canim. Kaza geliyorum diyor Merlin. Yapma bunu. Yiyip, icip, gezerken tabi ki iyiydiniz. Aile kurmak cafede oturup cay icmeye benzemeeeez.Son durum şu
Bugün babamla annemle konuştum çok sinirlendiler. (Ailesel onun mevzularını anlattım.)
O konuya girmedim. (İğrenç olan mevzuya)
Size çok teşekkür ederim aslında ama içim yanıyor..
Ben bunu hak etmedim diyorum.
Bugün nikah tarihi uzasın demiştim ya başta kabul etmişti. Şimdide demişki kabul etmiyorum bu kararı neye istinaden aldın ?
Eğer uzayacaksa istemiyorum olmasın düğün bitsin bu iş dedi. Peki sen bilirsin dedim bende.
Mücadele etmekten yoruldum kızlar..
Babamlara bu mesajları gösterdim ve şu kararı aldı ararsa açmıyorsun mesaj atarsa cevap vermiyorsun. Bırak o derdine düşsün dedi.
Pazartesine kadar sesin çıkmasın bakalım gelecek mi ? Dediler.
Durum buaz önce resmimi beğenmiş instada..
Ben ne yapmalıyım annemlerin dediğini yapayım mı sizce ?
Bakalım mücadele ediyor mu seni seviyor mu göreceğiz dedi.
Edit: Bir de neyin derdine dusecek. Dugun parasinin yarisini baban kes vermis. E esyalari da baban almis. Onlarin verdigi bir bohca var. Onlari da geri gonderirsin. Ciddi bir kayiplari yok. Ailece sizi salak yerine koyuyorlar. Acidan baska seyler hissetmeniz lazim.
Son düzenleme: