- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden anladınAdam cok tehlikeli haberin ola.
Aynen katiliyorum.. ciddi anlamda ben geliyorum hazir ol demis...Evet gerçekten.Çünkü evlenince de bitmeyecek hatta daha da çirkinleşecek.Bu seni her halinle kabul ederim demesinden bile belli değil mi sizce?
Öncesinde bişeyler yaşayan evlendikten sonra da yapma olasılığı yüksek mi diyorsunuz?Geçmiş önemlidir... İnsanın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Ne olursa olsun, yaptıklarından ders bile alsa geçmişte yaptığı hatayı tekrarlama olasılığı çok yüksektir kişinin.. Ainesi iştir kişinin lafına bakılmaz diye bir söz var, çoğu kişi kabullenemese de oldukça realist ve kıstas alınabilinecek bir sözdür.
Şimdide köpekler gibi pişmanmış..konularına göz gezdirdim. nişanlınla ilgili epey konu açmışsın. en dikkat çekici olanı da evlendikten sonra, eski sevgilinin yaşadığı küçük şehre yerleşecek olmanız. paronoyak nişanlın, evlenip o şehre yerleştikten sonra neleri sorgulayacak kim bilir? kafam karıştı. sen nikahı askıya al bence. düşün.
Ben kocamla bu muhabbetlere girmedim.Şimdide diyor ki cinselliği öpüşmek anlamında sordum ne dedim sanki Allah Benim belamı versin inşallah diyor.
ee sen sert çıkınca pişmanım diyecek tabiki ama evlenince ilk günden sorgular devam edecektir. Erkekler,kuş kafese girdi mantığında olabiliyor.Şimdide köpekler gibi pişmanmış..
Amin desek ayıp olur heralde ahshahhsŞimdide diyor ki cinselliği öpüşmek anlamında sordum ne dedim sanki Allah Benim belamı versin inşallah diyor.