İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Adam bas bas bagiriyor "benimle evlenme, ben malın onde gideniyim, hayatini mahvederim" diye.
Bu mesaji almiyor olman imkansiz.
Eger bu adamla evlenirsen bile bile lades demis olacaksin.
Yine de evlenecegim dersen unutma nisanliyken ayrilmak, evliyken bosanmaktan daha kolay.

Ama bacim sende adama demen grekiyodu e bnu bnden sakladiysa kmbilir daha neler yapmistir diyor kafasiyla iyce duşun pisman olcagn evlilik ypma

32 yaşındaymis ama hala çocuk gibi olgunlasamamis o nasıl sorudur ya durdun durdun da nikah zamanimi soruyor biri bişeyler demiştir ağzını arıyor dur büyük ihtimal evet yasadim bişeyler dersende ayrılır yada hep başına kakar anlatma bişey sakin ve biraz daha tanı bence acele etme bu adam bu konuyu daha uzatacak gibi aklina girmiş dikkat et

Geçmiş önemlidir... İnsanın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Ne olursa olsun, yaptıklarından ders bile alsa geçmişte yaptığı hatayı tekrarlama olasılığı çok yüksektir kişinin.. Ainesi iştir kişinin lafına bakılmaz diye bir söz var, çoğu kişi kabullenemese de oldukça realist ve kıstas alınabilinecek bir sözdür.
Öncesinde bişeyler yaşayan evlendikten sonra da yapma olasılığı yüksek mi diyorsunuz?

Şimdide diyor ki cinselliği öpüşmek anlamında sordum ne dedim sanki Allah Benim belamı versin inşallah diyor.

konularına göz gezdirdim. nişanlınla ilgili epey konu açmışsın. en dikkat çekici olanı da evlendikten sonra, eski sevgilinin yaşadığı küçük şehre yerleşecek olmanız. paronoyak nişanlın, evlenip o şehre yerleştikten sonra neleri sorgulayacak kim bilir? kafam karıştı. sen nikahı askıya al bence. düşün.

konularına göz gezdirdim. nişanlınla ilgili epey konu açmışsın. en dikkat çekici olanı da evlendikten sonra, eski sevgilinin yaşadığı küçük şehre yerleşecek olmanız. paronoyak nişanlın, evlenip o şehre yerleştikten sonra neleri sorgulayacak kim bilir? kafam karıştı. sen nikahı askıya al bence. düşün.
Şimdide köpekler gibi pişmanmış..

Zarf atarak sana olan güvenini net bir şekilde ortaya koymuş kendisi. :KK9:Tebrik ediyorum kendisini evleneceği kadına gerçekten güveniyormuş ki böyle bi deneyeyim demiş herhalde.

Benim de nikahim dan 1 gun once önce inanılmaz bir şekilde kavga etmiştik. Tabi ben hataliydim konuda acmistim hatta.ama bu bambaşka bir konu.ve sizin konulara da baktm skinti gibi gözüküyor bu iş Hayır olsn

Sen ne kadar anlatırsan anlat,o kafasında daha fazlası var diye kurup kurup duracak ve hayatı sana zehir edecek.uzaklaş bu adamdan,piskopat ve kafasında zaten kurmuş

Back
X