İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Konu sahibi işi gücü olan gencecik kizsin bak diğer konularina da baktım bu adamdan ve ailesinden uzak dur.
Nisanlin zaten tipik iğrenç ortadoğu zihniyetine sahip biri.
Kaynana desen ilerde sana çok sağlam sürprizleri var hazırlıklı ol.
Görümce desen nisan olmuş arayıp sormamış bile.
Ayrıca ailecek cimriler senin ailene layık bir aile değil.
Nisanlin çok densiz biri ne demek nikahtan çıkarım şöyle böyle tamam düğün olacak diye bi şart yok da insan böyle mi ifade eder bunu yani.
Ayrıca bu meselede de bu kadar sıkıştırdığına göre Nisanlini dolduruşa getiren birileri olabilir.
Boşver tayini falan ertele nikahı ve bu aileyi biraz daha gözlemle bak koşarak uzaklasacaksin zaten kendin.
Bak bu insanlar bulmuşlar gencecik kızı köprüyü gecene kadar taktiğini uyguluyorlar haberin ola.

bu konu yüzünden ayrılın diyemem, ama bence nikah tarihini ertelemelisiniz daha iyi tanıyabilmek adına.
32 yaşında adam böyle ergenler gibi davranmamalı.

Sen kesin bişeyler yaşadın dıyor şimdide ben şu kadar yıllık mesleği yaptım bana söyle ben seni her halinle koluma takarım diyor yaşamayan bir şey bu kadar tepki vermez diyor :( ya kızlar öldürecepim bu adamı ya

Ben de eski konulara baktım ama bıraktığım gibi bulamadım. Maddi durumla ilgili olan konunun içeriği tamamen değişmiş. Bazı kadınlar üyeyi para düşkünü bulduğu için olsa gerek konu sahibi kendini ailesini aklamış paklamış 180 derece değişmiş konu.

Kızlar bu adama Ne oldu ben çok kötüyüm şuan ağlamaktan bittim kendime bir şey yapacağım

Sen kesin bişeyler yaşadın dıyor şimdide ben şu kadar yıllık mesleği yaptım bana söyle ben seni her halinle koluma takarım diyor yaşamayan bir şey bu kadar tepki vermez diyor :KK43: ya kızlar öldürecepim bu adamı ya

Şu an bile bir öyle bir böyle..
Yol yakın hala şansınız var.

Sen kesin bişeyler yaşadın dıyor şimdide ben şu kadar yıllık mesleği yaptım bana söyle ben seni her halinle koluma takarım diyor yaşamayan bir şey bu kadar tepki vermez diyor :KK43: ya kızlar öldürecepim bu adamı ya
Koluma takarım namusumsun falan ayakları. Böğğ geldi hakikaten. İki yüzlü bir erkek işte ancak kendine kadar duyarlıymış o.

Arkadaşım böyle paranoya yapmış demek ki kafasinda kuruyor bence erteleyin nikahi, mesela benim evlendiğimiz de ilk iliskide kan vs gelmedi biseyde yasamadim önceden zaten 8 yillik birlikteliğimiz vardi, ama bi süre 1 seneye yakin ayrilmistik ben başkasıyla çıkmıştım buna ragmen adamın aklina bişey gelmedi konusmadik bile bu konuda, olurda senin başına böyle bisey gelse bu adam sana inanmaz başkasıyla yaşamıştım vs der.. bence dusun adam takmış bide seviyorum diyor

Şuan nişanliniz net bir cevap alamadigi icin size piskolojik baski yoluyla birseyler elde etmek istiyor. Oyununa gelmeyin, dik durun ve sakin geçmişinizde ne yaşadiysaniz yaşayin bunun herhangi bir pişmanligini belli etmeyin.. geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir, kaldi ki kendisi de sütten çikmiş ak kaşik değilmiş.

Kendinize değer verin ve bu kafada biriyle evlenmeden once iyice duşunun. Ben aşagilik kompleksli, piskolojisi duzgun olmayan biri goruyorum anlattiklarinizdan.

Şuan nişanliniz net bir cevap alamadigi icin size piskolojik baski yoluyla birseyler elde etmek istiyor. Oyununa gelmeyin, dik durun ve sakin geçmişinizde ne yaşadiysaniz yaşayin bunun herhangi bir pişmanligini belli etmeyin.. geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir, kaldi ki kendisi de sütten çikmiş ak kaşik değilmiş.

Kendinize değer verin ve bu kafada biriyle evlenmeden once iyice duşunun. Ben aşagilik kompleksli, piskolojisi duzgun olmayan biri goruyorum anlattiklarinizdan.
Zaten öyle ama aynen ben hiç bir şey anlatmayacağım.. kendi mide ezdirmeyeceğim

Mrb senin durumunu bende yasamistim..boyle evlilik arefesinde noluyorsa bi haller oluyor bunlara..nisanliyken ne yeminler ne yeminler..evlendik gene bitmedi..hamileydim gene bitmedi...ortada biseyde yok..en son bende 5 aylik falan hamileyken sinir krizi gecirmistim..bosanicam demistim..bu ne be inanmiyorsan niye evlendin evlenmeseydin falan diyip bosanicam demistim..sonra bi daha sacmalamadi..sorun kalmadi..kiskancliklarindan artik kafayi yiyorlar..senin isinde biraz zor..ama ikna etmelisin..evlenince basinin etini yemesin diye...

Siz simdi bu adama biz birlikte olduk ben bakire de degilim deseniz evlilik gerceklesse bile omur boyu kafaniza takacak.

Bakire olsaniz bile evlendikten sonra bunu gormesine ragmen hala kandirildigini, operasyon gecirmis olabileceginizi filan bile ima edebilir size.

Yani kisaca demek istedigim bu adam bu konuda sizi yiyene kadar konusacak.

Siz iyisi mi bu adamin midesine inmeden once bi daha dusunun...

Seviyorsan ve ayrilmak istemiyorssn sakin anlatma..ya ayrilir yada hayatin boyunca seni mahveder...bilmesin yaa hicbirsey...sanki kendileri herseyi anlatiyorlar..
Yok anlatmayacağım zaten bir şey de Yok ama diyelim ki oldu resmen oynuyor ya benle resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor benimle.
Ama pes etmek Yok. Nikaha gelince uzatacağım.

Siz simdi bu adama biz birlikte olduk ben bakire de degilim deseniz evlilik gerceklesse bile omur boyu kafaniza takacak.

Bakire olsaniz bile evlendikten sonra bunu gormesine ragmen hala kandirildigini, operasyon gecirmis olabileceginizi filan bile ima edebilir size.

Yani kisaca demek istedigim bu adam bu konuda sizi yiyene kadar konusacak.

Siz iyisi mi bu adamin midesine inmeden once bi daha dusunun...
Uzatacağım karar aldım şimdide diyo ki istersen ayrıl. Ben seni seveceğim.

Aradığında açmayacağım kızlar başka neler yapayım ?

Her halinle kabul ediyorum ne demek ya? Her halinle... Bakın dikkatinizi çekiyorum "her halinle"... Sen bi sor bakalım ben bakir adam istiyorum de mesela.. Neler olucak acaba, ya da ben seni kabul ediyorum "her halinle".. Acaba sana uzattığı elleri, aynı bakış açısıyla yeterince temiz miymiş? Onu da bi sor... Kendi ruhunun hesabını versin, hadsiz..

Back
X